-
Právě vyšla PC verze GTA V. Mrkněte na grafický rozdíl mezi PS3, PS4 a PC verzí.
Třeba bude teď aspoň chvíli klid od GTA. -
U PS3 není nic, u PS4 bleješ protože to co tam je hnus a PC vypadá normálně...
-
Právě vyšla PC verze GTA V. Mrkněte na grafický rozdíl mezi PS3, PS4 a PC verzí.
... a to je to proč PC !!! A né nějaké krabice do obýváku. -
*15* Rockstar
http://steamcommunity.com/games/271590/announcements/detail/190617144670191197 -
Všimni si toho Dirt 4 :)
-
Jacku, Jacku. Ty jsi vážně karikatura trola. Nikdo nemůže být tak blbý. Mimochodem by mě fakt zajímalo, co jsi hrál za Zaklínače, když 1. díl série Zaklínač vyšel v říjnu 2007. A jak to vím? Protože jsem si pro něj jel do Polského Těšína, kde kupodivu měli i profesionální českou verzi. Největší nevýhody byly dlouhé načítací lokace, občas nefungující inventář či chybějící NPC. Ale FPS dropy rozhodně nebyly...
-
Amd melo nekdy jiny nez poor performance?
-
lol *1*
-
Celkem zajímavý únik v dnešních AMD 15.4 GTA beta driverech:
[417321] Dirt 4 : Poor performance may be experienced in some configurations -
Uz sem ti tady psal ze sem hral Dying Light zhruba 5-6 hodin, a ve hre se me nekolikrat vystridal den a noc.Takze ve venkovnich lokacich sem stravil dost casu, lezl sem na veze, hral mise i jen tak pobihal po meste a dropy sem zadny nemel. Vic uz to resit nehodlam.
-
Kdybys vyšel cca za 1-2hodiny z domu tak by viděl ty dropy, jinak zaklínače jsem hrál 2007 (krom příšerného dabingu geralta jak vychlastanéhjo rockera po 10odvykačkách) ještě tehdy byla na pořadu dne nic moc optimizace , dropy možná ne ale jako víno to tehdá taky nejelo né žene.
Vidíš kamarád mi taky tvrdí že on ve městě propady nemá a měl hned tu první verzi ale shodli jsme se na tom že to byla celkem blbost, coop by mohl bejt zajímavej to jo. -
to je reakce na keyz
-
ja osobne preferuju když je grafika tak trochu rozmazla v nižším rozlišení protože když date full hd 4k tak je vidno že je to jen hra, ale když je to trochu mazle tak to vypada jako real
-
Tak Jack si stezoval i na dropy v Dying Light. Pritom ja na staricke 550 TI sem nemel jedine problem :-)
Ale Zaklinac dvojka byla dost narocna hra a vlastne porad je, dohral sem onehda jeste na te 550 TI. -
Jel jak víno a neměl bugy *7* hmm hmm... mám to snad najít na netu jak byl parádně optimilizován mám ? radši ne co.
-
Jacku, proč jsi ulhaný diletant s IQ mrkve, co dvacet let hnila v zemi? Zaklínač 1 rozhodně neměl problém fps dropů. Právě naopak. To "přinesl" až druhý díl.
-
To je kec, hned po vydani jednicka mela jediny problem a to bylo strasne dlouhe nacitani. Dvojka sla docela dobre hned od zacatku. Tam byl snad jen problem s ubersamplingem. Aspon co si pamatuju.
-
Ty si taky všude *3*
-
Právě viz 2 předešlé zaklínače... 1 byl taková bída že nejen pomalu nikomu bez dropů.
-
Snad bude optimalizace dobra, momentalni GTA silenstvi me nechava chladnym, ale na Zaklinace se fakt tesim.