Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ok, jinak myslim ze je furt zbytecny se hned hadat ne? Ja bych ty hry vubewc nesrovnaval. Jaky sou v Driiveclub trate, realny nebo vymysleny? A bezi to v 60 snimcich? Zavodni hra musi bezet aspon minimalne tech 50 snimku.
  • ucho
    říká ten, který DriveClub nehrál...
  • ucho
    DriveClub má taky mnohem lepší kameru. Dodává lepší pocit z jízdy.
  • Mozna to bude tim, ze v nejakem vetsim hubu, kde budou desitky az stovky lidi, se to bude sekat.
  • Mám slušné PC a PS4. Takže snad ti tato odpověď stačí
  • Keyz
    I tak by to šlo. Za dva dny by jsi to měl s 300 kb/s. Ten týden je skutečně pro nejpomalejší "internety".
  • Soubory digitální PC verze GTA V o velikosti 65 GB můžete začít na STEAMu stahovat 7. dubna, tedy týden před oficiálním vydáním.

Ještě že se mi podařilo tady v zapadákově udělat z bývalých 300 kb/s dnešních 1,3 MB/s. Asi před měsícem jsem to měnil.
  • Kdyby lidem stacil web a email, tak se o moc dal jak dial up neposunem.
  • Jinak me jeste zajima jestli hrals Project Cars a videls na vlastni oci, nebo je to klasicka debata s trolem, a taky me zajima jestli jede Driveclub v 75FPS jako me Projec Cars.
  • Tak me je vcelku fuk jak vypada Driveclub :-) A ani to nevim, auta nehraju na gamepadu, stejne jako si treba na kolo nemontuju knipl.
  • Jinou odpověď jsem od tebe ani nečekal. *1*
  • na PC na max to pořád vypadá o dost hůře než DriveClub, ale co už no. Jinak tvoje kecy *1* Asi jak to, že 960 GTX zvládne vše na max pří 60 FPS *1* Přitom je to jen předražený shiit *3* Ty nesmrtelná teto *15*
  • No a na PC na max detaily vypada krasne,kdyz sleduju replay mam pocit ze cucim na skutecny zavody.
    Navic to urcite neni simulator, ale semisimulator, a da se z toho udelat i arkada, je to komplexni a skvela zavodni hra ktera bude prakticky nesmrtelna.
  • Vojta_Ilavsky

PROSÍM!

Aspoň mluv k tématu.
  • Vojta_Ilavsky
    Pcars vypadá na konzolích naprosto ohavně.
    https://www.youtube.com/watch?v=BUZanIi5DiM Na Xku to nebude o moc lepší... *1*
  • hodnotím grafiku a tam je DriveClub několik tříd před PCars, navíc Driveclub je arkáda a jako arkáda to funguje, PCars je simulátor a jako simulátor to nefunguje viz nerealná fyzika, auto nesmyslně klouže apod...
  • *1* Možná jsi se jen přeřekl ,ale s propracovaností herních mechanismů by to mělo být právě naopak ... . *7*
  • škoda že je to tak krátky
  • :)))) Kdo si nevystačí s emailem a webem okrádá ostatní . FUP a černé zóny na vás vy stahovači :DDDDD
  • PCars vs. DriveClub

https://www.youtube.com/watch?v=EI6JZV-7jiA

Hodím své malé zhodnocení. Project Cars vypadá jako hra na PS3 a DriveClub vypadá prostě skvělé a odpovídá roku 2015...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit