Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xH4wK

Soubory digitální PC verze GTA V o velikosti 65 GB můžete začít na STEAMu stahovat 7. dubna, tedy týden před oficiálním vydáním.

Super to aspon cez slavny uber fast telekom internet aspon stihnem stiahnut :D
  • Tilwaen
    Nejenom her - pokud Tě baví lidská blbost, tak určitě @officialjaden *1*
    A přidávám se k Tvému dotazu, pokud můžete doporučit nějaké zajímavé účty, hrňte je sem.
  • Jack1947
    Zalez zpátky do díry, nikdo se tě na nic neptal. *12*
  • Jack1947

Soubory digitální PC verze GTA V o velikosti 65 GB můžete začít na STEAMu stahovat 7. dubna, tedy týden před oficiálním vydáním.

Fair enough *3*
  • Vojta_Ilavsky
    I tak se jim toho prodá tolik, aby za rok vydali zase další.
  • Thorar
    Dohral jsem to s aumaua paladinem a zacal hrat znova s elfi rangerkou. Paladin nebyl spatnej, vyvazeny tank/dps, malokdy jsem sel k zemi.
  • Tafaraj
    Depth je docela pšvanda..2 žraloci vs 4 potápěči, kteří mají za úkol posbírat poklady a ochránít robůtka ..a zabíjet žraloky :) zraloci vyhrají pokud zničí robota nebo vyčerpají všechny životy potápěčů :)
    Primal Hunt jsme hráli chvilku...nevyvážená srajda :)
  • Tafaraj

Battlefield 4 je v tuto chvíli stále populárnější než novější Battlefield Hardline.

Nj a trojka je pořád populárnější než 4ka ..
  • Ach jo Jacku Jacku. Ty prostě musíš reagovat na všechno a všechny, že? Vždyť ty sis nedal ani tu práci, aby sis ty hry vygooglil a hned reaguješ na tazatele nějakými žvásty úplně mimo, které sis odvodil z názvů.
    Wow, informační hodnota tvého komentáře naprosto nulová a troufám si tvrdit, že pro tazatele naprosto nepřínosný komentář.
    Zamysli se nad sebou. Opravdu žasnu, že ti tohle tady vytklo více či méně slušně už nesčetně lidí a tobě to zjevně pořád nedochází. Ba naopak, ty to ještě vnímáš jako trollování z jejich strany.
    Sebereflexe rovná nule, fakt že jo. *3*
  • Vtipné twitterové účty

Nemáte doporučení na účty týkající se nejenom her ať už jen česky, tak i anglické, které dokáží pobavit?
    Za mě: @HerniRedaktor, @Hernexpert, @KazHiraiCEO, @JaydeeczParody, @PeterMolydeux, @JonyIveParody, @jaydeecz, @iwata_laughs, @TooMessedUp, @TooRacist, @TooSexist.
  • Vojta_Ilavsky

Obrazem: Grafické porovnání PC a Xbox One verze hry Neverwinter.

Se*e mě to jakožto Xboxáře, nejsem sto pochopit, jak se tohle mohlo stát. Podle doporučených by to měl X1 zvládat na ultra ještě s rezervou. Kde je chybka, pánové?
  • Jack1947
    Má chudák problikávajicí pixel ani o tom neví *3*
  • Že , bych si to dal zase za barda-bylinkáře jako v Oblivionu a pak se nepřestal proklínat ?
  • *7* Nefunguje ti to ....
  • Generický obsah a takový cellshadový Doom na steroidech .... Bohužel už dávno mám Borderlands :/ *9*
  • ringmancz

komiksová střílečka Wrack za babku

https://indiegamestand.com/deal/
  • Hodnocení od uživatelů je k ničemu. Jinak je to nejpřesnější (nejobjektivnější) vyhodnocení kvality hry. (recenze je sice ryze subjektivní hodnocení ,ale zprůměrováním velkého počtu vznikne pokud možno co nejobjektivnější výsledek)
  • Osobně moc nechápu ten všeobecný hate kolem BF4, ale sto lidí, sto chutí. *3* BF3 jsem se nahrál možná až moc a tak jsem trochu tušil, že navzdory tomu všem negativnímu povyku kolem něj a vydání 4ky, neodolám a půjdu do ní. Hru jsem kupoval v podstatě hned v den vydání. Nebudu tu lhát, že to vždycky fungovalo 100% a vlastně i dneska se sem tam objeví nějaký ten technický problém. Kdybych měl ale na váhy postavit komplikace versus zábava a čas, který jsem u toho nahrál (a bavil se), tak není co řešit. Pokud tě bavily BF3, budou tě určitě bavit i BF4 (minimálně stejně), z mého pohledu je to skvělá hra a to, co dělá a na co si hraje, jde jí na 100%. Novinek je dostatek, hra prodělala od BF3 nějaké menší plastické operace, ale není to nic takového, co se děje u slavných támhle za velkou louží - pořád poznáš, že je to BF a ne něco jiného, je to spíš taková pozvolná evoluce (kterou třeba já preferuji). *3* Jak už jsem psal - hraju to od začátku vydání dodnes, v podstatě když se naskytne volná chvíle, hraju BF4, třeba jenom jedno rychlé Metro (většinou stejně u jedné hry nezůstanu... *1* ), ale hraju a pořád se bavím, hodně často se směju a taky nadávám...jsou to emoce, je to válka... *1* *3* Za sebe říkám, jdi do toho a dobře se bav... *3*
  • Prodeje her na Steamu

Nějakej chlápek udělal stránku, která z veřejných profilů odhaduje celkové prodeje jednotlivých her na Steamu. Některá čísla mohou být prý ovlivněna třeba free víkendy, ale jinak celkem zajímavé statistiky.

http://steamspy.com/
  • Vojta_Ilavsky
    Level Design atd. zvládnutý na jedna, ale hra samotná byla generická střílečka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit