Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    v posledním díle četli můj hate komentář z čsfd :)
  • Právě těm bez příjmů dost společností rádo půjčí a pak z nich mámí úroky, ruce pryč od takových i v největší nouzi.
  • Hrál jsem jenom tu první hru, ale vzhledem k tomu, že to jsou naprosto odlišné hry, tak se to dá asi těžko nějak porovnávat.
  • Draken69CZ

Anketa/soutěž

Nevíte jak jednoduše udělat na webu anketu/soutěž aby mi to posílalo výsledky na email, ale zároveň abych kvůli tomu nemusel vytvářet webovou stránkou?

Předem dík.
  • froztik
    Ne každý o té stránce ví. *7*
  • Jack1947
    To jo ale určitě i přes léta lepší než ta hrozná střílečka.
  • Určitě ... http://www.reddit.com/r/funny/comments/2y6pfv/my_xbox_recognised_my_door_as_player_2/
  • Jack1947
    Ne to určitě ne, protože právě takto to začiná a (nechci domejšlet jak končí. možná jako film Gambler ale asi ne přeci jenom film a realita se celkem liší)

Beztak když někdo nemá trvalý příjem a nemá čím ručit, tak mu nepůjčí... takže v poho a od někoho byt bych ho znal bych si nepůjčil a už vůbec ne na nějaké bezpředmětné sázení.
  • Upřímně, dnes už Syndicate zase taková sláva není.
  • Jack1947
    Jj, super stránka...
  • MickeyMutant
    Píšeš, že jako student nemáš peníze, ale pokud budeš mít nějakou tutovku, tak si přece vždycky můžeš půjčit, ne?
  • Jack1947
    Má jedinná "závislost" jsou prozatím jen hry a doufám že tomu tak zůstane... ne doufám já to vím takže v klidu.
  • A takhle nějak asi začínalo mnoho závisláků a zkrachovalců...
  • Neříkají ti Blesk?
  • Keyz

Stránka kde vidíte jak dlouho trvá průměrně dokončit nějakou hru.

http://howlongtobeat.com/

Mají to dobře zpracované včetně statistik
  • MickeyMutant
    Se před něj posaď a uvidíš.
  • jindra.veliky

Kinect

myslíte, že by Kinect reagoval na nafukovací pannu?
  • Jack1947
    Ruce pryč od čeho? pokud nic nevyhraju tak končím jsem jen student a nemám peníze na to je rozhazovat na sázení na sport.
  • Jack1947
    Sport mně obecně nezajímá, ale na Bet at home se lze snadno řídit kurzem kdy jak známo s tou nejmizernější možnou možností je možné vyhrát naopak ty velké kurzy zas třeba vyhrát tak snadno
    nejdou...

Rozházel jsem to i na Rugby atp... a zadařilo se ted budu ale obezřetnější a zkusím výhru zdvojnásobit třeba když to nepůjde takto nepůjde no.
  • Jack1947
    Jo, dávají...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit