Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    http://www.turunculevye.com/haberler/goster/mount-blade-2-bannerlord-is-coming-for-consoles-8933

Páni, to jsem teda nečekal, ikdyž v tom nevidim problém, na gamepadu to půjde dobře. Teď aby to už konečně vyšlo.
  • Keyz
    Nemá svítící jablko *6* *3*
  • La_Furia_Roja
    V applu si připlatíš za barvu a podobné zbytečnosti.
  • Mě to bavilo, 20 si myslím, že je adekvátní. Příběh je hloupoučký a děravý jak ementál, ale hratelnostně jsem si nestěžoval. Stereotyp asi nastat může, ale to bys musel být perfekcionista a plnit všechny vedlejší úkoly, těch je jen pár šablon, které mění protivníky a lokaci. VR vedlejší mise jsou povedený, špiclování domástností pobaví.
    Jack vytýkal soubojový systém, ale ten mi osobně dost sednul a užíval jsem si ho. Multiplayer umí být zábavný, když nepadá díky pitomýmu uplay.
  • apple vs radovej asus

tak jak by dopadlo meceni ovecek na tenhle kousek?

http://www.zive.cz/clanky/asus-ux305-v-mnohem-lepsi-nez-novy-macbook-test/sc-3-a-177471/default.aspx

(mala napoveda, stoji zhruba pulku)
  • froztik
    Já jsem si Watch_Dogs užil i za plnou cenu. Takže věřim, že pro tebe by těch 20€ mohlo být adekvátní. Ale taky ti to na druhou stranu nemusí vůbec sednout a budou to pro tebe vyhozený prachy. Tak jako tak, pokud jsi nehrál dříve, tak to bude pro tebe risk. *5*
  • Jack1947
    To ne, tedy pokud chyby pro tebe nejsou to jako stále stejně ořezaná grafika, otravný soubojový systém kdy jsem přetrpěl každou větší přestřelku podobně jako v originále...

Hlavně byl trochu i problém že už defakto hraješ to samé, byt s sympatičtějším hrdinnou a nějakými těmi vylepšováky ale safra je toto samé a to je trochu nuda. 3hodiny zase není tak dlouhá doba, koneckonců a pocity zoufalství se nedostavily tolikrát co u původní hry.
  • Draken69CZ
    Bych čekal že už to bude bez chyb.
  • Jack1947
    To bych mohl i někdy zahrát/dohrát - nej mlátička na pc škoda že tak zapadla. *9*
  • Jack1947
    Nejlepší je si to zahrát, dohrát a pak si dát stejně postižené (chybami) DLC, zase na druhou stranu zábavné to bylo a v případě DLC i docela krátké. No nevím ale za toho houmlesáka by mně bavila více hrát než za joudu v kapuci kterej se tvářil jakože extra drsně. *7*
  • Fremencz
    Já bych ti doporučil Jade Empire RPG od bioware z roku 2006 pokud ti teda nevadí větší zaměření na čínskou a japonskou atmosféru.
  • Lukyz
    Opravdu dost složitá povědět, ale já to koupil za plnou cenu a ani jsem to nedohrál, protože mě to jednoduše nebavilo. Ze začátku to není úplně špatný, ale postupem času jde o těžkej stereotyp a nudu a mohl bych se tady dlouze rozepsat v čem je 7 let starý GTA IV lepší a hlavně zábavnější.
    Za mě bych Ti radil šetřit *3*
  • EA...sems legit *4*
  • Lordmark

Watch Dogs nejsou špatná volba, může být akorát lehce stereotypní, ale tahle cena zní vcelku fér.
    Dojel jsem je vcelku nedávno při čekání na GTA V.
  • Jack1947
    Ale jo *7* *12*
  • Draken69CZ
    Tak zjistit jestli mi to za to stojí dřív než si to koupím a zahraju je trochu obtížnější než aby mi tu někdo kdo to zahrál poradil. Na GTA V se taky chystám, ale nevím jestli nepořídit nejdřív Watch_Dogs a GTA si nechat na Vánoce až to doladí a klesne lehce cena.
  • ucho
    Pro každého znamená "adekvátní cena" něco jiného. Těžko ti tak někdo může radit, kolik máš za danou věc utratit. Sám musíš vědět, kolik jsi ochotný za danou věc dát. Já osobně bych nad 10 eur nešel (asi hlavně proto, že si vystačím s GTA V).
  • Draken69CZ

Watch_Dogs Deluxe Edition

za 20 € je to adekvátní cena?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit