-
Potrebujes tanka, tj bud budes jim sam ty, nebo Cassandra ci Blackwall. Blackwall je teoreticky nejlepsi, ale pouzival jsem celou dobu Cassandru a taky jsem s tim problem nemel. Charging bull AI pouzivat neumi, tam nic nedavej. Jinak carodej ti staci jeden, kvuli bariere a je celkem jedno jaky. Mel jsem v oblibe treba Doriana. Doporucil bych ti taky Se*u kvuli dmg, byla ze vsech npc asi nejlepsi a celkem se rovnala memu DW rogue.
Samozrejme jestli hrajes na easy, tak je vsechno celkem jedno. Klidne si dej partu ze 4 carodeju a taky to asi das. -
Jakou partu jste měli anebo máte v DA:I?
Vrátil jsem se k tomu po delší době a co jsem tak zjistil, tak některé dovednosti se NPC vůbec nevyplatí dávat. Případně je nutné dané dovednosti deaktivovat. Protože to neumí dobře používat. Na to, že boje jsou zaměřeny jako ve druhém díle akčně tak ta AI je zcela zoufalá + nemožnost použít taktický mód.
Tedy je nutné spoléhat na partu jestli to che člověk hrát nějak plynule. Mám 2x 2H bojovníka + 2x čaroděje. Bohužel se projevuje to co jsem napsal. Charging bull AI nesmí mít. Jinak to borec hodí doběhne někam mimo a pak pracně běží zpátky. Anebo rovnou spadne z nějakého místa... Čaroděj zase má zálibu v použijí kouzla na potvory které jsou na dané kouzlo odolné. Jinak funguji kupodivu dobře. (jen nemyslí dopředu a když nemá manu na bariéru a zrovna by se hodila tak použije nějakou jinou dovednost aby té many měl ještě méně)
Tedy mě zajímá jaká sestava se u vás osvědčila jako nejvíce soběstačná. Protože řídit to ručně je zde opět nemožné. Natož nastavit nějakou taktiku jako v prvním díle... -
použil si ten stejný kód na PSV? jestli jo, tak mu ho klidně můžeš dát, ale hra se mu neaktivuje
-
Přidej si mě na steamu pod stejnou přezdívkou *3*
-
http://www.roadtovr.com/new-vorpx-now-v0-7-5-adds-18-games-including-far-cry-4-cod-advanced-warfare/
VorpX umí i DK2.
Tedy demo není co koukám tak to musíš jedině koupit anebo někde sehnat na test -
Dva dotazy
Ahoj, takze..
1) K Minecraft PS Vita je pribaleny kod pro PS3 verzi hry. Jedna se zrejme o tzv. crossbuy. Muzu ten kod dat kamosovi nebo je to nejak vazany na tu Vita verzi, tzn. lze pouzit pouze pro jeden ucet?
2) Jaky program/konventor potrebuji, abych si zahral Skyrim a jine velke hry na Oculus Rift DK1? Na netu jsem nasel odkaz na vorpX beta1, ale za nej chteji 30euro. Taky jsem nedohledal, zda podporuje DK1 nebo DK2. Nebo existuje nejaka jina moznost?
Diky za pomoc :) -
Predsa Summer Challenge a Winter Challenge.
-
od gamepadu nechodi preruseni ani nic na co bys mohl cekat a reagovat ... ta nestastna formulace znamena, ze input se cte 250x za sekundu (HW hranice gamepadu).
-
Fyzika ve hře Project CARS je přepočítávána 600krát za sekundu, to zda jste udělali pohyb prstem pak kontroluje během jedné sekundy 250krát.
Bleskař, s těma čárkama polepšit. Jinak trochu zvláštní formulace. Proč kontrolovat pohyb prstem, nehraje se to na dotykáči. A obecně je nesmysl něco xkrát za sekundu kontrolovat, není to efektivní. Lepší je na ten pohyb (akci) reagovat. Takhle to zní, že se 250krát za sekundu zeptají, jestli hráč něco udělal. -
Fyzika ve hře Project CARS je přepočítávána 600krát za sekundu, to zda jste udělali pohyb prstem pak kontroluje během jedné sekundy 250krát.
Aha, takže multidotyk a šmatlání prstem po dotekových obrazovkách - ready ? -
No jasně že je to sobecký, teď nemluvím o e-sportech, který na Olympiádu opravdu nepatří, protože mají narozdíl od klasických sportů vlastníky a neregulovaná pravidla třetí stranou. Píšu spíš k tomu proč chce každý sport na Olympiádu, prostě protože ti lidé co ho dělají si myslí že si to zaslouží. Ono je fajn mít vlastní soutěž ale tvých výkonů si prostě tolik lidí nevšimne jako na Olympiádě.
-
To ano. Ale když tam chci za každou cenu jsem spíše sobec. Prosazují můj vysněný "sport" a na ostatní kašlu... To je ta hovadina.
-
Protože je to sportovní událost s nejdelší tradicí a největší prestiží.
-
Hlavně proč chce každý "sport" jakmile na sebe nabalí dost lidi na OH? Klidně mohou mít vlastní 100x lepší klání jako je red bull air race apod...
Pak tam budeme koukat na golfové modely v pruhovaných svetrech, skrčené lidi u počítače anebo snad boj opičáků v kleci... Navíc již tam je dost sportů. Ledaže by nějaký vypadl a pak by mělo smysl řešit jeho nahrazení. -
třeba v sims, kdo si dřív vrzne vyhrál
-
Když olympiáda, tak v jiné hře, než v těch, co paří Korejci.
-
Jednoduše by to byl něco jako 10-ti boj, postav PC, nainstaluj Win Vista, zprovozni síťovou kartu s ovladači jen pro XP, ručně nainstaluj všechny updaty pro Vistu, nainstaluj hru WoW a všechny datadisky, až po té připoj monitor, dohraj hru WoW. Hodnocení za styl a čas.
-
Martin Bach se na ČT24 rozpovídal o tématu, zda videohry patří na olympiádu.
Hry na OH jsou naprostý nesmysl. Jako s jakou hrou by se ta olympiáda hrála? Jediné řešení jsou herní olympijské hry, kde by se soutěžilo ve všech možných hrách. -
3D FTL na UE4
https://www.kickstarter.com/projects/fugitivegames/into-the-stars
plus hudba ala Mass Effect (Jack Wall) -
Neni tady nekdo rozumne, kdo by dal multak COH 2?