Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    DEpth to je s potápěčema ne? (snad se dá hrát i za žraloka)

Primal hunter nevím ale soudě podle názvu nějaké lovení nejspíše dinosaurů takže asííc nuda no.
  • Primal Hunter, Depth

na steamu jsem objevil tyto dve zajimave hry, znáte to nekdo? nevypada to špatne
  • Ta hudba *14* hned se mi po tý hře postesklo.
    Pro mě jedna z nejlepších her.
  • ucho
    tuhle hru dají letos do PS+ (tipuju). a nebyla první epizoda zadarmo normálně? jako takové demo. u walking dead to tak tuším bylo.
  • Metacritic: jedna z největší blbostí ever
  • Chim
    Wild Orlan - Cipher. Chtěl jsem si vyzkoušet hraní za něco méně obvyklého.
  • Všimli jste si někdy, že když v delší diskuzi trochu zaskrolujete, objeví se vlevo dole bílej pixel?
  • Morraw
    Nemám, jsem asi v 1/3 (50h). Takže ano, začnu znova. Chci prostě udělat některé věci jinak a víc se do hry ponořit. S tím časem..když máš v práci 12tku a nemáš co dělat ;)
  • Morraw
    Hlavní postava je Fighter, ale naplno využívám ostatní úžasné společníky. Chanter a Cipher jsou nová a zábavná povolání.
  • Metacritic : 96% -jedna z nejlépe hodnocených her ever
  • Za jaké podstavy hrajete v Pillars of eternity?
    Osobně za barbara. Max síla více dex a int. Velice silná postava. Navíc jsem si dal rasu moon godlike. Asi nejlepší rasa na blízko. 3x za boj regeruje endurance a ta je zde hlavní.
  • ne nechybí tomu vůbec nic a vypadá to xkrát lépe než kýčovitý originál, ale na druhou stranu i tato verze by byla nuda, jelikož příšerná hratelnost prostě už nikdy bohužel nevymizí..
  • Lukyz

Fanoušek vytvořil začátek Bioshocku v CryEngine 3

https://vimeo.com/123814418

Grafika a efekty jsou sice překrásný, ale nějak to postrádá tu správnou atmosféru.
    Navíc tam chybí oheň a trosky letadla *2*
  • Bonusy World of Tanks z Levelu číslo 250

Já to nevyužiji, tak se to snad bude někomu hodit. Hezké Velikonoce přeji *4*

BONUS KÓD (pro existující účty) – kód: TVB7Z-8DEAM-WMNEX-69N63
    Obsahuje 3 dny premium a 2 garage sloty

INVITE KÓD (jen pro nové účty) – kód: BWX45-69EBM-X6PN4-2ZBUS
    Obsahuje 3 dny premium a tank M3 Light (Tier3 soviet premium tank)
  • to už maš jako odehrané? Nebo prostě v půlce na to sereeš a hraješ od znova? V tom případě ti závidím(spíše nezávidím) ty mraky volného času???
  • ringmancz

první epizoda Wolf Among Us zadarmo na PS3

http://www.amazon.com/gp/product/B00GGU6I90/ref=dsvrt_review_asin_detail

stačí tam mít US adresu, ale potřebujete i US PSN účet
  • ringmancz
    že se inspirovali i u nás, se ví už dlouho
  • Morraw
    No hlavně, že už opravili ty zásadní chyby, hromadu dalších a ještě do týdne. Ale stejně začnu hrát odznova.
  • Byl oznámen ACE 3 mod pro Armu 3.

http://forums.bistudio.com/showthread.php?190433-ACE3-A-collaborative-merger-between-AGM-CSE-and-ACE
  • free klíče

Ahoj, rozdám 4 klíče do uzavřené bety Heroes of the Storm. Kdo by měl zájem napište mi na rehakrad@gmail.com a ti nejrychlejší je dostanou *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit