Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    .
  • tomocz
    No já jsem je tam taky právě nenašel, přestože tam odkazovali z FB a jiných stránek na předobjednávky třeba i tý sběratelský krabicový verze... nevím no.
  • To nevím... Mě to odkazuje jen na digitální verze, krabicovky tam vubec nejsou, ale možná koukám špatně.
  • tomocz
    Ten by byl! :) Díky za odpověď, steelbook se bude krásně vyjímat v poličce :)

Edit: Jinak by ještě mělo jít objednávat přímo ze stránek CDP, ne? Ale tam to měli nějaký divný a nikdy se mi nepodařilo prokliklat na obchod s krabičkama...
  • Tak tak, ale u nás jenom u Xzonu asi právě. Takže by mne zajímalo, jak se dají sehnat ty ostatní. Ikszouňáckej je krásnej, ale mít ten s Ciri... <3
  • ringmancz

odškodné za nefunční PSN

Jako poděkování za vaši trpělivost v době kdy PSN nefungovala, přineseme všem členům PS Plus, kteří měli aktivní členství 25. prosince (plné či zkušební) 5 dní PS Plus navíc zdarma.
    Ještě tento měsíc také dáme všem uživatelům PSN 10% jednorázovou slevu na nákup v PS Store.

ještě jedna zpráva: http://www.theguardian.com/technology/2015/jan/01/man-linked-to-lizard-squad-hack-arrested-over-2013-14-cyber-fraud
  • tomocz

Podívejte se na nádherné artworky ke steelbookům na Zaklínač 3: Divoký hon.

Rozumím tomu tak, že když si tedy předobjednám normální verzi třeba na xzonu, tak automaticky dostanu steelbook?
  • Podívejte se na nádherné artworky ke steelbookům na Zaklínač 3: Divoký hon.

Paráda, mám předobjednáno na Xzone. Dají se (nejlépe v ČR) sehnat i ostatní verze steelbooků?
  • Keyz
    Takto se ale omezíš na jednu pozici kde budeš moc mít nějaký HW.

Kabely se kryjí u věcí které budou pořád na jednom místě. Typicky světlo které je ve středu místnosti apod. Dělat si extra práci s kabely od PC apod je zbytečné. Stejně to budeš měnit jakmile si koupíš jiný HW anebo něco budeš muset posunout.

To samé všemožné kryty apod. Pak tam blbě něco děláš když to máš na zdi anebo dokonce jak plánuješ něco řezat do stolu...Sice kdyby to viděl někdo z Applu tak by se mu zděšením změnilo jablko na rajče ale to je tak vše. Používám pouze stahovací pásky aby to bylo v lajně.

Btw to máš celou domácnost na USB, že chceš USB hub? Desky mají dnes v zadní části klidně 6+ USB a další lze vyvést kabelem z desky do bedny (které mají také hodně portů). A telefon apod, připojit na bednu a položíš nečekaně také na bednu. Od toho jsou hranaté.

Praktičnost a poté vzhled. *3*
  • Ne, nemám...
  • Ronox
    Zdar lidi, posledně jsem tu našel odpověď na to, jaký set reproduktorů si pořídit a teď bych se vás chtěl zeptat jestli máte nějak vychytaně vyřešené kabely, prodlužky a tak.
  • Jazz
    Promiň, ale absolutně pochybuju o tom, že jinačí cestou by to ošetřený neměli.
  • Je to akorat preset toho cloveka pro enb :p
  • Lukyz
    Děkuji za klíč, ale po vložení kódu se hra přidá do knihovny, ale při spuštění chce aktivační kód - po vložení kódu vyskočí chybovka: Chyba (2002) Aktivační limit pro toto sériové číslo byl překročen! Kontaktujte zákaznickou podporu pro více informací... Podařilo se někomu hru spustit?
  • ENB je k ničemu. GEMFX je parádni
    http://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/7/?tab=4&&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fdarksouls2%2Fajax%2Fcomments%2F%3Fmod_id%3D7%26page%3D1%26sort%3DDESC%26pid%3D0%26thread_id%3D1645283&pUp=1
    Hned první screeny v diskuzi.
  • No znova si to kupovat teda nebudu, ale beztak ta dx9 verze s enb vypada lepe, nez bude ta s dx11 bez toho.
  • Duuku
    Díky
  • Keyz

Tady máte video do nového roku.

https://www.youtube.com/watch?v=uKEJShhhEiI

Zajímavější myšlenky něž ten šílenec který se zaměřil na módu (vzhled) a omezenost výrobků (aneb jedna velikost sedí všem)
    *3*
  • Přidávám se, také všem přeji šťastný nový rok plný skvělých her. ;-)
  • DeDy
    Díky indee rozhodně bude :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit