Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Představ si, jak by potom strmě narostl počet konvertitů... *1*
  • Mrzí mě, jak se dneska lidi staví ke GTA IV. Já mám GTA IV hodně rád a hru jsem koupil hned po vydání. Hru jsem ztratil, tak jsem si ji koupil znova, ale i ty nové CD se poškrábaly a ještě víc, že nešlo z nich číst, to říkám pro představu, jak moc jsem vlastně GTA IV hrával. Bránil jsem se crackům a tak jsem trpěl SecuROM. Hodně mě zklamalo, že spousta lidí GTA IV stáhla a ještě se to nebojí říct nahlas. Je to smutné.

Holt některým lidem musíte dát do rukou černocha s obřím kulometem střílejícím na všechny strany, aby byli spokojení, jelikož ta nejlacinější zábava bývá nejlepší. Tím nechci nikoho kritizovat, ale občas mi to tak připadá. GTA V je po mnoha ohledech otevřenější a má více možností, ale jízdní model je více arkáda, stejně jako je celá hra víc arkáda. Možná arkádovější způsob pojetí je pro sérii Grand Theft Auto lepší, ale v někdy v mých očích ji to moc nesluší...
  • Lidé zodpovědní za oblíbený iCEnhancer potvrdili přípravu vývoje módu pro PC verzi GTA V.

I kdyby ne, tak se bez nich obejdu. iCEnhancer je všeobecně hodně přeceňovaný. Nechápu to. Prach obyčejné ENBíčka jsou mnohem lepší než slavný iCEnhancer. Například L3VO je jednoduchý, ubere výrazně méně fps a celkový efekt je lepší. iCEnhancer mi připadal vždy takový nazelenalý. Jsou různé upravené verze iCEnhanceru, ale vždy když jsem to nainstaloval, byl jsem zklamaný. Na druhou stranu vím, že jeden iCEnhancer byl velmi pěkný, ale dnes si jej už nemůžete jen tak stáhnout. Link nefunguje a nějak to upadlo v zapomnění a protože je iCEnhancerů spoustu, tak se to hodně špatně hledá a obyčejný člověk, co o starších verzích nic neví, stáhne samozřejmě verze novější, které jsou podle mě hodně nepovedené. Spoustu lidí taky odradí fakt, že ty propracovanější grafické úpravy pro GTA IV jsou jen pro verzi 1.0.4.0.

Do GTA IV jsem nainstaloval spoustu modifikací. L3VO ENB jsem používal hodně dlouho. Před Vánoci jsem si přeinstaloval celé GTA IV, abych se dostal k verzi 1.0.4.0 a nainstaloval toto velice povedené ENB: https://www.youtube.com/watch?v=QIMHT51C1f0
    Hra vypadá přesně jako ve videu. Dalo to práci. Musel jsem dát do pořádku ještě pár drobnosti a teď mi hra vypadá přesně jako ve videu. Je to krása! Hra se moc neseká, textury se načítají, hra nepadá a dokonce i cutsceny jsou normální.

Nemyslím si, že bude úspěch grafických úprav na GTA V stejně tak efektivní, jako to bylo u GTA IV, jelikož GTA IV byla od začátku docela vybledlá hra. Neříkám, že grafika byla špatná a hra měla díky ní nějaké to kouzlo, ale hra byla trošku vybledlá (hlavně v určitých počasích). A grafické úpravy teprve ukázaly, jak skvěle může GTA IV vypadat.
  • Draken69CZ
    Jediné LG nabízí plazmu, předpokládám že všechny vycházejí ze stejného panelu takže pak už si stejně připlácím jen za palce a "inteligentní" funkce. Tohle by mělo úplně stačit http://www.czc.cz/lg-50pb690v-plazma-tv-50/152579/produkt

ale tahle http://www.czc.cz/lg-60pb560v-plazma-tv-60/152580/produkt krom 10" navíc má ještě analogovej výstup na zvuk což by se hodilo.

Pokud je tam ještě jinej rozdíl tak v čem?
  • No tak to se mi ulevilo... :D
  • ucho
    Lumbersexuálové mají výjimku.
  • jej, no jo, já stahoval jen ten 3.0 patch, ale ne všechny ty součásti pod tím :) dík :D pozkouším co nejdřív ;)
  • To jako clovek muze nosit vousy jenom jeden mesic v roce?
  • WhySoSad
    Ježiš co to řešíš za hovadiny ? Vždyť vypadá úplně normálně... *7*
  • Čtyřka je naopak prisernej díl, ktery ani vylepšení grafiky nezachrani. Pětka je stopro lepší díl i bez nejakeho modovani...

(můj názor)
  • Draken69CZ
    Co kecáš nabušenej kořen, toho bych z postele nevyhnal.
  • Keyz

Andrej Anastasov - Facebook

"Sháním nějaké fotky na kterým jsou jeleni vidět zespoda případně malé sošky jelenů které mají na sobě ještě srst.. docela složitý kontraband. Nemáte to někdo? Koupím.."
    *15*

Snad bude někdy ten FC v jeho bytě/domu jak navrhoval *3*
  • MickeyMutant

Martin Bach se na ČT24 rozpovídal o tématu, zda videohry patří na olympiádu.

Už jsem ti to, Martine, jednou psal: Na vodorovně proužkovaná trička a svetry zapomeň. Vyřaď ze šatníku, daruj Pavlovi Dobrovskému. A Movember už je taky dávno pryč.
  • Čtyřka byla skvělá jako všechny GTAčka
  • No nevím jestli to má mít zrovna 2 MB ale co si pamatuju tak jsem stahoval takových 15MB. Jde o to aby jsi použil správnou verzi Icenhancer na správnou verzi hry. Na to webu by to mělo být popsané a pokud ne tak zkus najít jiný odkaz. Ale dej si pozor já jsem pak měl problém hru spustit a musel jsem řešit asi další 2 chybové hlášky. Ale nakonec se to vyplatilo. *3*
  • Keyz

The PC Gamer guide to the games of 2015

http://www.pcgamer.com/best-pc-games-2015/

V sekci RPG je Kingdom Come. Pro rok 2015. Optimistické (i když na webu KC je stále datum 2015)
  • Jack1947
    Jsem si říkal bacha naco? a ono to bylo... poněkud jinak. *15*

Já už myslel že si musíme dát bacha na to že hry budou olympádě...
  • Striptýz taky
  • Keyz
    "Videohry mohou být vizuálně přitažlivé pro široký okruh diváků, a měly by se proto stát součástí olympijských her, myslí si tvůrce hry World of Warcraft Rob Pardo. "

To bude krása, rovnou mohou dát slavné boje v kleci. Ty jsou taky vizuálně přitažlivé.
  • Teď už jen aby čtyřka byla taky dobrá hra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit