Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Majitelé Windows 7,8.1 a Windows Phone 8.1 mají automaticky zdarma k dispozici ugrade na Win 10. Záleží ale na zákazníkovi, zda-li jej bude chtít:)

Osobně netuším. Mám 8.1 už nějaký ten pátek a s upraveným startem jsem si na ně tak nějak zvykl. Dlaždice jsem neviděl skoro od začátku. A co Vy? Přejdete nebo zůstanete?:)
  • Jack1947
    Zjevně se musíš prokecat aby sis vůbec zahrál... Krize? no nevím já co jsem neměl možnost hrát kvuli staré grafice, ted docela zas hrát co mám. Na nové hry se teprve čeká, mne to např vyhovuje protože jsem se potřeboval učit a nějaké nové hry by mne jen od učení odrazovali

Takže v ůnoru to zas trochu propukne navíc je venku už gat out of the hell a to sice není pro každého srnda to je.
  • docela herní krize co? premyšlím že bych rozehrál Dragon age origins ktery mam zadarmo do EA. ale co jsem to začal trochu hrat je tam strašne moc kecu
  • 17:00 Microsoft pracuje na titulu pro jednu z nejpopulárnějších videoher všech dob. komentáře

Work with one of the most popular video games of all time
    Zajímavej překlad a ten titul je Minecraft
  • Jack1947
    Nz, lež to úplně tak není prostě to nezmákli no ale za to nás čeká dvojnásobná porce takže si myslím že se to vyplatí o ten týden. *4*
  • no ja jen ze tam v levelu 248 maj datum vydani 18.1. :-) takze je to docela lez *3*

ale dik za odpoved
  • Jack1947
    Minule ve FC říkali že až 28 protože to bude zvlášt nabité číslo - (+20stránek)

Ternhle dotaz by se lépe ujmul v připomínkách, namětech a bugách. Pro příště. *3*
  • level

ahoj, kdo mate predplatny prisel vam uz novej level??
  • Maly rozliseni, pixeloidni = WNB :D
  • Veskoslav

20 let, 20 obálek

https://www.facebook.com/levelcz/photos/a.606648822688139.1073741828.591148354238186/950716964947988/?type=1&theater
  • Theme Hospital

Tak bohuzel se hra neuklada, vubec netusim proc. Je to skoda chtel se to cely projit
  • Tak promin :(
  • Ne tomu se rika prestat hrat. Dohrat znamena dohrat hru do konce *1*
    Ale chapu ze to je na tebe moc slozity *3*
  • Hlavne je to p2w blbost, ale konzolisti se na to trepou protoze tak dobrou grafiku na ps4 jeste nemeli. Skoda ze to pojede jen na 30 fps.

A ted sleduj jak ti butthurti naklikaj minusy. *15*
  • Ja jsem ho taky hral a dohral. Spustil jsem to. Videl jsem jaka je to strasna blbost. Vypnul jsem to a uz jsem to nikdy nehral. Tomu rikam u MP hry hrat a dohrat.
  • Muzu se zeptat jak.jsi dohral planetside?
  • PS4 verze Planetside 2 poběží při 30 FPS.

A pak ze PS4 neni cekaci platforma. Planetside jsem hral a dohral pred dvouma rokama a peasanti na to porad cekaji? Trololol. *5*
  • Veskoslav
    To ne, ale nedávno byl na PC Gameru článek a průměrný hráč hraje na pc na high (což bude odpovídat PS4) při rozlišení 1920*1080 při FPS 40-45 s i5 (či obdobným CPU), 8 GB RAM a grafika na úrovni 760/7850. Když jsi spustil PS2, tak ti vyjelo okno, kde si vyplnil, jestli chceš odeslat info o svém pc+sledování FPS ve hře.

A když si vzpomenu na bitvy více jak 200 lidí na každé straně a hra mi jela se vším na max při téměř 60 fps, tak si nemyslím, že by měla špatnou optimalizaci. To měla ze začátku.
  • Jediný trolové kteří tu nejsou jsou uživatelé WiiU
  • kennyB
    A za to si zasloužíš potlesk...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit