Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takže to optimalizují pro PS3 a pak portují na PS4 nebo proč to vypadá jako old-gen? Když to srovnám s Infamous *15*
  • ne potrebují vymáčknout alespon 30 fps pro ps4
  • pro Xbox 360???
  • optimalizují pro konzole
  • co je sakra s tou grafikou. To video se Ciri vypadá jak první díl *15*
  • Inquisitor
    Já to budu hrát až tak za rok, takže na to stejně zapomenu :D
  • Jack1947
    Tak když budou vědět co bude a tak příjde mi to trochu podřezávání vlastní větve jako kdybych koukal na GTAV. videa před vydáním - před 2lety a věděl jak se budou vyvijet mise bych s připravil o to nejcennější...
  • No každopádně platí, že i kdyby ukázali předem 20 hodin videí, tak je chyba jen a jen lidí kterým to vadí, že se na to dívají ikdyž mají třeba slabou vůli... Takže mě je to u zadnice, páč já patřím mezi ty kterým to nevadí *15* *3* *1*
  • Vojta_Ilavsky
    Když tě omrzí kombat díky videím, tak je to docela problém. :D
  • Videa z W3 - nevadí

To za prvé (co píše Lávra), a pak W3 je tak obsáhlý že to bude snad na 1000 hodin. Takže jestli celkem předem ukáží 2 hodiny je prkotina a nic...
  • Já nevim jak ostatní, ale jen sledovat video ze hry a hrát to jsou pro mě natolik odlišné zážitky, že mi to ta videa nekazí.
  • Vojta_Ilavsky
    Starcraft 2 je přeskinovaná a poupravená S1. A já jsem myslel spíš budovatelskou strategii jako třeba AoE3 nebo Empire Earth. Editoval jsem. Wargame: RD je pouze vylepšený Wargame: EE s novými jednotkami. Remaster je Remaster. A Planetary Annihilation už je kompletně dodělaný a odladěný? Grey Goo nepočítám.
  • Veskoslav
    Nevyšlo? Co to kecáš zase:)
    1. Starcraft II, 2. Wargame: Red Dragon, 3. Vyšel remaster edice Homeworld, 4. Planetary Annihilation atd.
  • Vojta_Ilavsky
    Jak říkám, taky se snažim, ale většinou to prostě nejde a neodolám, nejhorší na tom všem ale vždycky je, že ty chyby z těch preview videií jsou většinou neopravený při releasu, třeba ty hitboxy doufám že opraví https://youtu.be/XUADJOjQTj4?t=1m5s
  • WhySoSad
    Taky se mi to nelíbí, ale je mi to jedno, prostě na to nekoukám, nevyhledávám to a všem článkům se vyhýbám, podívám se jen na oficiální cinematic trailery, dělal jsem to u většiny her na který sem se hdoně těšil a potom jsem ten prvotní zážitek z gameplay měl opravdu prvotní, ne jen zopakování toho co jsem už viděl v x videích
  • Vojta_Ilavsky
    Vzhledem k tomu že už pěknejch pár let nevyšlo pořádný budovatelský RTSko... :) tak Dawn of War 1.
  • Vojta_Ilavsky
    Vadí mi to, protože očekávání budou tak vysoká, že se to spoustě lidem kvůli všem těm videím nebude líbit, protože prvních pár hodin budou vidět to samý co na videích, a budou čekat něco o dost lepšího, než to co prezentovali. Nebo aspoň tak to mám já. A je to těžký ignorovat když téměř každý den CDPR vypustí něco novýho.
  • Naučit se googlovat, to je dle mého dobrá životní strategie, protože jsem si jistý, že Tvůj dotaz již určitě někdo položil a svou odpověď by jsi měl tak za 3 minuty...
  • Nedává mi smysl, proč si pořád lidi stěžujou a brečej (nejsi to jenom Ty), že jsou pořád venku nějaká videa ze hry, když logicky mám možnost se na ty videa nepodívat. Nebo existuje nějaký takový důvod, který mi unikl?
  • Vojta_Ilavsky

Dvouminutový Ciri Gameplay W3

Zase další video, nikdo mě nenutí koukat, samozřejmě, ale už je těch videií fakt moc a spíš to škodí, než navnaďuje.
    https://www.youtube.com/watch?v=vHNOLytV6hU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit