-
To je docela škoda co? vždyt je to jedna z nejstarších skupin vůbec. (Grup) Since 1985. -
Pořád fungují. Jen crackují menší věci.
-
R.i.P
-
No v reálu jsem to nikdy takhle nedělal ani u GTAIV. Hele možná mnozí měli nějaké prpblémy ale mne to až na tu "otravnou" social club službu tak hrozné nepřišlo.
-
PC verze GTA V bude vyžadovat pravidelnou autorizaci přes internet.
Souhlas. GTA IV byl ostatně děs. Ten debilní launcher se mi spuštěl snad půl minuty. Kdežto s crackem byla hra spuštěná za pět vteřin. To je tak, když je člověk odměněný za to, že si hru koupil *1* -
Zrovna ty si určitě koupíš originál, na který pak hodíš crack *15*
-
https://www.youtube.com/watch?v=htbDeD-wv7s
-
Proč ne, aby si hrál např originál a nemusel se otravovat s nějakými blbostmi sáhneš radši po cracku ne? i když (ne)chápu že někdo řije v celibátu nejí/nepije a užití cracku je porušení tiché dohody. U nejvyššího tam nahoře se budou vzpovídat po smrti všichni. Nebo dole... takže s tímhle jsem ochotný žít.
I když jak tak koukám pravidelná autorizace = bypass bude zase trochu oříšek no. -
Mě tvá diagnóza nezajímá, pro mě jsi jenom tapetovací p*šuk.
-
To se tu sešla pěkná trojka :-D -
Paranoia, stihomam. schizofrenie a bůhvíco ještě... klone klone.Vrat se do Opavy. *4*
-
Prosím zabijte to už někdo, krumpáček do hlavičky a máme klid.....Ten diletant není schopný napsat ani jednu jedinou větu v pořádku.
-
Crack to jistí. *4*
-
No ono je rozdíl hrát po netu a nebo být nucen něco neustále autorizovat. A jak je u Rockstaru zvykem, tak to bude neskutečně zprasená služba.
-
No, to neznáš pana predátore který v minulosti se hlásil a hrdě byl do hrdui!
Jsem Predátor a jsem pirát, jsem nato že jsem pirát hrdý!!! (v napsal bych ten německý pozdrav ale radši ne, to je odporující pravidlům slušné diskuze - navíc sem zato měl ban už jednou.) -
Není to jediná hra která se propadla z normální hry do mainstrýmového dna. Holt dnešní doba a aby byly hry vždy nejvíce přístupnější širokému publiku, at to publikum nehraje radši. *3*
-
Ani si nepamatuji, kdy jsem hral nejakou a zaroven PC nebyl pripojen k internetu, takze zadnej problem. -
Zajímavé krátké video o tvorbě realistické grafiky
http://www.pcgameshardware.de/Neue-Technologien-Thema-71240/Videos/Neues-Video-zur-Unlimited-Detail-Engine-1136617/ -
Jak je vidět, tak to také šlo udělat na konzoli takticky.
-
Pamatuješ DLC The Golems of Amgarrak?
To bylo ještě více HC jak původní hra bez patche. *15*
Já ve hře pokračuji po delší době tak se stále divím jak to je neustále stejné. Opravdu jako MMO v SP podání *9* . Nějak nevím co to vlastně je. Ten grind tam není tak zábavný jako v Diablu a questy zase nejsou tak super jako v RPG zaměřeném na příběh.
Navíc ty dvě cesty: Templáři / Mágové jsou si velice podobné. Zaklínač 2 byl naprosto rozdílný když jsi volil jednu ze dvou cest.
Je škoda jak ta série dopadla. Od taktické příběhové hry přes akční rubačku po MMO grindovací rubačku. Ještě první díle měl přeci různé začátky. To se také jen tak nevidí. Škoda, že to nebylo prvně více oceněné jak to bylo nová značka. Zpětně to bylo opravu něco extra na velkou hru.