Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Co si měl za krám že máš zdravotně nezpůsobilou ruku. Jinak se s ním nebav o konzolích ten zná jen pc a i s ním takhle ulehá do postele.
  • Draken69CZ
    No tak to je úplně něco jiného, zas úplně mimo mísu XD
  • Kdybys chtěl, dal bych ti i kupón na Portal 2 se slevou -75%. *15*
  • :-D
  • Portal 2 na Steamu za cca 100 Kč

Nevím, jestli to to už někdo psal, ale na Steamu je Portal 2 velmi levně.
  • Jack1947
    Zzz. taky si nudnej... ale třeba jednou procitneš a příjdeš na to že je úplně u prdelle kdo co na čem hraje a pro koho je co lepší, protože jsme všichni hráči. Díky že ses takhle vybarvil , uvidíme příště co bude dál...

přenechám ti poslední slovo. Možná to máš rád. Být poslední. *15*

To jako fakt? "Příspěvek nelze odeslat, byl vyhodnocen jako spam" lol asi si začnu dělat screeny protože evidentně tady hodně věci uniká *1* Sranda no. *7*
  • Jack1947
    Jo narozdíl od tebe jsem měl/mám i PS2 a pc jsem měl až později... ty si hrál na konzoli? rly? protože predátor co znám měl konzoli možná pujčenou ale nic nedohrál... proč bych se ale bavil s ignorantem co...

Zas tak dobrej nejsi, a ano si pro mne hejtr a trotl + ještě navíc pokrytec jestli hraješ někdy na gamepadu ale odsuzuješ trochu veskoslavská vlastnost nemyslíš? A odsuzuješ konzole.
    Já si osobně myslím že si nejste tak moc vzdálení, s tím že ty budeš možná i chytřejší.

Ano je to hloupost všichni víme že myš je rychlejší, to nic nemění na tom že nemusí být kvůli tomu nikdo historický a to nebeu fragmenta nějak extra vážně jinak. Pokrytctví je špatná věc stejně jako ignorantství jsem konzolista už odmala s tím holt nikdo nic neudělá. Budu k mnim tíhnout vždy.

Si my ukradený co si zač v reálu... vlastně jsem zapoměl zmínit. Zastáváš? tak jo že jsem si nevšiml... ty bys taky možná měl vážit slova jo a ty už si se omrzel když si byl predátorem. Natož pak dneska škoda že sis poškodil krédo, kdybys sem psal až ted možná by si byl trochu jinde...
    Tady jsme myslím pro ted hotovy. *3* Tak zas jindy.
  • Jack1947
    http://www.alza.cz/klavesnice-a4tech-g100-d67193.htm Měl jsem na mysli něco jako tohle... i když to je spíše ekvivalentní hybrid WSAD to z kickstrtu je naopak myšová klávesnice ( jo ehm děkuji nechci).
  • jsi postizenej, tak ti nebudu nic vycitat
  • frag.ment
    A co je potom myš? Plastová škatulka se dvěma tlačítkama a kolečkem, kterou mastím po stole a jedním čudlem střílím a druhým např. mířím. K tomu WSAD + Space, CTRL, R, E, Q a Shift na klávesnici a seš skoro na stejným počtu čudlíků, které jsou na ovladači (když teď z hlavy počítám, tak na gamepadu je celkem 16 ovládácích prvků plus u PS4 dotyková plocha) . Nehledě na to, že páčkovač má dva analogové ovladače a to dělá hodně. Na klávesnici máš buď 1 nebo 0 a hotovo.
  • frag.ment
    Nebudeme si tu poměřovat vybavení (ale tak když už jsme u toho, přešel jsem z PC na PS3 a PS4, TV 107cm a kvalitní domácí kino od Pioneeru 5+1). Musím přiznat, že mám občas zpocené ruce, ale že bych se vyloženě bál, to se mi nestává. Lekačky jo, to na mě funguje, ale kdybych se měl většinu hry někde plížíit a schovavát by mě fakt nebavilo, natož vystrašilo. Z toho co jsem viděl a četl, mi připadá Alien: Isolation dost přehypovaná.
  • Nic není tak univerzální jako K+M. Gamepady,volanty,páky....vše je pouze na utčitý typ her. Gamepad s minem čudlíků navíc deb*lizuje vše okolo. Jako jediný není zaměřen na určitý typ her, tedy nepřináší nic navíc oproti volantu, páky. Jeho smyslem je být primitivní a zvládnout co nejvíce her. Proto byl vytvořen. Ostatní bylo vytvořeno aby zlepšilo ovládání u nějakého typu hry, kde K+M nestačí.
  • Draken69CZ
    A co konkrétně?
  • A co teda bere tebe?
  • Jack1947
    Tohle už přeci pár let nebo něco podobného dávno je ne? aspon tedy lepší než tohle. *7*

Spíše bych to upravil na slovo Devoluce to je výstižnější. *4*
  • K tomu uz chybi jenom nejakej poradne udernej teleshoping a cernobile zabery lidi co se snazi psat na klavesnici a zaroven pracovat s mysi a mys jim pada ze stolu a pri psani na klavesnici si lamou zapesti.
  • Jack1947
    Tjn, to byla první věc co mne zarazila že wtf ty zombíci jsou všichni stejně bledí a snad mají i stejné pohyby rofl. *15* Není to ale překážka... aspon pro mne ne no. Líbí se mi třeba ten crafting dneska zahraju více uvidíme co bude dál. + To přeskakování atp, k tomu ta nevolnost/záschvat aspon vidíme hrdinovy nohy i když je to nějakej vládní salát nebo co to je za zjeva.
  • Jack1947
    Ty si trotl, prej odkaz na warez vzdyt to je informativní stránka. To že tam jsou linky na warez neznamená že se odtamtud dá stáhnout. *7* Chce to víc myslet.
  • Jack1947
    Nechápu proč furt vzpomínáte nějakého kolesu... ?! *7* nevím jestli tam jde plavat vždyt jsem sotva začal hrát lol.
  • chytrej napad davat sem odkaz na warez, neni lepsi si rict o ban rovnou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit