-
takže to optimalizují pro PS3 a pak portují na PS4 nebo proč to vypadá jako old-gen? Když to srovnám s Infamous *15*
-
ne potrebují vymáčknout alespon 30 fps pro ps4
-
pro Xbox 360???
-
optimalizují pro konzole
-
co je sakra s tou grafikou. To video se Ciri vypadá jak první díl *15*
-
Já to budu hrát až tak za rok, takže na to stejně zapomenu :D
-
Tak když budou vědět co bude a tak příjde mi to trochu podřezávání vlastní větve jako kdybych koukal na GTAV. videa před vydáním - před 2lety a věděl jak se budou vyvijet mise bych s připravil o to nejcennější...
-
No každopádně platí, že i kdyby ukázali předem 20 hodin videí, tak je chyba jen a jen lidí kterým to vadí, že se na to dívají ikdyž mají třeba slabou vůli... Takže mě je to u zadnice, páč já patřím mezi ty kterým to nevadí *15* *3* *1*
-
Když tě omrzí kombat díky videím, tak je to docela problém. :D
-
Videa z W3 - nevadí
To za prvé (co píše Lávra), a pak W3 je tak obsáhlý že to bude snad na 1000 hodin. Takže jestli celkem předem ukáží 2 hodiny je prkotina a nic... -
Já nevim jak ostatní, ale jen sledovat video ze hry a hrát to jsou pro mě natolik odlišné zážitky, že mi to ta videa nekazí.
-
Starcraft 2 je přeskinovaná a poupravená S1. A já jsem myslel spíš budovatelskou strategii jako třeba AoE3 nebo Empire Earth. Editoval jsem. Wargame: RD je pouze vylepšený Wargame: EE s novými jednotkami. Remaster je Remaster. A Planetary Annihilation už je kompletně dodělaný a odladěný? Grey Goo nepočítám.
-
Nevyšlo? Co to kecáš zase:)
1. Starcraft II, 2. Wargame: Red Dragon, 3. Vyšel remaster edice Homeworld, 4. Planetary Annihilation atd. -
Jak říkám, taky se snažim, ale většinou to prostě nejde a neodolám, nejhorší na tom všem ale vždycky je, že ty chyby z těch preview videií jsou většinou neopravený při releasu, třeba ty hitboxy doufám že opraví https://youtu.be/XUADJOjQTj4?t=1m5s
-
Taky se mi to nelíbí, ale je mi to jedno, prostě na to nekoukám, nevyhledávám to a všem článkům se vyhýbám, podívám se jen na oficiální cinematic trailery, dělal jsem to u většiny her na který sem se hdoně těšil a potom jsem ten prvotní zážitek z gameplay měl opravdu prvotní, ne jen zopakování toho co jsem už viděl v x videích
-
Vzhledem k tomu že už pěknejch pár let nevyšlo pořádný budovatelský RTSko... :) tak Dawn of War 1.
-
Vadí mi to, protože očekávání budou tak vysoká, že se to spoustě lidem kvůli všem těm videím nebude líbit, protože prvních pár hodin budou vidět to samý co na videích, a budou čekat něco o dost lepšího, než to co prezentovali. Nebo aspoň tak to mám já. A je to těžký ignorovat když téměř každý den CDPR vypustí něco novýho.
-
Naučit se googlovat, to je dle mého dobrá životní strategie, protože jsem si jistý, že Tvůj dotaz již určitě někdo položil a svou odpověď by jsi měl tak za 3 minuty...
-
Nedává mi smysl, proč si pořád lidi stěžujou a brečej (nejsi to jenom Ty), že jsou pořád venku nějaká videa ze hry, když logicky mám možnost se na ty videa nepodívat. Nebo existuje nějaký takový důvod, který mi unikl?
-
Dvouminutový Ciri Gameplay W3
Zase další video, nikdo mě nenutí koukat, samozřejmě, ale už je těch videií fakt moc a spíš to škodí, než navnaďuje.
https://www.youtube.com/watch?v=vHNOLytV6hU