-
Bacha na to Veskoslav je asi nějakej dealer na propagaci těch novejch blbejch systemu. Nevěřte mu ani slovo! *15* -
Veskoslav: WAAAU! fakt jo tyvoe to aero! to žere vykon jakprase voe :D omg *1* *1*
-
s každym klientem co si koupil PC nebo NTB s 8.1 už říkam že s tim nechci mít nic společnýho. Ten systém je tak "chytrej" až je blbej. V defaultnim nastavení pořád na něco upozornuje, porad neco blokuje, furt se nekam s€re a aktualizace způsobují víc problemu jak uzitku (to ostatne na Win 7 také, proto je vsude vypinam). Já mam Win 7 64 bez aktualizací už nejakej ten rok, nemam antivir, rizeni uz. uctu vypnuto, a jen jednou za cas spustim malwarebytes a proskenuju to. Nemužu bejt spokojenejsi, system nevypínám, jen uspávám. jednou za mesic restartuju a vše funguje a nabíhá jako čerstvě nainstalované. Když tomu člověk rozumí tak je vše jednodužší, chudáci ty lidi co maj nainstalovany 3 antiviry, pak čtyři programy na zrychlení PC a choděj za mnou brečet že to jede pomalu... ach jo.. ale co, aspon mam co dělat s odinstalováním všech programu, projeti malwarebytesem a skásnutí je o Litr za pul hodku až hodku práce *1* *2*
-
Dragon Age :( obálka je hezká, ale zrovna k té hře nemám žádnej vztah, minimálně Journey budu muset dokoupit
-
Italský obchod Gamestop prozradil, že fyzické kopie hry Dying Light vyjdou 20. února.
Český obchod JRC prozradil, že fyzické kopie hry Dying Light vyjdou 13. února. -
Všiml jsi si těch komentářů pod videem???
-
Když jsme u těch exkluzivit, co říkáš na čistě konzolovou hru Custer's Revenge?
-
Pracuje se na lechtivém parodickém snímku na motivy Mirror's Edge.
Lechtivém? Normální P00RN0! (ta cenzura tady je pěkně trapná) -
Pixelového Hitmana. *3*
-
Garruse. Sory, Už píšu automaticky Geralt... *1*
-
Ne, jen jsem hloupymu bfu vysvetloval proc W8 zazracne bootujou rychle. Jen to kokutek nechape a proto se vzteka. *3*
-
ten na žádné není
-
Já mám Geralta.
-
Zrovna dneska dorazil.
-
Tak jsem právě vytáhl ze schránky Level a ty obálky se fakt povedly ! Mám tu verzi Last of Us, jak jste na tom vy ? :)
-
neumis vypnout hiberfil nebo co ? *1*
-
Mario s umělou inteligencí
https://www.youtube.com/watch?v=AplG6KnOr2Q -
PS4 verze Planetside 2 poběží při 30 FPS.
taky co vlastne na "nextgenu" de 60fps, že? -
Lištu doporučuji nastavit tak, že se spustí až po chvíli. Musím držet 2 sekundy, aby na mě vyskočila. Metro nevidím a ani jeho rozhraní, aplikace se mi nespouští. Glass a Aero jsem měl vypnuté už u Vist. Někomu to asi chybí, ale mě to přišlo jako totální zbytečnost, co žrala výkon.
P.S: A grafik, grafik s tím naprosto normálně pracuje. Protože většina grafických programů jede na Win 8 naprosto v pořádku, což se o 7 říct nedá například;) Jak říkám, když ti neřeknu, že mám Win 8, nepoznáš to. -
Win8,1 nebo 8,0 to je fuk, (8,1 je více konformntní s tablety ááno) děkuji stačí že to máme na pc ve škole i s tou parádní tabletovou lištou. Jenže bez doykáče je to hrozně neintuitivní nemluvě o tom dlouhém přihlašování do systému. To je zas vina školábra co to instlil na nedostatečně výkonné kompy.