-
drakene ty tupoune, tady se ale neporovnáva kvalita hry, ale kvalita grafiky obou her, i to video porovnáva grafiku a ne hratelnost. Tak se vzpamatuj...
-
*1* to je moc *1*
-
Takže dobrou závodní hru dělají stromy kolem trati? Ok koukám že se tu baví opravdoví fanoušci žánru.
-
promiň, ale stromy v DC mají milionkát lepší texturu a dokonce to vypadá jako strom a ne jak nějaká rozplizlá textura na trati. Takže tady děláš blázna buď ze mě nebo ze sebe......
-
Strom, který vypadá kýčovitě???
Co je na tomhle kýč https://www.youtube.com/watch?v=hkPkz72ddJ0 ??? -
pôsobia na mňa uveritelnejšie, stromy v DC majú viac detailov, lepší model ale vyzerajú kýčovito trochu ako stromy zo Skyrimu. A nauč sa správať slušne, takýto spôsob diskusie ma fakt nebaví.
-
mě to nedá *15* Ty opravdu tvrdíš, že PC má lepší stromy? Kurvaa jsi slepej nebo blbej nebo obojí nebo jsi jen další troll-čobol ze Sectoru???
-
lepší stromy... ok dál jsem nečetl *15*
-
Keď ideme do detailov tak P.C. má lepšie stromy i textúry, prostredie pôsobí uveritelnejšie, nehovorím, že krajšie ale tak nejak menej kýčové. P.C. ale potápa osvetlenie vďaka čomu pôsobí miestami neuveritelne plocho a trochu old-gen, je to škoda, pretože na niektorých záberoch mali osvetlenie premakané a tam sa nechytal ani DriveClub ktorý ho má zdá sa vynikajúco nastavené všade a takisto má lepšie efekty čo sa týka vody. DriveClub je proste eye-candy titul pre masy cielený s priam chirurgickou presnosťou.
-
Vimeo je fajn.
-
Forza je jediná jízdní open-world arkáda na trhu, která je kvalitni. Jediný co mi tam vadí jsou ty zátarasy na divnejch místech, letíte vzduchem a najednou bum bác do neviditelný zdi. Vzhledem k tomu že je to open-world bez loadingů, tak mi grafika připadá v poho. Navíc kustomizace vozů je tam skvělá, škoda že Driveclub zrovna tohle postrádá.
-
Nerekl bych, kazde se smeje po svym, ani jednu hru bych nesrovnaval, a srovnavani tady ukazuje urcitou omezenost srovnavajicich jedincu.
Ja do Project Cars pudu hned po vydani, duvodu je nekolik, at uz skvela optimalizace, moznost udelat ze hry arkadu, multak, a tuny modu co do toho vziknou. -
Asi jen 10-20% hráčů používá pohled z poza volantu. Já třeba jo, je to.. realističtější :)
-
Video: Fanouškem vytvořený začátek hry Bioshock v CryEngine 3. (thx Lukyz)
Celkem pěkný, až na ten zvuk... ten mě přišel otřesný. A navíc by autorovy mohl někdo říct o takové stránce, kam běžně lidi dávají videa -> youtube. -
Třeba balí ženské na šplh po laně *1*
-
forza je na tom graficky z těch třech jednoznačně nejhůře...
-
Driveclub VS. Project CARS
Dva se perou Forza se směje *15* -
Spíš se přestante dohadovat a psát blbosti, když to evidentně toho co tu má na starosti už nebaví , achjo. *7* *12*
-
Tak si ju uzivej ve 30FPS a na gamepadu, kazde hrajem co mu vyhovuje.
Grafiku Driveclub hodnotit nebudu, pac podle videii nehodnotim. -
Video: Porovnání jízdy za deštivého počasí ve hrách Driveclub a Project CARS.
to vypadá na další odklad, vypadá to proti DC opravdu dost škaredě...