-
Můj mobil má ještě tlačítka a internet je pro něj sprostý slovo, takže bych si nezatabletoval :-D Kombinace - starý mobil, co vydrží přes týden na jedno nabití, a tablet se mi zatím osvědčila.
-
A tak se stalo, že Lukas konstatoval zevnitř vnější subjektivní pohled na věc.
A tak se děje, že na mysli duševně slabší jedinec Lukas není zabit, ale je litován a živen. -
Asi vemu jeden z těch to, jinak za cenu 3,5 je to 7" max 8" s výkonem na net a média nic víc se od toho nečeká.
https://www.alza.cz/lenovo-tab-2-a7-30-3g-pearl-white-d2420399.htm
https://www.alza.cz/asus-memo-pad-8-me181cx-16gb-bily-d2144007.htm -
Nexus 6. Rychlej, svižnej, bez nějaký blbý grafický nástavby + dobrej display.
-
mě na domácí tabletování stačí můj mobil :-)
-
Proč zrušit 4chan ? Já ho mám + s Redditem jako jeden z nejoblíbenějších portálů.
But internet is dark and full of terror. -
Ho? to byl transgendr... *7* , no nevím no ale to se řešit zas tak moc nebude... stejně jako ostatní podobné téma.
-
Ve FC se určitě probere jak ho k tomu dohnali lidi na internetu a ten 4chan by se měl zrušit *15*
Přesně jak jsi napsal. Měl jiné vlastní problémy a to, že chodil někam kde je známo, že se tam buzeruje tomu nepřidalo.... -
To bylo tak propracované !
Prostě jsi našel šutr a hráč si chytře řekl: "Šutr! Co bych asi tak mohl udělat? Budu na tom skákat jen tak pro radost!" A tak našel nejvíce epický quest všech dob u vychvalované RPG hry *15* -
wtf?
-
No jo, aspoň ve virtuální realitě jsi našel někoho, kdo je stejný jako ty, tedy mimoň.
-
Mighty No. 9 vyjde na PS4 a PS4 18. září, PSV verze bude krátce poté následovat.
Na PS4 a PS4 samozřejmě....., opět nesmysl Tiscali..... -
Queer, když tě nebaví číst mé příspěvky, nikdo tě nenutí Můžeš si mne wait a moment skrýt. *5* *12* *7*
-
To neřeš místního odborníka na moralitu to pobouřilo, já jsem naopak rád že taková hra prošla. *14* Už se nemůžu dočkat. *5* To bude řezání.
-
Dell Venue 7 za 2900 ,- a nestěžuju si, na domácí tabletování tos tačí :-)
-
Kdyby se Games mělo věnovat každé hře, co se objeví, tak se zblázní. Jenom loni jsem kupoval tři hry, které Games ani nezmínilo. Hatred jenom kopíruje první Postal a přidává animace zabíjení civilistů. Kdyby se ta hra nesnažila šokovat za každou cenu, tak už vůbec nikdo si na ni nevzpomene. Denně vyjde jenom na pc více jak 50 her. Kolika z nich se Games věnuje?
-
Jo mas pravdu v dnesni dobe se to hrama co prinasi neco novyho jenom hemzi:-DDD Call of Duty, Far Cry, Bloodborne, Assasin atd. vubec nekopiruji minuly dily ( nerikam ze je to spatne).
-
No akorát že tu hru ignoruje většina médií. Není ničím vyjímečná, nepřínáší nic nového.
-
Neoficiálně: DLC Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon vyjde na PS4, X360 a PS3 26. května.
snad tam daju dalsie 3 hidden questy s 3minutovym skakanim na mieste
(novy level rpg hrania)
*1*