Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Postal 2 Paradise lost

http://store.steampowered.com/app/360960/

Konečně je to tady ani se nechce věřit že Postal2 už má za sebou, bezmála 13let!!! baví furt stejně....
  • Přesně o tomhle mluvím. Jemu to prostě nedochází. *1*
  • Jack1947
    Jaké ... jitrnico hjo ? ty si moravak či jak *15*
  • frag.ment
    Na rozdíl od tebe nějaké znalosti mám, ty jitrnico, která jen stahuješ hry z warezu a mektáš tu do všeho i když máš v hlavě mozek velikosti lískového ořechu.
  • Jack1947
    Tak si dopln znalosti... ty knedlíku. GTAIV zato stála (tedy ne za koupi to neno).
  • frag.ment
    Pro mě jednoznačně pětka (hráno na PS3). Stále nechápu, proč je tak oblíbené SA, to byla fakt zhovadilost (hráno na PC a cca po 6ti hodinách unistall a lituji těch 1400 nebo kolik mě to tenkrát stálo). Vice City se mi taky celkem líbilo a co se IV týče, tak nemůžu porovnat, protože mě nějak minula.
  • Přirozeně jsem neměl extra radost z hraní za hiphopového negra s kalhoty pod spodkami....Ale šlo to přežít.
    Nemyslím si, že nové GTA je vždy to horší a časem najednou lepší. Když se to vydá, tak to je pod drobnohledem a emoce často zastíní nějaké srovnání. Proto to chce ty silné momenty které si ihned pamatuješ a čučíš na to. To zde nevidím.
  • Jack1947
    Na GTA SA mi max vadilo že auta s nitrem (asi po vzoru F&F vybuchují 5x) a vrtulníky a letadla obzvláště jumba asi 10x... jinak v poho asi nejotevřenější gta a další GTAV. ebyla revoluce byla to trochu evoluce a gta urazilo od prvních dílů ohromnou cestu naolik aby neubralo na zábavě jen se bere trochu více vážně, v GTAV. není nad to po pořádné přestřelce si zajít do strip baru zvláště když jste jeho vlastníkem *5* ( proto to dám i na pc a nejen to).
  • homeles8
    Mě teda GTA V nadchlo. Ale jak píšeš o GTA IV, tak jsem si vzpomněl, když vyšlo.... A vlastně i na Sand Andreas se nadávalo, že jsou tam hiphopový negři. Nejnovější GTA je vždycky nejhorší a když vyjde další díl, tak je to starší stejný, ale najednou jedno z nejlepších. :-)
  • VaZqeZ_EU
    Nejlepší je, že neměl nikdy velké ambice, a ty módy "zpočátku" dělal jen pro sebe a přátele. Dokonce i to herní studio ho oslovilo samo, aniž by se o tu práci zajímal. *4*
    Škoda, že ta jeho angličtina (je to Řecký občan) není alespoň o trošilinku lepší.
    Ale milerád mu tento nedostatek prominu *1*
  • Inquisitor
    Jo výborný módy, bez nich už si Total War neumim ani představit.
  • Inquisitor
    Fightclub jenom poslouchám a tam mi nepřijde, že je to tak hrozný.
  • Je to takový divný i po stránce příběhu. "over the top" jak jsi napsal.
    Navíc pro mě zvláštní hrát za 3 postavy. GTA měli vždy příběh a šlo mu věřit. Zde jsou 3 postavy a nějak to přepínáš nebo co... Navíc to není takový skok.

Vice City super. Ve všech ohledech vylepšěné GTA 3. Něco jako posun z GTA 1 k GTA 2. Také to vše vylepšilo. Naprostý opak lokací oproti GTA IV. Vice city krásné pláže a GTA IV hnusné šedé město.

Tak snad další díl GTA bude zase nějaký posun. Je pravda, že jsme již toho hráli dost ale ty GTA mě vždy (krom V) zasáhli. Měli prachy to udělat skvěle a přivést něco co nikdo nepřinesl. V je takový kočkopes. Auto řídíš za letu, je to nějaké lehké ale zase velké a máš tam tunu obsahu.

Kampaň to mělo opět větší proto tolik debat okolo...Nevím co si z toho budu pamatovat. Asi nic moc (ve srovnání s minulími díly).
  • Jack1947
    Hrál jsem jen GTA3( až na androidu dohrál) Vice city bylo mé první gta na PS2... poté SA... IV/V jo hrál jsem i jedinčku na psx. Nebo to bylo london? uř nevím. No áále vyloženě nej díl nemám všechny měli něco do sebe asi bych ale řekl že SA.IV,V dali možná nejvíce (IV protože to byla ukázka nového enginu) a vlastně i 3 přešlo se z 2 rozměrů do 3 ( budiž dma design země lehká).

Ještě ty dvě vsuvky byly dobré LCS ale hlavně VCS paráda. *4* Bylo dobrí i GTA Advance, to jsem ale nedohrál byl to trochu přepis 3jky.
  • La_Furia_Roja
    Já jsem na GTA doslova vyrostl a pro mě nejlepší díl neexistuje. U všech jsem strávil snad stovky hodin a skvěle jsem se bavil. Dodnes vzpomínám na jedničku a dvojku, v té době to bylo něco úžasného.
  • Jack1947
    Tak aby ti někdo tu sebereflexy neomlátil o hlavu. *3*
  • Rozhodně pětka. Zatímco všechny předchozí GTA jsem prostě dřív či později přestal hrát a nedokončil, pětku jsem s radostí dohrál a pak i občas zařádil online. Jako druhý bych dal asi SA a jako nejhorší právě čtyřku, kterou doteď jednoduše nenávidím.
  • Kozy
    Jednoznačně Vice City. Super hudba i prostředí, nedávno jsem ho znova dohrál. Nejlepší atmosféra ze všech dílů. S odstupem musim říct, že mě V zklamala, nevim jestli to je tim že je člověk starší, je to pořád to samý, čekal jsem větší posun. Hlavně ty starší díly byli víc uvěřitelný, tohle na mě bylo až moc over the top, nový San Andreas je prostě město šílenců a ani Online to nespravil, nudnější mp jsem asi nehrál, nulová motivace hrát. Jediný co za něco stálo byli vedlejší mise, a třeba na Epsilon program asi jen tak nezapomenu.
  • VaZqeZ_EU

Interview with DARTH!

Rozhovor (anglicky) se slavným "pro mně určitě" herním vývojářem a moderem DARTH!!!
    Je známý hlavně kvůli nejlepším módům do série Total War.
    Například - DarthMod Empire / DarthMod Napoleon a jeho nový počin v herním studiu - Ultimate General Gettysburg! *2*
    https://www.youtube.com/watch?v=jW_wKCbfh6U
  • Jaký díl GTA byl pro vás "nejlepší"?

Tak po nějaké době co jsem začal hrát GTA V na PC, jsem přemýšlel proč mě to nebaví tak moc jako předešlé díly. Baví to hodně ale není to pro mě ta 10/10 hra jako předešlé díly. Není to, ta hra na kterou bych čekla na další milník...

Přišel na to, že to již není posun dopředu jako byl vždy v minulosti. GTA 1 -> GTA 2 (zcela jasný posun v grafice i herních možnostech) -> GTA 3 (opět posun ke 3D) -> GTA:VC (více možností a i technicky to bylo lepší -> GTA:SA velký skok v rozloze -> GTA:IV (grafiký skok jako prase, fyzika a pro mě nejvíce dospělé GTA ze všech) a pak zde máme GTA V na PC....

Je to velké (to zde ale bylo u SA, je to barevnější a lze tam dělat řadu věci jako v SA a VC...) Prostě to co tam je, jsem již viděl v minulých dílech. Nečumím na to s otevřenou pusou. Navíc zcela změnili tu skvělou fyziku z GTA: IV o které se zde již psalo... Prostě čekal jsem opět ten skok a ten zde není. Jasně...Máme zde velkou hru v pěkné grafice, ale velké gta (dle rozlohy) zde již bylo. Jo, kdyby tam nechali ten model z GTA:IV, to by bylo něco jíného ale takto ubrali a přidali něco jiného (ovládat auta za letu WTF?)..

Nějak mě nenapadá nic, na co bych zde vzpomínal jako u minulých dílu: GTA (Oranžisti a jejich přejezd / první hra toho druhu která nějak vypadala), GTA 2 (pamatuji si o hodně lepší grafiku), GTA 3 (3D), GTA:VC (možnosti mít obchod atd), GTA:SA (volnost velké hry), GTA:IV (fyzika a realistická část města, také obtížnější policie)....GTA:V (?)

Skutečně nevím co bych tam dal za ten ?. Proto je pro mě nejlepší IV díl. Když hodnotím co se mi tam líbilo. Zdaleka nejvíce jsem hrál ale první díl. To bylo dáno dobou a přáteli okolo... Co by jste tedy dali ze ten ? (jestli něco) a jaký díl je pro vás ten nejlepší? Z mého kecaní je jasné, že preferují více realictické hry a tedy i od GTA bych chtěl to samé. Určitě to má každý jinak...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit