-
Veskoslav: musis pouzivat multiplatformni reseni, treba SAP, ten pod linuxem/unixem beha fajn *1*
vim, blby trolling, ale nemohl jsem si pomoct, budiz mi odpusteno *3* -
Já mám ubuntu hozený u "mini" PC pod televizí a stačí. Sice je to akorát na prohlížení prezentací, sem tam nějaké video v HD, net a správu torrentů, ale na to bohatě stačí. Ale třeba rozchodit takový program Pohoda (ekonomický systém) to je docela slušné utrpení.
-
Linux je rychlejsi a lepsi? Na to se snad da odpovedet jenom ze jak na co a jak kdy...
-
*7* *7*
-
dyť už linuxy fungují i na správních uřádech, jestli se nepletu tak to funguje v Berlíně, pod Wine funguje skoro vše, takže záleži, co za program využívá, ale rozhodně je lepší investovat čas do Linuxu než peníze do odpadu jménem Win 7, to už jsou lepší osmičky, jsou daleko stabilnější.
-
akatosh: sesty smysl mi rika, ze evidence firem, pokud je to win32 aplikace, si s linuxem rozumet moc nebude. Pod WINE fungovat muze, ale nemusi...
-
Díky vzal jsem ten druhej klíč.
-
Jak už někdo napsal, hodnocení na Heurece vůbec nic neznamená. Podobně bývala (možná stále je) na Aukru spousta doporučených ověřených a velmi kladně hodnocených prodejců nelegálních licencí Windows či jiného software. A body získávají právě od těch zákazníků, kteří nevědí, co kupují, hlavně když mají Windows za zlomek ceny. Že to mají stejně legálně, jako kdyby rovnou zadarmo stáhli pirátskou verzi, to jaksi neřeší. Každého zajímá jenom to, jestli to projde aktivací, ne jestli je to licenčně v pořádku.
Ten odkazovaný obchod evidentně neprodává klasické samostatné licence Windows, ale pravděpodobně OEM nebo nějaké multilicence, tzn. že můžou nastat problémy. Už jenom to, jak je tam zdůrazňované, jak je to legální, na mě působí podezřele. Nevyznám se v právu, abych mohl říct, jestli ty jejich citace jsou opravdu pravdivé tak, jak je podávají, ale osobně bych do toho nešel.
Rozhodnout se musíš sám a pokud tam budeš nakupovat, pořádně koukni na obchodní podmínky, jestli mají řešenou záruku v případě problémů s licencí. -
diky, byla to jedina hra co mne z bundlu zaujala...
-
Fairy Bloom Freesia
wxigj-b3mhq-cevlb - Použit
3hegm-pqn20-6fhix - Použit
OST: zw0y5-dtteg-ph0mz
Cherry Tree High Complete Pack
fxwm2-pgg4n-nvp75 -
Nové screeny z GTA V pro PC
http://www.pcgamer.com/new-gta-5-pc-screenshots-show-detail-and-refinements/ -
si tam hoď linux, lepší systém, rychlejší, bezpečnější. Win je odpad.
-
Změna programu! Dnešní gamesplay Dying Light se z technických důvodů přesouvá na jindy. Zítřejší hraní klasického dungeonu Ultima Underworld ale platí!
stáhni stíny o jeden stupeň a dropy přestanou. měl sem s tim taky problém. Ve městě celkem oukej ale jak tam byl strom či tráva byli dropy z 60 na 20 FPS, po stáhnutí stínů sou dropy na 45 FPS *5* -
Tys to ani nehrál prosímtě byla to podle tebe blbost tu optimlizaci zmrvily co víc k tomu dodávat no.
Prosím už nereagujte, já tu hru dávno dohrál a až (jestli) budu hrát znovu tak už to bude asi opravené (mělo by). -
To je vlastně pravda. I když... kterých 9? *1*
-
Tak je to ověřený obchod od Heureky zároveň, takže tam je garance vrácení peněz, pokud by jsi nedostal zboží. Osobně bych asi do toho šel, kdybych měl ještě XP. Navíc 1400 stojí Home a mít za 1600 Profesional, tak není co řešit.
-
super, díky, ty recenze zní, že to snad není zlodějina... asi pořídím :)
-
Tak za tu cenu to rozhodně není špatné. Navíc s garancí na update na Win 10.
A tady jsou recenze: http://obchody.heureka.cz/vyhodny-software-cz/recenze/ -
Tak prečo mluvíš o PS4, když 9 desetin(pro nechápavé) dobrých her na PS4 je z PS3? :)
-
woknous
ahoj :)
všiml jsem si tu na boku reklamy, nemáte s tím někdo zkušenost?
http://www.vyhodny-software.cz/windows-7/windows-7-professional/
koupil bych mamině, jede pořád na XP a teď bez tý podpory už to začíná bejt o ústa...
díky!