Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Aliho ještě pořád dávají jo? *1*
    Viděl jsem jeden díl, druhý jsem vypnul po třech minutách a víc jsem to neviděl.
  • ringmancz

SUPERHOT alpha

https://www.youtube.com/watch?v=0XTX-4x991g
  • Draken69CZ
    Vzhledem k tomu co tu občas dokážeš vyloudit za skvosty bych ti radil ruce pryč, ono to pak jde rychle. Jinak mohl by jsi udělat podrobnější rozbor "Ztrapňujeme se s Muhàmmad Alim Khan"?
  • La_Furia_Roja
    Sázení je paráda, jen nesmíš sázet na všechno co vidíš. Já sázím asi už 3 roky. Pouze fotbal, hokej a občas tenis. Pokud sport sleduješ tak je paráda si vsadit, to potom při sledování zápasu stoupá adernalin. Ale pokud od toho čekáš rychlý výdělek tak na to raději zapomeň abys pak nebyl zklamaný. A pokud se tomu chceš věnovat častěji tak doporučuju sledovat tabulky a analýzy, protože sázet pouze podle kurzů se mnohdy nevyplácí.
  • Jack1947

Bet at home... aneb jak se dá vsadit a vyhrát

Já jsem si tedy tu celou stovku na tom bet at home vsadil když no, když to bylo zdarma s ničím sem nepočítal... max tak 20 korun O to větší překvapení bylo že jsem vyhrál 74,90kč. Tedy skoro celou stovku zase zpátky. To jsem nevsázel nikdy ... ted to udělám jinak vsadím jen něco. Uvidíme...

Rozhodně bych tohle nenazýval gamblerstvím.. může to být i zábava. *4* Když to jde.

Jo a Ali už začiná skliuzávat do stereotypu to je celkem brzo po 5ti nebo kolika dílech.
  • Jack1947
    Vávrovy se nelíbilo, mně naopak celkem jo konečně jsem si zas zastřílel z lodí... a i ten příběh nebyl nejhorší.
  • A koho tahle další AC slátanina zajímá? Přiznejte se.
  • Jack1947
    To bylo Halo 3 ne? co uniklo pomalu půlroku před ofiko vydáním... 4dny to fakt nic moc ale kdo nehrál tak mu to přeji.
  • To nevadí,jsem zámožný.
  • ucho
    Tady je blbý, že je to předobjednávka, a že vlastně nikomu ty peníze ještě nestrhli. Takže jednoduše když na to přijdou, tak předobjednávku za tu nízkou cenu zruší, a bude...Pokud si toho nevšimnou, tak by patrně hru nechali. Už jsem takhle z PS Storu "koupil" něco kvůli chybě zadarmo. I na Steamu hry nechávají, když člověk nakoupí za chybnou cenu.
  • Hra mě nezajímá a tudíž jsem KS prakticky nesledoval, ale tak třeba můžou mít dalšího investora či přímo do toho vkládají i nějaký svoje prachy. Sedí u toho zkušení lidi, takže já bych jim věřil, že to dotáhnou.
    Navíc, nejsou Peter Molyneux či hůř Tim Schaffer, kterej nedokáže vyjít s nějakejma 2,5 mega dolarů na "pitomou" advenuru, kterou rozdělil na dvě poloviny a ta druhá se ještě dotovala z prodejů první části...
  • Draken69CZ
    No se pak nediv že vycházejí takový cypoviny, byla by sranda kdyby ti to strhli v € bych se nasmál XD
  • Draken69CZ
    To už se myslím řešilo a mají na to samozřejmě právo.
  • Erien
    Normalně stoji 129 euro a protože nikdo jiný na netu o tom nepíše, bude to asi problém jen české Sony, která nepřepočítala kurz, jen vyměnila euro za koruny. Já už objednal takže uvidíme, jak se k tomu postaví, ale pochybuju, že mi tu hru dají, podle mého tu objednávku zruší a řeknou že se omlouvají za překlep v ceně *1*
  • Underworld Ascendant vybral 860,356

https://www.kickstarter.com/projects/othersidegames/underworld-ascendant/description

Tedy nic extra. Hodně věcí tam bude chybět podle toho na co se nevybralo...Navíc jak jsem mohli vidět, borci z ks mají často problém i když vyberou o něco více...
  • To není blbost.Konečně je cena taková aby odpovídala kvalitě hry,takže jsem se rozhodl využít tuto lákavou nabídku a podpořit vývojáře.
  • lepší bylo když se na net dostal skyrim asi o 12 dni dřív *15* to je vetší fail
  • Co říkáte na battlefield hardline ultimate Edition za 129 Kč na ps store za 129 Kč to bude nějaká blbost ne?
  • Morraw
    Pamatuju jak takhle leaknul Blood Dragon o cely měsíc.
  • tak se zjistilo, že to je srajda dříve :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit