Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Myš s klávesnicí na boku XD ale na MMO dobrý ne :)
  • pred 2 tyzdnami som kupil nagu razer, tiez mam problem si zvyknut, nieto na toto tu *1*
  • Kde je ta revoluce?
  • Kdyby nebyl Michal Kolesa zesnul. Veřil bych, že zavítal na Games.cz a používá přezdívku Jack1974

Jde tam aspoň plavat Jacku?
  • Draken69CZ

Revoluce v ovládání!

Zajímavé když si na to člověk zvykne může to být lepší jak K+M

https://www.kickstarter.com/projects/1666150716/keymousetm-the-keyboard-and-mouse-re-invented
  • Jacku problem je az po prechodu do mesta, v tutorialu hra jede i 120 FPS na 970.
  • No sps nez hratelnost me zajima u tehle hry technicka stranka.
    Ale pry sou tam jen 3 druhy zombie a potkavas furt dokola stejny ksichty, lidi hlasi dropy az k 20 FPS po prechodu do mesta.
  • Keyz
    Vypadá to, že se opět velice rychle ničí zbraně. Páčidlem sekneš 10x do Zombie a již je nutná oprava...Jako v Dead island. Tedy opět hloupost která je s tebou celou hru... De*ilové.

Jako by to nešlo udělat jinak a normálně. V Dead island to bylo později naprosto zoufalé jak jsem musel měnit zbraně a opravovat každé h*vno. Jestli to zde bude stejné (jakože asi ano), tak to poté bude opravdu "pokrok".

Jinak zde je info k nastavení: http://www.geforce.com/whats-new/guides/dying-light-graphics-and-performance-guide

Ten dohled bere nejvíce. Navíc je dost znát (vidíš v dálce různé objekty kam lze dojít apod.)
  • Jack1947
    No hele s tím bordelem máš pravdu před lety jsem měl tak zaprasené pc že např Spiderman mi jel (S3 tehdy 2007 jinak super měststká akce) sotva na low když sem si stáhl antivir a pročistil jel sem na max. Jenže ted se těžko vymluvím na zaprasené pc když mám čistou instalaci woken *15*

Jak pravil Noisy hra jede na pohodu, tedy aspon zatím, jsem na začátku vše na max. Krom distance to si nastavila hra sama na 50% ale myslím že to nebude překážkou. Dropy jsou ve městě už trochu horší no... le dá se to navíc se mi hrozně líbí celý ten svět ten dojem zpuštošeného světa je prostě úchvatný, škoda že to tam člověk spíše proběhne a běhaní a skákání se musí nejprve naučit pak taky docela nenažranec na ram. Skoro 90% zaplněno *8* , ty jo to je pomalu více než polovina 8gb!!! Uvidíme co bude dál.
  • Jack1947
    Ježíši prolog/tutoriál co do dnešních her ještě nenacpou jako by nevodily za ručičku málo. *7* Ten jsem už myslím i viděl v nějakém tom ilustračním videu co vypustily chjo. *7*
  • tak mne napadlo že by bylo fajn mít animovaný šach na motivy falloutu. Napr. strelec by byl supermutant s rotačákem (černej strelec by mohl byt vojak enklavy s raketometem a pod.) A byly by tam animace jako byli ve falloutu 2, že když jste nekoho zasahli tak ho to rozmetalo na sr4čky.
    Taky by ty pravidla mohli nejak oživit, že napr. kdyby vež nekoho sebrala, ten supermutant by získla rank a mohl tahnout dvakrat po sobe, nebo tak neco ... *1*
    (klidne bych to bral i v pixelartove grafice)
  • Mimo jako vždy. Jen tak dál, fandím ti. *3*
  • Ja jenom pisu to, co pisou hraci na forech. Problem neni v prologu ale v prechodu do mesta, kde hra udajne moc dobre nejede.
    Na druhou stranu na steamu je hra hodnocena dobre. Moje penize uvidi jiny hry a studia, tohle pro me urcite neni.
    A nerozciluj se tak navecer mohlo by se ti udelat zle a to by me mrzelo.
  • ringmancz
    jenom taková poznámka, na neogafu o tom nepíšou. stejně jako Deep Down to nevyjde mimo Japonsko. časem to asi pustí do světa... snad...
  • He7he
    Jsou to pitomci, no. Mají si koupit Xbox nebo Playstation. Jako "Dota a úžasně military CoH" znalec o průměrnosti a nudnosti víš zajisté nemálo, ale co se týče kvalitní a nadprůměrné hry, tak ani ho*no.
  • Jack1947
    Takto jsi mne tedy uklidnil *7* , další zmrvená hra po delší době achjo. *9* I když já se spokojím i s 35+-fps to mi stačí ač nerad umím se přizpůsobit.

Hru bych už měl sosnutou no... takže jí zkusím asi až zejtra.
  • Dle reakci hracu je Dying Light na AMD nehratelna, na Nvidii je to lepsi ale hra nebezi na max 50FPS ani na GTX970.
    A to se ani nebavim o tom ze to bude asi i prumerna, a casem nudna hra
  • drasta
    Hral jsem to v noci a sam. Ma to vybornou atmosferu, krasnou grafiku a skvely zvuky. Jedina chybicka je ze me to proste nebavi.
  • Tak oni by hlavně neměli nervy na tebe.
  • Jack1947
    Přesně tak a ještě jsem zatím nic netahal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit