-
Tak jsou i úseky, kde to vyloženě z kopce není.
-
Mě vážně nepřestává udivovat ta naprostá absence jakékoliv sebereflexe ze strany Jacka. *1*
-
Možná toho vím víc jak ty kdoví...
-
Souhlas, tímto by to tady ukončil... protože svá vlákna ukončuji z pravidla zásadně já sám. *4*
-
Tak se podívej na nějaký Fightclub, chová se tam jak dítě i mezi ostatníma z redakce, třeba na Grygarovi uplně jde vidět jak si v duchu říká ježišmarja. Jestli si o sobě opravdu myslí, že je zajímavý, tak je to stejně hloupé jako když si Jack myslí, že něco ví o počítačích :)
-
Muj vzor su ja sam, takze te zklamu. Dal nevim o cem ve svym prispevku pises, jako skoro vzdycky :-D
Tak hlavne ze se borci s Games zavdeci deckam a jitrnicam jako ty :-) -
Buď má Jack charakterové sklony se upínat k lidem, které obdivuje nebo za tím může být jednoduše touha se vyjadřovat nesmyslně ke všemu čemu nerozumí. Napsal bych, to ví pouze Jack, ale obávám se, že to neví ani on sám :)
-
Nemůžou se zadvěčit všem no, vždyt se do něj nenavážím ale nemám rád kritizování a hovnoo z toho.
Jsem neveděl že to je tvůj vzor - stejná vidlákov ste ne? *2* (jk) tak sry, ale on za sebe promluví sám takže bezpředmětné...
Nemáš si co otevírat moc hubu ne, vždyt tu si jen měsíc nebo kolik. Ok já jsem jitrnice proč se neregneš ty joudo at nejsi prejtem stále. *3* -
Jacku proc se do neho furt navazis? Co mas za problem, ty ses s prominutim jedna z nejvetsich jitrnic tady a delas jako kdyby to tady na tobe nejak stalo, nebo ty tvoje bludy nekoho zajimaly.
Jako fakt se nezlob ale chovas se jak retro.
Gameplaye sem tady asi mesic nevidel, ale to ze hrat neumi a Dobrovsky se snazi byt vtipne, pritom se jenom ztrapnuje je pravda. -
Nikdo není dokonavý, holt se pokaždé nemusí povéct tak jak se očekávalo.
Jinak ot ale k tíématu zkoušel jsem tu "alphu" scorpion vs scorpion na klávesách a to se nedalo hrát, takže počítám bez gejmpadu ani ránu...
Jo a k té nepřipravenosti - k herní sérii se řiká v retru ale v gamesplay kde se řeší aktuální fláky spíše ke hře možná trochu pozadí vývoje. -
Tohle byl fakt krok vedle. Nic se neřeklo o herní sérii, naprostá nepřipravenost. Jako poslední gaysplaye byly fajn, ale na hraně. Tohle už bylo fakt hodně amatérský ... snad jen nějaký zkrat a časem na to zapomenem.
-
Tak proč to komentuješ?
-
Copak bylo to tak hrozně otrávené ( neviděl jsem) ?
-
Může mi někdo vysvětlit to včerejší hraní Mortal Kombat, nechci za to redakci kritizovat, jen mě zajímá jestli v tom byli drogy, naštvání že je venku pěkně a oni tam musí sedět, nebo byla pointa ze záznamu vystřižena?
-
Tak v CS máš alepoň ten rank, ale na QL v modu, který hraju já tohle není. Takže to pak vypadá tak, že se tam míchají děti, které to zaply poprvé a jen pořád brečí, že wallhack, aimbot apod.
-
a nemuze bejt zaroven sola a leii? tak o cem byla moje neojoblibenejsi scena miluju te... ja vim? *5*
-
Ano byly odsunuty. Ale doporučuji si přečíst Timothy Zahna a jeho sérii VII až IX díl.
-
zatim v kazdym filmu byla naka infantilni postava, takze ocekavam v dalsi trilogii novyho jarjar/c3p0 deptace mozku
-
Když si jel do kopce? :D
-
Neboj Jajar je mrtvý už hezkých 30 let:-D