Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Dispozice jsou Benevolent, Clever, Rational, Honest atd. Vždycky by ti to mělo napsat, ke které dispozici jsi dostal ten bod.
  • Veskoslav
    Jo a když jsem napsal, že jejich korektor asi dodělává zrovna základku, tak mi ostře napsal dopis, jak si můžu někoho dovolit obvinit ze špatné práce. Když jsem mu hodil link na článek, kde bylo napsané ženy oběvili, tak pak už mi nic nenapsal. Tam celý ten Eurogamer je oproti jejich zahraničním verzím dost pochybné médium. A ten jejich "shadowban" to je specialita toho "našeho" Eurogameru.
  • Mart9
    Díky, ale tenisové hry na PC mám projeté. Tennis Elbow mě moc nebavilo. Hrál jsem za Del Potra, a když jsem se to trochu naučil, stačilo diktovat výměny z forhendu a měl jsem vyhráno. Sice pěkný na pohled, chvilku zábava, ale brzy to omrzelo. Dokonce jsem si koupil Dream Match Tennis, to mě totiž bavilo o něco více a déle, ale na TP4 to nemělo, co jsem viděl podle videí. Ještě dříve jsem hrál Top Spin 3, tam bylo blbý to, že se stačilo naučit jednu kombinaci po returnu a snadno si vyhrával. Navíc nezáleželo tolik na timingu, mělo to spíš blíž k tomu VT
  • Dík. Ale tam není "Disposition". To bych rád také věděl. Když to píše, že jsem získal do toho nějaký bod.
  • Joo taky sem se malem p*sral smichy když jsem cetl že vybudoval nastevnost :D
    Ja sem se o tom dozvedel , jen co on odesel a pak to tu bylo fakt supr :)

Musi to byt silenej blbec a ubreceny detatko, hlavne ted co se zjistilo, že ceskej eurogamer je ten nejmin sledovanej web o hrách.
    A myslím si, že by mohl brzo i skoncit, protože nechapu z ceho mužou vydelavat penize s takhle mizernou nastevnosti :D
    Ale tak hlavne že tu máme spoustu clanku od Doskocila z nich je pulka hate na bacha nebo na dana vavru a jeho novou hru. :DD
  • Otevři si to okno s postavou (to, kde je tvůj level, jaký máš staty etc.) a napravo v záložce "party" tam máš jak rysy, tak reputace *3*
  • Pillars of eternity

Kde sakra zjistím Disposition a Reputation? Vždy se mi napíše, že jsem získat nějaký bod ale nikde není psáno jaký je aktuální stav a jaká je hodnota. Asi jsem slepej ale netuším kde to najít.

Dík za radu.
  • Pethulla
    pokud chceš tenisovou hru na PC a nezakládáš si na grafice, pak zkus Tennis Elbow 2013. Ten je, co se hratelnosti či uvěřitelnosti týče, na PC absolutně bezkonkurenční - ikdyž v konkurenci Virtua Tennisu by uspěl asi i stařičký Pong, Tak tohle je fakt skvělá tenisová hra.
    Na druhou stranu, pokud si zakládáš na grafice, tak se tomuhle vyhni hodně velkým obloukem - přeci jen je to práce jednoho člověka a někde se to projevit muselo.
  • Vojta_Ilavsky
    Už víme že se k ponurosti nevrátí, alespoň ne ve všech lokacích.
  • Pethulla
    tak ona ta jednička, co se optimalizace týče, taky nebyla žádná sláva, co si budem nalhávat.
    A co se té stylizace týká - opravdu si někdo myslí, že se pšontci vrátí k jedničce?
  • dvojka měla grafiku se kterou by se neztratila ani v roce 2015. Stylizace už byla sice slunéčková, ale grafika byla OK. Jinak tohle vypadá ještě více slunéčkově.
  • Vojta_Ilavsky
    Nebyla náročná, prvních pár měsíců se poláci nenaučili vyslovit slůvko optimilizace. Chápu že tady sposta lidí nečetla knížky, ale ta stylizace dvojky se k Sapkowskymu 2x nehodí, jednička byla ještě správně slovanská, tam to na mě dýchlo ta inspirace, ale ze dvojky ani závan. :)
  • residentevilfans
    To teda ee : Pise se rok 1991 a na Sega Mega Drive vychazi NHL Hockey. *3*
  • No na vysoky nastaveni je dvojka vzhledem k roku vydani hezka hra. Ale taky dost narocna, a stylizace me sedla, desing to uz bylo horsi.
  • Vojta_Ilavsky
    Dvojka měla hezkou grafiku? Odkdy? A to ani radši nemluvim o stylizaci, atmosféře a designu. To taková jednička... :D
  • kotouly jsou zpět. Jinak už to není Bílý Vlk, ale růžový vlk dle jeho krásných růžových tvářiček. BTW Grafika ve dvojce se mě zdá hezčí, ale tak open- world je náročnější než uzavřené lokace
  • Vojta_Ilavsky
    Já už na to ani koukat nebudu, myslím že toho ukázali už dost.
  • NHL byla na PC ještě než přišli hriankovače.
  • Lukyz

Prvních 15min ze třetího Zaklínače!

Na IGN právě vyšlo video se záběry prvních 15ti minut třetího Zaklínače, CDPR ho označili jako spoiler-free, ale nečekaně Vám to vyspoiluje prvních 15min hry *1*

http://www.ign.com/articles/2015/04/06/the-first-15-minutes-of-the-witcher-3-wild-hunt-ign-first

BTW přehrávač na IGN je dost k pláči, takže těch 1080p berte s rezervou *7*
  • Cus lidi, nevite jak vypnout pocitadlo FPS ve War Thunder? Ja sem to nejak zapnul a ted nevim jak to vypnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit