-
Rozehral sem dneska Risen 3 a popravde se divim vlne hatu na tuhle hru.
Pripadne me to zatim jako nadprumerny RPG a oproti velebenymu Dragon Age I. je to teda o dost lepsi.
Pravda grafika je mistama slabsi a animace sou sileny, spis pro pobaveni, ale samotne gameplay me prekvapil.
Rozhodne lepsi hratelnost nez Skyrim i Dragon Age I. takze kritiku a hodnoceni na metacritic fakt nechapu.
Su rad ze sem dal hre sancu a ted se slusne bavim -
Je mozne ze hraje demo na jinym uctu.
-
Titan Quest je tupá klikačka úplně o ničem.
-
Si to psal před obědem *8* ty voe ty to vedeš XD
-
Jo když jsem tu psal tak jsem nebyl zrovna moc střízlivý :D Teď s čistou hlavou: Potřebuju prostě obnovit starý účet ale neznám ani heslo ani login. Na webu battle.net se mi nedaří obnovit účet ale s tím si asi musím poradit sám.
-
Ja za to dal asi 8 a celkem spokojenost. Zkus kinguin.net
-
Ještě tu je možnost, že má postavu na EU serveru a momentálně je přepnutý na US
-
Tak MB Air vydrží přes 12 hodin, sice má něco přes kilo, ale výkonově to není špatný, si tam dáš i7 a 8GB ram a máš pracovní stroj. Mínus je nižší rozlišení....
-
ten Asus není špatný teda až na to, že se prý hooodně přehřívá a vydrž notebooku je jen 8.5 hodiny při sníženém jasu bez Wifi a to ber, že MacBook Pro(2015) dotáhl výdrž k 10 hodinám a to není žádný utrabook a co teprve Macbook Air(2015) či ten nový. Ten Asus má vskutku impozantní rozlišení, ale není to už přehnané? Navíc evidentně na úkor baterky, takže ta mobilita je pryč...
-
tohle asi bude chtít hlubší vysvětlení - Diablo 3, i dřív koupený, vyžaduje k hraní založenej účet na battle.net a přihlásit se k němu po spuštění hry
pokud jsi někdy hru hrál a máš tam postavu, musel sis kdysi založit battle.net (nebo jsi používal účet někoho jinýho?) a musel jsi nastavit přihlašovací údaje...
jestli už jsi ve hře a nevidíš žádnou postavu, buď už sis hru aktivoval k jinýmu účtu (což moc nevím, jak by se mohlo stát), nebo ti postavu smazali (což taky není moc pravděpodobný)
v zásadě mě jiný možnosti nenapadaj, možná ale pořádně nechápu, co vlastně chceš :D -
kódy zdarma – World of Tanks
World of Tanks - BONUS KÓD (pro existující účty) (LEVEL 250) – kód: TVB7M-S36XY-933HD-ZHZSU
Obsahuje 3 dny premium a 2 garage sloty
World of Tanks - INVITE KÓD (jen pro nové účty) (LEVEL 250) – kód: BWX4S-FZTWV-MEW9V-KHWVX
Obsahuje 3 dny premium a tank M3 Light (Tier3 soviet premium tank) -
Deus Ex?
-
Multiplayer Mortal Kombat X bude mít regionální zámek, tudíž si evropané s americkými kámarády nezahrají.
Tak to je jenom dobře kdybych měl hrát s někým v USA tak bych měl PING 300 -
Už jsem ve hře ale klíč to po mě nikde nechce. Měl jsem tam i postavu a rád bych za ni pokračoval.
-
všetko sú to drahé krámy na ktoré zatial nemáme vyspelejšie technológie ale iba sa hráme na to, že vieme urobiť stroj ako zo Star Treku. Rád by som mal ultrabook s váhou do 1kg s ktorým sa dá seriózne pracovať a vydží jeden deň intenzívnej práce ale na niečo také v súčasnosti môžem zabudnúť.
-
Potřebuješ battle.net account a na něm to aktivovat. Jestli jsi ve hře, tak jsi to už musel udělat.
-
Ten novej to skutečně nemá? Já měl v ruce starší macbook a tam to svítilo jakmile jsi ho otevřel. Bylo to děsně cool.
-
Já bych to nekoupil asi vůbec ty jo tebe to baviloto je dobře.
Mně to zas až tak nebavilo... nejsem sám toho názoru. *3* -
Vyšel neoficiální anglický překlad PS3 verze Tales Of Vesperia.
Mac ho taky nemá *1* -
Mám dříve koupené Diablo 3. Dá se to nějak aktivovat? Zatím jsem to spustil bez zadání klíče a nic to po mě nechce.