-
GOG styl
Rofl . Divná to doba .... *10* -
Video: Mobilní titul Need for Speed: No Limits opět nabídne mnoho možností vytunění vozu.
Top comment na YT - TotalBiscuit, The Cynical Brit:
"No limits" (except all the microtransaction related ones) *1* -
Visceral Games (Dead Space) si zaregistrovalo v ratingovém systému doposud neodhalený multiplatformní titul "Omaha".
je to tak - Omaha je BF: Hardline /konec senzace -
Vošku ne vysokou lol na to bych neměl průměr ani nervy. *4*
-
Endless Space/Legend.
-
Visceral Games (Dead Space) si zaregistrovalo v ratingovém systému doposud neodhalený multiplatformní titul "Omaha".
Nebyl to čirou náhodou pracovní název pro Hardline? -
Och pardon 160 hodin mesicne ...
-
age of wonders 3 (tohle je fakt supr), heroes of might and magic 6 (klasika). dej si to na easy a mužeš hrát
-
15€ to je jak zadarmo
-
zkus ten novej XCOM Enemy Unknown... pokud by to bylo na tebe moc pro děti, dej si originál UFO :)
-
ja si taky myslim, ze testerum musi stacit hodina spanku denne, vzdyt jenom hrajou hry, tak jakypak copak? *5*
-
160 hodin týdně?
-
Battle Worlds: Kronos
To není obtížné a je to novější. Také to není zaměřeno tolik jako RPG (Kings Bounty.) kde se staráš o hodně věcí... -
Není to tak trochu nelegální?
-
Testeři titulu Dying Light strávili s PC verzí přes 2000 hodin....
To nahraju za tyden
Ted vazne...
Neni to moc 160 hodin tydne a 10 testru je 1600h . co vim mafia se testovala prubezne a pri uzaverkach tam borci sedeli i 18 hodin. -
Ja myslel ze HOMM3 HD jsou stejny jako puvodni HOMM3 akorat rozmazanejsi...
-
Nevim, ale nějak se mi tomu nechce věřit.
-
HOMM HD
Podíval jsem se kolik chtějí za HOMM3 HD na Steamu 15€ (osobně jsem čekal 20€) a překvapilo mě, že to bude mít i češtinu. Schválně si porovnejte systémové požadavky HD a původní verze, domníval jsem se, že HOMM 3 HD verzi upraví grafiku, upraví pro nové systémy, přidají Steamworks a další věci. Jinak když se podívám na GOG Heroes 3: Complete + Heroes Chronicles: All chapters vyjde na 16€. -
U simulatoru? To si pis, ze sakra pozna.
-
Kings Bounty.