Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Obecně.

Tohle je problém. Protože LCD zcela vytlačily CRT a Plazmu přestože je kvalitativně nenahradily. Tedy jsi odkázat hlavně na ty LCD...

Input lag? Obecně bude větší protože TV dělají hlavně na sledovaní a případně hraní s konzolí kde lidí neřeší nějaký lag...(asi neměli možnost pocítit rozdíl).
    Navíc i u LCD monitorů si také nevybereš. Máš TN hnusy, které sice mají super odezvu atd ale barvy a úhly na *11* ... A to se u monitorů řeší hry více. Dokonce tam máš g sync monitory a to je k*rva rozdíl... Tam teprve poznáš co to je input lag (měl jsem možnost na tom hrát).

A u TV tohle nemáš. Tam máš prostě TV na sledování. Nějaké lagy apod? Na to se kašle...Většina lidí to neřeší a neměli možnost zkusit něco lepšího...
  • Draken69CZ
    Teď mám http://www.bazos.cz/img/1/311/42331311.jpg ale o něco méně vybavený model.
  • He7he
    Ale jo, nejlepší z nejlepších - http://bit.ly/1DlYydC
  • http://www.czc.cz/led-televize/produkty#q-c-2-f_96259940=d48.0&q-c-1-f_96259940=d40.0&q-c-0-producer=s4infur2v7mecbbfc9rflek9p87&q-c-3-price=r8749-16000

Samsung (spíš od šestkové řady), rozhodni podle ceny. Možná by bylo lepší sáhnout po 48", ale záleží, jak daleko od toho hodláš sedět. Černá je opravdu černá, vše v poho.
  • Draken69CZ
    Spotřeba 63 vs 118 W u 50" pořád velkej rozdíl, s vypalováním udělali co když se nezměnila technologie zobrazování?

Rád se nechám přesvědčit, proto se tu ptám vznesl jsem své obavy, vyvrať mi je a koupím plazmu kdybych byl rozhodnutej nebudu se ptát a něco koupím. My máme doma od vánoc první ne CRT telku takže praktické zkušenosti jsou +- 0.

To abych pak koupil i něco pořádného k PC když pak odejdu od plazmy k tomu pravěkýmu LCD tak si nabliju do klávesnice :(
  • Draken69CZ
    Ano i televize může mít horší nebo lepší zvuk, zas mi tu z toho nedělejte sešlost audiofilů.
  • Miserius
    Slušný zvuk... ty jsi ale šprýmař...
  • Ty chces 40'' TV a hrat v tom na 720p? Za cenu 3/4 PC sestavy co da FHD na plny detaily? Trololoooooooo *7*
  • Draken69CZ

Telka

Něco ke konzolím, 4x hdmi, snadné propojení s pc, něco kolem 40", "slušnej zvuk", malej input lag, game mode, za cca 15tis.

Nějakej tip?

A pokud k tomuto tématu nic nemáte zdržte se komentáře dík.
  • Jack1947
    Jasný, mne jen brzdila grafika ten procák mi přišel dostačující hlavně jsem před pár lety jel na X2 a to už se nedalo snést no. Jak říkám Intel pořídím třeba další vánoce nebo až jiné mne jde hlavně o to si zahrát což se konečně povede...
  • Bioware u mě skončilo Inquisitionem. Ne, že by dvojka nebyla parodie na RPG ale Inq. byl čistý výsměch.
  • I Intel dokázal svůj náskok ztratit .,..

No zrovna v době prvních Athlonů a (XP, 64) to nebyl Intel , kdo udával tempo (NetBurst špatný nebyl , ale technologie pro vysoké frekvence, které vyžadoval ještě nebyla na dostatečné úrovni a Intelu si pod kotlem s P4 zatopil solidně sám ) . Navíc , kdyby se pro SW nepoužíval nativní Intelí překladač a AMD nemuselo překládat x86 instrukce do vlastních , výkon AMD by se ukázal v tom pravém světle . Co se týká procesorů , tak AMD už dnes bloudí a paběrkuje , ale byla to právě AMD platforma , která oficiálně zákazníkům přinesla jako první podporu USB3 ; i vyšších rychlostních profilů DDR2/3 pamětí.
    Stačilo před pár lety srovnat vybavenost MOBO s čipsety pro AMD a tradičně konzervativní Intel ...
  • Tilwaen
    Mám tu ještě zbytek česnečky, kdybys měl zájem... *1*
  • Buď klidný .... s Intelem se na reálný výkon AMD zapomene snadno

:D Navíc X4 960T je jediná Zosma mezi X4 a unlock na X6 zvládá většina průměrných AM3 desek (ASRock N68C-S UCC to měla dávat také)
    Sám mám odemčenou 960T (X6 1605T) na ASUS M5A99X EVO (AMD 990X) ale nebál bych se ani M5A97-LE za 1800 Kč

Pokud už postavíš několik PC , pochopíš , že základem k dlouhodobé spokojenosti se sestavou je právě solidní základní deska a klidně z prostředku cenového spektra . Kde mne zklamal As(s)Rock i Gigabyte (se svými na oko výhodnými vybavenými kancelářskými 760G) , tam skutečný Asus nikdy .

Není jediný důvod bez peněz a zrovna s takovým procesorem spěchat k Intelu. Stará architektura těchto čipů a frekvence přes 3 Ghz až do nedávna poslední A řadu od AMD svým výkonem válcovala , FX již utekla díky 8 jádrům a podpoře instrukcí převzatých od Intelu , ovšem se spotřebou rozhodně nejsou snem dneška . Několik let provozuji převážně na hry i X4 940BE ještě s DDR2 a potřebu upgradu rozhodně nepociťuji . Pokud šetříš a na změnu platformy se nechystáš (bo fakt není za co ) tak budeš v pohodě ještě pár měsíců .
  • Tafaraj

Michael Gamble (Bioware): Mass Effect 4 nabídne rozmanitost a krásu.

V to doufáme... http://endlesspicdump.com/original/fps%20map%20design%20today%20and%20past.jpg
  • x_ander
    Já chlastal bez něj. A taky to tak dopadlo :D
  • To jsem teda zvědavý jak to ten Míra zvládne, protože s ním letos chlastá snad každý.
  • Jack1947
    Ano, to možná ale pořídit se levnější a ušetřit je taky plus. *4*
  • Přesně tuhle desku mám a mohu jen doporučit, nejen že vypadá nádherně ale co se týče různých vlastností tak na lepší sem nenarazil :)
  • Keyz
    Já mám raději Mák https://www.youtube.com/watch?v=Cq85Qm6K6LQ
    *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit