Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Mezi RPG by se i s přimhouřeným okem dala zařadit série Fallout"

delas si legraci nebo ti tam vypadlo slovo "fantasy"?
  • Oblivion s nejakymi mody, Risen, kdybys netrval na pribehu tak i mount and blade warband s nejakym fantasy modem
  • Divinity: Original Sin a za dva týdny Pillars of Eternity
  • WhySoSad
    Těžko říct jak moc si v tomhle žánru sběhlej, proto bych začal od klasik. Určitě se podívej na sérii Dungeon Siege, tím myslím první dva díly, oba jsou to pro mě naprosto skvělý RPG a občas si je z nostalgie zahraju. To stejný Baldurs Gate jedna a dva, Neverwinter Nights, Titan Quest a Sacred jedničku nebo dvojku a z isometrických z poslední doby rozhodně Divinity: Original Sin.
    Mezi RPG by se i s přimhouřeným okem dala zařadit série Fallout, takže buď jít po klasických isometrických prvních dílech, nebo Tactics nebo se vrhnout o 1st/3rd person novějších dílů, já bych se pustil do trojky, má skvělou atmosféru.
    Z posledních let se mi snad kromě Skyrimu nedaří najít dostatečně kvalitního nástupce...
  • jesli považuješ mass effect za rpg, tak možná i to. Je to spíše akční rpg. Ale když jsi zmínil to dragon age...
  • Dost jsi to omezil, další hry jsou již hlavně menší.

Wastelands 2 (ten je dost jako staré rpg, hc)
    Shadowrun dragonfall dc
    Divinity original sin

to jsou rpg, kde lze něco měnit. Pak je hodně RPG - FPS, RPG - něco atd,
  • Ahoj, doporučíte mi nějáké fantasy RPG kromě DS, Zaklínače, Dragon Age. Důležitý je pro mě příběh a atmosféra, k zahození není ani ovlivnitelnost příběhu. Díky všem.
  • solomon.short
    tvoje recenze budu sledovat, ponevadz u erarnich papuci jsem dostal zachvat smichu :) diky :D
  • ucho
    Pokud na screenshotech vidím chyby v čárkách a zbytečně složitá souvětí (tohle vzniká doslovným překladem), která lze napsat čtivěji, tak u korekce někdo selhal. Ty chyby jsou naprosto zbytečné. Zadarmo nezadarmo, autoři češtiny svůj účet vystavili, tedy penězi nepohrdnou. Já chápu, že to dalo určitě spoustu práce, ale už nechápu, co je za problém najít nějakého schopného korektora nebo ostatním korektorům (ideálně už překladatelům) poskytnout rychlokurz českého jazyka, aby věděli, na co si dát pozor. Pokud korekci dělá někdo, kdo nevládne českým jazykem, je to ve finále trochu ztráta času. To, že je něco zadarmo, ještě neznamená, že to nemůže být kvalitně. Tohle bude ale asi na triku toho, kdo to organizoval.
    Hodnotím jen na základě těch pár screenshotů, tak nemohu posoudit rozsah nedostatků. Vím ale, že když má někdo problémy s českým jazykem, u překladu z jiného jazyka dělá chyby ještě větší.
  • prudislav
    nechápu a to je jako problém??? Asi je pro někoho lepší žádná čeština než fanouškovská.
    Snaha byla se co nejvíc podobat dabingu tzn. žádná učebnicová CZ , který by u SP ani neseděla.
    Sám jsem nad korekturou týhle CZ strávil několik nocí, aby se odhalily největší problémy
    (přecijen jen to dělal malý tým zadarmo - a ne profi placený tým co např. nechal projít platbu Autorama u ME2)
  • solomon.short
    no pockej, ja to myslel vazne....
  • z toho videa horsie nic nevidim, viac sa mi paci vizualne zobrazenie tohoto tu, ako original sin
  • DFCZ
    edit:ditto
  • Tilwaen
    Neverwinter Nights 2. Jedny z nejlépe napsaných a nejzábavnějších dialogů pro záporáky vůbec *4*
  • Take-Two je velice potěšeno dosavadními prodeji (především digitální verze) hry Evolve a jejích DLC.

A nelidem?
  • Corvus
    Rozhodně to mělo zajímavou atmosféru a celkem mě bavila i grafická stránka. Na budget za pár korun to byla slušná práce.
  • Corvus
    Dobrej pokus, Solomone *1* Ale riskovat to asi nebudu. Navíc drtím Oriho a Tormentum.
  • Corvus
    Rád si přečtu. Díky.
  • Corvus
    Mě to celkem bavilo a Farflameova čeština byla profi. Rozhodně hra neurazila :)
  • Vojta_Ilavsky
    Na nic si to nehrálo, bylo to prostě budget RPGéčko. Na to jak to prezentovali, se jim nedá nic vytknout.
    Co řekli udělali, a mě se to líbilo. I přes ty chyby. Bound by Flame jsem nehrál, zato Mars: War Logs jsem si užil. A řekni mi kdo další dneska vydá sci-fi RPG, i když průměrný? Já jsem jenom rád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit