Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To já chápu ale co nechápu, co hroznégho mu tady na Games vyvedli nebo to je jen pitomec a má potěchu z toho že může "škodit".

Labilní člověk řekl bych jestli takhle vystupuje v reálu.Tedy možná žije jen v nějaké koule a ani v reálu
    neexistuje kdoví. Zlaté Games. *4* On, to tady asi sleduje co, - toho musí žrát.
  • Tilwaen
    Aspoň jde vidět, jak svědomitý člověk to ve skutečnosti je. Nejdřív na Games vybuduje návštěvnost a teď ji i osobně zvedá!
  • Inquisitor
    Přesně v jeho stylu, stejně jako na eurogameru, všechno zabanovat. Jakýkoli naznak odporu, ihned a bez prodlení ztrestat. Tragický případ člověka, kterého přerostlo vlastní ego.
  • ringmancz
    ty vole, on sem asi chodí do diskuzí :D twitter mi píše: Sledování uživatele @jaydeecz a zobrazování tweetů uživatele @jaydeecz vám bylo zablokováno.
  • Draken69CZ
    Myslím že games by mu mělo platit "Vybudoval návštěvnost Tiscali Games " XD ten pán má "malej" problém.
  • Tak trochu se trollovat musi :_D
  • "lepší než nejnovější díly Call of Duty" ... "skriptovaný jak blázen ani se to nedá hrát." při hraní Halo, to je těžkej trolling :D
  • Inquisitor
    Je to prostě vůll jak anděl.
  • DA

https://www.youtube.com/watch?v=Hk36b_zGbQI
  • Mart9
    Samozřejmě s adblockem, pokud tam nějaké reklamy vůbec jsou, když je to tak skvělý web.
  • Mart9
    Rozhodl jsem se během následujících několika dní navštěvovat kromě games i eurogamer, abych viděl, jak skvělý je to web.
  • Nech našeho mediálního boha na pokoji... *16* *16* *16*
  • Jack1947
    JD je omezený, sebestředný blb. To je snad jasné ale nechápu proč cíleně se soustředí hlavně na Games.

Vždyt mu defakto nic moc neudělali ne? když tady byl... nebo je jen zahořklý nenávidí se nad tím že zklamal sebe hlavně. Onanista nad vlastním egem. Jen nechápu proč a myslím že se to ani nedozvím.
  • ucho
    Blesk se taky o všem snaží informovat jako první. To ještě neznamená, že je to nejlepší zpravodajský portál. Rychlost sama o sobě je v tomto oboru vcelku o ničem. Důležitější je spíš ten stálý přísun informací...
  • Keyz
    Samá červená...Já bych to zde rovnou zavřel. To prostě nemá cenu *1*
    Btw, ví vůbec eurogamer, že existuje nějaký český eurogamer a jak to tam vypadá?
  • Zrovna ty se o pirátech radši ani nezmiňuj jo? Dik *1*
  • ringmancz
    nestihl jsem podcast, tak se zeptám tady: Hoši, co plánujete udělat s těma červenýma kaňkama? Stydíte se aspoň? A jak je možný, že jste nepsali o srovnání pCars a Driveclub?

https://twitter.com/jaydeecz/status/555011439858294785/photo/1

zapomněl jsem na #tvrdadata
  • Teď si dávám přestávku, ale je to luxusní
  • C-BEAM
    *7* ach jo zase tie ich keci ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit