Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshua

Binary Domain Collection

.................0VQA7-Z7QLL-W3JQY
  • Joshua

Dead Effect

................A7N4A-D7QYB-VECXI
  • Joshua

Salammbô: Battle for Carthage

...................FB7GC-J2QL7-RJD5C
  • Joshua

Nostradamus: The Last Prophecy

E9GA3-V28Y0-0327Z
  • Revoluce :-DDD
  • WhySoSad

Boxart

Někdy před týdnem, možná dvěma jsem buď někde tady, na redditu nebo kdo ví kde, narazil na novej odkaz s minimalistickýma boxartama. Nevíte kde bych to zase našel ? Rád bych si jich pár vytisknul...
  • Chim

Sony se chystá zabývat možností pořizování snímků PS4 obrazovek v nekomprimovaném formátu.

A to je ten pokrok. Kde se to jenom zastaví...
  • Jack1947
    No vidíš, já se sekl v Black mesa hned u té ventilace - prostě se mi to nepodařilo přeskákat. *7*
  • Hned mám chuť si to znovu zahrát.
  • Lukyz

HalfLife vs. Black Mesa

Moc pěkné srovnání prvního HL s fanouškovským remakem Black Mesa, jen kdyby už vydali i Xen...

https://www.youtube.com/watch?v=VDL138ZXFIA
  • Na Nintendo eShop dorazily jarní slevy, které nabízí až o 30% levnější 3DS a WiiU hry. Jarní slevy na vybrané hry pro Xbox One a Xbox 360 se nevyhnuly ani Xbox Store.

Chtělo by to dodat, že se to netýká Evropy ohledně Nintendo shopu
  • Jack1947
    To nejde, je rozdíl mezi svlečenými těly a homosexuální čistě hrou...ne dříve než po 22hodině.
  • Inquisitor
    Jasný kandidát na příští nude gamesplay.
  • Jack1947

Sex v autě (nebo s autem?)

http://radiatoryang.itch.io/stick-shift

To už je vážně na zblití *11* *12* (a zdarma).
  • karlman.hajsky

THE HUMBLE STORE

Akce na hry od Rockstar games. Doporučuji zkusit Bully: Scholarship edition za 2 €.
  • Teda, jen taktak. Už jsem nedoufal.
  • Jack1947

Členové X360 preview programu brzy obdrží update, který s sebou přinese podporu pevných disků o velikosti 2 TB.

Ty vogo, to bych do nich neřekl. Nemělo tam být náhodou XONE? *7*
  • Jack1947
    No jo kamaráda no, to je známe to bych si musel nějakého udělat. Výhoda kamrádů je že nejsou blbci, co kazí hru zároven vám nenadávají když to kazíte atp...

Mně to štve no, prostě hraju pro sebe a ostatní mi /sobě kurví hru já jsem byl před 2lety nepolíben MOBA komunitou, nikdy nevěřil že bude taková různorodá. Předtím jsem se max setkal s tím že mně někdo někam poslal, ale takovéhle jednání hmm... snad to nějak poladí. Tohle je nepřijemné ale je to betra a closed takže bych se nebál. Chápu beginners atp, ani nenií zábavné hrát proti slabším hráčům... prostě to počáteční nadšení začalo mizet. Jak pára nad hrncem.
  • Jo, tohle me dost odradilo a take proto to ted moc nehraju. Blizzuv MM je uplne mimo a nekde to oficialne psali, ze jeste neni hotovy, ale ta situace co je ted je proste smesna. Muzu jen doporucit abys hral vecer (tj. tak 23:00 a pozdeji) a nejlepe se vyhnul vikendum. Kdyz mas nejakeho kamarada co by s tebou chodil, tak je to jeste lepsi.
  • Jack1947
    MOBA hry přináší jen frustraci, člověka sráží dolů... at už debilitou nebo sami "týmový hráči".
    (nikdy předtím sem si nevyslechl tolik urážek, přání a jiných věcí)

Snad hots bude jen o prohrách a blbých hráčích než aby někdo někomu přál dostat rakovinu, nebo jiné věci. Než to radši at reporují ale tyhle kecy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit