Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je ale dost vtipné, že krabicové verze her využívající Steam nejdou prodat a takovouhle zpětnou reakci, kterou dostali MS, Valve nezažilo...
  • Všichni milujeme reklamy

Sedm důvodů, proč používat online službu Xbox Live.. 1. Bude mít pocit, že vaše "next gen" konzole něco umí. 2. Budete se mít čím chlubit v hospodě. 3. Potkáte spoustu dětí, které rády žvatlají. A zajímalo by mě kolik taková reklama MS stojí. Stejně nikdy nezapomenu na ten jejich podělanej start jak chtěli zakázat si půjčovat hry, kupovat z bazaru a být neustále online. Pak Sony ohlásila jak to udělají oni a najednou v MS dostali strach, že to projedou ještě víc, tak udělali to stejný co Sony a ustoupili, ale. odhalili se *1* . Kdyby tady byl jen Xbox tak by je to nic nepřinutilo změnit a byl by to další super "krok vpřed" .. Ach jo.. Kéž by MS zůstali jen u OS. *7*
  • taky musíš brát v potaz že na steamu sou ty hry za par kaček někde ve slevě a lidi jich prostě maj hodně tak nedohravaj. Ja se přiznám co sem upirátil to sem nikdy nedohrál ale svoje originalky mam dohrany všechny protože mě stali dost peněz a dal sem si praci z výběrem aby mě opravdu bavili.
  • Jack1947

WWE2K15...

Vám to vyšlo (nám) na pc, a ani zmínka tfůů. http://store.steampowered.com/app/240460/
    navíc se všema DLC... to je plus.
  • Presne tak. Taky jim za to zaplatim a dostanu to zadarmo.
  • ucho

Členové PS Plus programu obdrží 6. května zdarma hry Ether One (PS4), Guacamelee! Super Turbo Championship Edition, The Unfinished Swan (PS4, PS3, PSV), Race the Sun (PS4, PS3, PSV), Murasaki Baby (PSV) a Hohokum (PS4, PS3, PSV).

Pro PS4 solidní nadílka, rovnou 4 gamesky.
  • Jak vypálit GTA V na konzole.

https://www.youtube.com/watch?v=OuzRRIfW7oQ
  • Keyz
    Já vím, ale zde se sranda hodí více než u nějaké dlouhé hry bez ohledu na platformu.
    To samé ty návody za prachy v podobě knihy. Také jsou u mnoha her. Jen zde to je prostě vtipné, když ta hra radí hodně a a sama přímo ve hře. Viz ten obrázek s tím "co máš dělat když bliká X"

*5*
  • No ja bych rekl ze vetsina lidi hry dohrava. A nedohrat Order je trosku zazrak, vzdyt 5 hodin nic neni a nez se ve hre rozkoukas ses v pulce, nereknu nedohrat treba FC4, Aliena atd. (Obe hry jedu podruhy na max obtiznost) ale nedohrat Order to moc nechapu.
    Na druhou stranu vim ze ta hra je sranec, ale konzolisti maji svoje krabicky hlavne na exluzivity ne, a exluzivni hry na PS4 sou prece nejlepsi, takze nevim kde je problem :-)
  • A ty jsi nejvetsi exemplar.
  • Jacku, tobě to sice ještě pořád nedochází, ale půlku lidí tady tvé komenty číst nechce a ta druhá půlka z tebe má srandu.
    Tobě to opravdu ještě nedošlo? *1*
  • Jack1947
    Jn retardace/degenerace napříč platformami
  • Kozy
    Klidně se směj, ale takhle je to u všech her, bez ohledu na platformu, lidi prostě hry nedohrávají. *4*
  • Keyz
    Ani manuál za prachy co dělat když uvidíš "X" nepomohl lidem v pochopení takto složité hry *15*
  • Celkem ulet nedohrat hru dlouhou 5 hodin. No hru, vsichni vime jak to stouhle exluzivni peckou vlastne je :-D
  • braveman
    Pardón a díky, moje chyba.
  • Tohle je blabol... vsichni vi proc se media tehle hre nechteji venovat a je to pochopitelne ale takhle si lhat do kapsy mi proste prijde vylozene hloupy. Kdyby se nevenovali hram co neprinasi nic noveho tak na tomhle webu pribudou dva clanky za tyden.
  • The Order 1886 dohrají pouze čtyři majitelé hry z deseti.

dalsim 6tim sa ta 'hra" dohra sama *1*
  • Keyz

The Order 1886 dohrají pouze čtyři majitelé hry z deseti.

Asi to je moc dlouhý...
  • Tilwaen
    Kdo na to má, ať si to koupí, to je jeho věc. Já kdybych na to měla a nemusela pak několik měsíců žrát hlínu, tak to taky udělám. Přeci jen je to koníček, u kterého strávíš nemálo času.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit