-
Program na stahovani videii z youtube delsi nez 20 min
Zdravicko,
nemate tip na programek resici problem uvedeny v nadpisu?
Popř. nenasel se uz nekdo, kdo prevadi podcasty z moviezone.cz do formatu mp3 ? -
Žádný na jiný platformě. Čím dřív se znovu platformy svou produkcí osamostatní, tím líp. Ať se tak stane, pro dobro hráčství a her, ať dobrý tituly jako Bloodborne, GTA, RDR, výborné akční adventury, FPS hry (až na CoD) a další budou vycházet převážně pro konzole a na PC se začne ve velkým házet bobek. I když jako PCčkář bych do budoucna sám ostrouhal, protože kromě připravovanýho dílka od Vávry a strategií od CA nebo Paradoxu a výtečné Army s CoD nás moc dobrýho nečeká. Jen jakejsi snovej simulátor v raketkách a plno přeceňovanýho nezávislýho harampádí. Budoucnost ponurá. Kolegové konzolisté hrajou hry jako výše uvedené a nám se chystaj nějaký kok*tiny. Nevím, jestli se máme čím chlubit. Ale nezoufejme, petice ještě neřekly svý poslední slovo.
-
Ah diky bohu, mozna misto toho vyjdou hry o ktere nekdo stoji. Anebo to vyjde az si kvuli tomu dost troubu poridi ps.
-
Tak hlavne 15000 podpisu je hodne slaby. To ukazuje spis na nezajem...Jo kdyby to podepsal 1 000 000 lidi to by mozna nekdo i uvazoval, ale takto urcite ne.A neni se cemu divit.
-
Jak souvisí "naivita" s tím, že bys rád hrál nějakou hru na jiné platformě? (mám konzoli)
Dark Souls nakonec vyšla na PC, i když původně plánována nebyla. -
PC verze Bloodborne se neplánuje, potvrdil produktový manažer hry.
Koukám že pc naivky tlačily na vývojáře, aby se hra vydala i na PC. -
Ad Bloodborne
Jsem možná nějak zaostalej, ale proč všude v recenzích tvrdí že to město v Bloodborne je dělaný ala viktoriánský Londýn, přitom celkově je to panorama a "židovské hřbitovy" spíš středo/východoevropského rázu ala Vídeň nebo Praha. Myslím že tu byl i článek že lidi z From soft. v Praze byli -
PC verze Bloodborne se neplánuje, potvrdil produktový manažer hry.
A pejsek hodil bobek - https://youtu.be/SKm5xQyD2vE -
Ale určitě Tě alespoň brněla ruka... *1*
-
Dneska jsem naživo ve 120 FPS viděl veverku. Ta malá zrzečka měla parádní srst, to muselo být aspoň 16k. Hoší, zážitek.Díky, že jste mě vyslechli, potřeboval jsem se někomu pochlubit. Zítra odjíždím do Aspenu, tak zase někdy...
-
Taky jsem si nevzal.
-
tak to te slechti ;)
-
*15* vtipálku, ani jedno nemám, ale řekl jsem si ne ať i jiní mají co hrát takovej já jsem
-
Nové Halo exkluzivně pouze pro PC!
Po nějakých 8 letech se konečně zase hra ze serie Halo podívá na PC a tentokrát se bude jednat o PC exkluzivitu. Nepřekvapivě se ale nejedná o díl z hlavní příběhové linky, ale o F2P multiplayerovou střílečku zatím pouze pro Rusko s názvem Halo Online. -
priste dej neco co draken jeste nema :D
-
Dik, vzal sem si Magicku *4*
-
Ja taky ne.
-
Přísahám že jsem si nevzal ani jednu *5*
-
Ježíšek
Magicka: BLKGE-DV6XK-K05W9
Deponia: CNDYY-C6VAG-VPZ92 -
Díky za tip, to je pěkný bundle.