Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Společnosti EA a Nexon se rozhodly zrušit vývoj Titanfall Online.

Sice link na Divizi2 ale já jsem pro Nexon by to akorát znásilnil do Pejtuwyn srajdy 🤮Mimochodem chvála dokázali jste přidat titulek k reakci konečně! 😎

• iSpirit

Přestup Cristiana Ronalda z Realu Madrid do Juventusu určitě neudělal radost EA, která ho plánovala s bílým dresem umístit na obal a ostatní marketingové materiály hry FIFA 19.

taky jsem na to myslel, jak to EA vyřeší, minimálně obal bych teď čekal už s Juve. No hra venku ještě není, čas na to mají.

• Jack1947

The Division 2 dohrajete od začátku do konce i bez pomoci přátel.

The Division 2 dohrajete od začátku do konce i bez pomoci přátel. 

Přesně to jsem čekal... ale spíše jde o to co tam bude navíc oproti prvnímu dílu...

• Parada, u ty hry jsem ztravil tolik hodin a pritom se nak extra neposunul : DDD
  • Lukyz
    Desperados: Wanted Dead or Alive update po 17 letech 😱

THQ minulý týden vydalo update pro 17 let starou pecku Desperados, aby běžela i na moderních strojích a OS. + přidává misi, která byla pouze v demoverzi. Navíc je teď za 0,99€, takže kdo nehrál a měl rád Commandos, tak honem ten rest dožeňte 😏

BTW dost mi chybí ty nadpisy a reakce na bleskovky 😩

• ucho

já už jsem holt takový, jsem chytrý chlapec no. i nějakou tu umělou inteligenci jsem už programoval ;)

a Marek Rosa nepochybně moc dobře ví, že ho tlačí čas. a předpokládám, že jeho cílem není vytvořit umělou inteligenci jakože umělou inteligenci.

• Jackoslav426
    Není nad názor experta na vše. Myslím, že se Marek Rosa právě trhá smíchy. 😂
  • Jack1947
    Děkuji 😉
  • SalemCZ
    gratulace 24000 příspěvků 
  • ucho
    myslis toho Slovaka a GoodAI? obavam se, ze je nekdo predbehne a utrou.

a navic dokud nemame tuseni, jak presne funguje mozek, tezko muzeme tvorit umelou inteligenci. to by byla opravdu velka haluz. to, co se deje ted, je takova simulace umele inteligence, ale do inteligence to ma daleko.

• SalemCZ
    jak vlastně dopadl nějaký ten Čech jak chtěl udělat pořádný AI?
  • Jack1947
  • victor
    😂 Jo ten panic ....
  • MickeyMutant

Panic Button pracuje na Switch verzi hry Warframe. (+ video)

Myslím, že řešit sexuální zběhlost vývojáře v krátké bleskovce není zrovna dvakrát vhodné. Se samotnou hrou to prakticky jistě nemá nic společného a lze odůvodněně předpokládat, že většina vývojářů pro Switch bude stejně jako pan Button bez podobných zkušeností, takže na tom nakonec není ani nic mimořádného. Tak proč do toho zbytečně zabrušovat?
  • SalemCZ

Darksiders III vyjde 27. listopadu, prozradil Misrosoft Store

To jako vyjde ještě letos? Bych čekal až další rok když to nebylo na E3, třeba si to němci schovávají na Gamescom
  • Jack1947
    Dal jsem Marauder ale jen proto že mi tam ostatní nějak neseděli.
  • RaketovyZid
    Jojo, ten Mass Effec je celkem podpásovka 🙂
  • Inquisitor
    To nejsi sám. Já tam dal Sheparda :)
  • Lukyz
    95% - že se seknu zrovna u Mass Effectu bych ale nečekal 😬
  • Mart9
    55 % - Raidena si mi nepochopitelně vyspoiloval, takže tam bych možná dal taky špatně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit