Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    NERF *3*
  • Jack1947

Změna programu! Dnešní gamesplay Dying Light se z technických důvodů přesouvá na jindy. Zítřejší hraní klasického dungeonu Ultima Underworld ale platí!

To mne docela mrzí no... ale co se dá dělat. Technické problémy jsou holt technické problémy ok np.
  • Změna programu! Dnešní gamesplay Dying Light se z technických důvodů přesouvá na jindy. Zítřejší hraní klasického dungeonu Ultima Underworld ale platí!

Před chvíli jsem tam viděl Gothic. Tak co tedy bude na programu? *4*
  • Lukyz
    Ještě před hodinou tam byl Gothic!!! *8*
  • Změna programu! Dnešní gamesplay Dying Light se z technických důvodů přesouvá na jindy. Zítřejší hraní klasického dungeonu Ultima Underworld ale platí!

Ultima?
  • hele koupil jsem si s kámošem Rainbow Six 3 na steamu a online tam šel
  • airsoft/paintball *5*
  • Morraw

Murdered: Soul Suspect

V rámci Square Enix bundlu jsem se konečně dostal k Murdered. Hra sice dostala obecně nízká hodnocení (na Steamu naopak dopadla dobře) a byla jiná než jsem čekal z trailerů, ale i tak jsem ji s chutí dohrál.
    Velmi rychle jsme zjistil, že ve hře nebude žádná komplexní investigace a vše bude lineární bez možnosti udělat chybu. Přesto mě hodně zaujal příběh, samotná vizualizace a postavy. Docela jsem se bál, že finále autoří nezvládnou, ale opak byl pravdou. Celkovou atmosféru krásně dokreslují vedlejší úkoly a příběhy, které si můžete odemknout.
    Za plnou cenu bych litoval (herní doba cca 10h, nulová znovuhratelnost), ale takhle v akci jsem spokojen.
  • GlaDOS
    Vyjde to i na pc, takže bych to exkluzivitou nenazýval.
  • ringmancz
    já myslím, že to vyjde i na jiný platformy. není to hra na zakázku, tak proč by se omezovali?
  • Novejsi dily rainbow six mozna ne ale jistej si tim nejsem. U Swatu pak netusim vubec ale vzhledem k tomu ze moc takovych strilecek neni tak tezko doporucovat jeste neco dalsiho :D
  • Neměly náhodou servery běžící přes gamespy? U těhle her už moc serverů nenajde.
  • frag.ment
    Perfektní atmosféra a krásná grafická stylizace. Snad to po hodině nebude nuda..
  • vlastik.plaminek
    Že by konečně pořádná PS4 exkluzivita?
  • Lukyz
    Připadá mi to jak od Burtona -> moc pěkný!
  • Inquisitor
    Tohle vypadá párádně :)
    http://youtu.be/5ctdjfUbLDE
  • Rainbow Six? Swat?
  • Red Orchestra, Insurgency a Arma... vyhodil jsi v podstatě jedny z mála zástupců pomalejších a taktických online stříleček. Popravdě mě jiné hry ani nenapadají.
  • Keyz
    Tím, že jsi vyhodil Armu, tak jsi dost omezil ten pomalejší styl.
  • Tilwaen
    Většinu dnešních krabicových her stejně aktivuješ přes Steam, takže to není tak docela pravda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit