-
Kdyby se banovalo za blbost tak si to ani neškrtneš.
-
Myslím že tady to Raketovyjouda projel, na plné čáře.
-
Kdyby to bylo forum a tam většinou jedno slovové nebo jedno smajl příspěvky byli proti pravidel ban bys pro změnu chytil ty.
-
Sorry, ale Castlevanii za anime považuji. Ano, je to US produkce, ale
stejně jako animátoři pracovali s japonskou předlohou SotN, tak i
výsledná kvalita a styl má mnohem blíž k tradičním anime, než třeba
experimenty jako Berserk (ano, pořád jsem si nezvykl).
Takže se můžeme dohadovat nad tím, zda opravdové anime musí být z Japonska nebo jde prostě o animované dílo, většinou vykazující jeden z několika možných znaků, které najdeme primárně v Japonsku, ale pak je otázka co s korejskou animací (je to anime?) a dojdeme k rozlišování manga/ manhwa...a spoustě dohadování o...nemyslím, že až tak klíčové věci :)
Jinak jsem za poslední rok viděl pár desítek anime různé (bohužel) kvality, takže myslím, že základní představu mám ;)
-
Pán má rád fakta a očekává od "novinářů" aspoň nějakou základní představu o čem píší :P
-
Takhle, že vypadá upravené stařičké GTA SA? Vypadá jako NFS MW 2012
https://www.youtube.com/watch?v=dbYCNQI1D1E -
Jo pardon, pán je hnidopich. 😬
-
Tvoje pointa? Ano, existuje animovanej seriál. Teď mi sem hoď odkaz na to anime.
-
Ehm?
-
Ehm?
-
Druhá sezóna povedeného anime Castlevania od Netflixu už se pozvolna blíží.
Zajímavé, když žádné Castlevania anime neexistuje. Jak teda můžou chystat už 2. sérii? -
aj cyberpunk pojde v DX9? poliaci toto tazko nezvladaju
-
aj do buducna chcem/budem ignorovat prznitela rpg Todda Hownowarda
-
Todd Howard (Bethesda): Do budoucna chceme i nadále tvořit hry zaměřené na singleplayer.
Tak to může znamenat dvě věci: Buďto v budoucnu chtějí tvořit hry zaměřené na singleplayer, nebo v budoucnu nechtějí tvořit hry zaměřené na singleplayer. Otevřená vrátka bych nechal i možnosti, že v tom ještě nemají úplně jasno. -
https://www.youtube.com/watch?v=kU-J2yHvhZ8
Spiderman a Digitalfoundry
-
Díky, vůbec jsem si jí nevšiml. 😎
-
To spíš pcčkáři , konzolisti by tak hráli sotva v jednom fps😯😬
-
Ale jo, konzolisti si zahrajou. Na (nestabilních) 30 FPS jsou už dávno zvyklí.
-
včerejší bleskovka
-
Kde jsi prisel na to fullHD pri 30fps prosimte ?