Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozehral sem dneska Risen 3 a popravde se divim vlne hatu na tuhle hru.
    Pripadne me to zatim jako nadprumerny RPG a oproti velebenymu Dragon Age I. je to teda o dost lepsi.
    Pravda grafika je mistama slabsi a animace sou sileny, spis pro pobaveni, ale samotne gameplay me prekvapil.
    Rozhodne lepsi hratelnost nez Skyrim i Dragon Age I. takze kritiku a hodnoceni na metacritic fakt nechapu.
    Su rad ze sem dal hre sancu a ted se slusne bavim
  • Je mozne ze hraje demo na jinym uctu.
  • Titan Quest je tupá klikačka úplně o ničem.
  • Draken69CZ
    Si to psal před obědem *8* ty voe ty to vedeš XD
  • La_Furia_Roja
    Jo když jsem tu psal tak jsem nebyl zrovna moc střízlivý :D Teď s čistou hlavou: Potřebuju prostě obnovit starý účet ale neznám ani heslo ani login. Na webu battle.net se mi nedaří obnovit účet ale s tím si asi musím poradit sám.
  • Ja za to dal asi 8 a celkem spokojenost. Zkus kinguin.net
  • Ještě tu je možnost, že má postavu na EU serveru a momentálně je přepnutý na US
  • Tak MB Air vydrží přes 12 hodin, sice má něco přes kilo, ale výkonově to není špatný, si tam dáš i7 a 8GB ram a máš pracovní stroj. Mínus je nižší rozlišení....
  • ten Asus není špatný teda až na to, že se prý hooodně přehřívá a vydrž notebooku je jen 8.5 hodiny při sníženém jasu bez Wifi a to ber, že MacBook Pro(2015) dotáhl výdrž k 10 hodinám a to není žádný utrabook a co teprve Macbook Air(2015) či ten nový. Ten Asus má vskutku impozantní rozlišení, ale není to už přehnané? Navíc evidentně na úkor baterky, takže ta mobilita je pryč...
  • tohle asi bude chtít hlubší vysvětlení - Diablo 3, i dřív koupený, vyžaduje k hraní založenej účet na battle.net a přihlásit se k němu po spuštění hry

pokud jsi někdy hru hrál a máš tam postavu, musel sis kdysi založit battle.net (nebo jsi používal účet někoho jinýho?) a musel jsi nastavit přihlašovací údaje...

jestli už jsi ve hře a nevidíš žádnou postavu, buď už sis hru aktivoval k jinýmu účtu (což moc nevím, jak by se mohlo stát), nebo ti postavu smazali (což taky není moc pravděpodobný)

v zásadě mě jiný možnosti nenapadaj, možná ale pořádně nechápu, co vlastně chceš :D
  • frantisek_nejezchleba

kódy zdarma – World of Tanks

World of Tanks - BONUS KÓD (pro existující účty) (LEVEL 250) – kód: TVB7M-S36XY-933HD-ZHZSU
    Obsahuje 3 dny premium a 2 garage sloty

World of Tanks - INVITE KÓD (jen pro nové účty) (LEVEL 250) – kód: BWX4S-FZTWV-MEW9V-KHWVX
    Obsahuje 3 dny premium a tank M3 Light (Tier3 soviet premium tank)
  • Deus Ex?
  • Multiplayer Mortal Kombat X bude mít regionální zámek, tudíž si evropané s americkými kámarády nezahrají.

Tak to je jenom dobře kdybych měl hrát s někým v USA tak bych měl PING 300
  • Už jsem ve hře ale klíč to po mě nikde nechce. Měl jsem tam i postavu a rád bych za ni pokračoval.
  • C-BEAM
    všetko sú to drahé krámy na ktoré zatial nemáme vyspelejšie technológie ale iba sa hráme na to, že vieme urobiť stroj ako zo Star Treku. Rád by som mal ultrabook s váhou do 1kg s ktorým sa dá seriózne pracovať a vydží jeden deň intenzívnej práce ale na niečo také v súčasnosti môžem zabudnúť.
  • jakubc
    Potřebuješ battle.net account a na něm to aktivovat. Jestli jsi ve hře, tak jsi to už musel udělat.
  • Keyz
    Ten novej to skutečně nemá? Já měl v ruce starší macbook a tam to svítilo jakmile jsi ho otevřel. Bylo to děsně cool.
  • Jack1947
    Já bych to nekoupil asi vůbec ty jo tebe to baviloto je dobře.

Mně to zas až tak nebavilo... nejsem sám toho názoru. *3*
  • Vyšel neoficiální anglický překlad PS3 verze Tales Of Vesperia.

Mac ho taky nemá *1*
  • La_Furia_Roja
    Mám dříve koupené Diablo 3. Dá se to nějak aktivovat? Zatím jsem to spustil bez zadání klíče a nic to po mě nechce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit