Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GOG styl

Rofl . Divná to doba .... *10*
  • Lukyz

Video: Mobilní titul Need for Speed: No Limits opět nabídne mnoho možností vytunění vozu.

Top comment na YT - TotalBiscuit, The Cynical Brit:
    "No limits" (except all the microtransaction related ones) *1*
  • Visceral Games (Dead Space) si zaregistrovalo v ratingovém systému doposud neodhalený multiplatformní titul "Omaha".

je to tak - Omaha je BF: Hardline /konec senzace
  • Jack1947
    Vošku ne vysokou lol na to bych neměl průměr ani nervy. *4*
  • Kozy
    Endless Space/Legend.
  • Kozy

Visceral Games (Dead Space) si zaregistrovalo v ratingovém systému doposud neodhalený multiplatformní titul "Omaha".

Nebyl to čirou náhodou pracovní název pro Hardline?
  • Och pardon 160 hodin mesicne ...
  • age of wonders 3 (tohle je fakt supr), heroes of might and magic 6 (klasika). dej si to na easy a mužeš hrát
  • 15€ to je jak zadarmo
  • zkus ten novej XCOM Enemy Unknown... pokud by to bylo na tebe moc pro děti, dej si originál UFO :)
  • ja si taky myslim, ze testerum musi stacit hodina spanku denne, vzdyt jenom hrajou hry, tak jakypak copak? *5*
  • ucho
    160 hodin týdně?
  • Keyz
    Battle Worlds: Kronos

To není obtížné a je to novější. Také to není zaměřeno tolik jako RPG (Kings Bounty.) kde se staráš o hodně věcí...
  • Není to tak trochu nelegální?
  • Testeři titulu Dying Light strávili s PC verzí přes 2000 hodin....

To nahraju za tyden
    Ted vazne...
    Neni to moc 160 hodin tydne a 10 testru je 1600h . co vim mafia se testovala prubezne a pri uzaverkach tam borci sedeli i 18 hodin.
  • Ja myslel ze HOMM3 HD jsou stejny jako puvodni HOMM3 akorat rozmazanejsi...
  • Inquisitor
    Nevim, ale nějak se mi tomu nechce věřit.
  • HOMM HD

Podíval jsem se kolik chtějí za HOMM3 HD na Steamu 15€ (osobně jsem čekal 20€) a překvapilo mě, že to bude mít i češtinu. Schválně si porovnejte systémové požadavky HD a původní verze, domníval jsem se, že HOMM 3 HD verzi upraví grafiku, upraví pro nové systémy, přidají Steamworks a další věci. Jinak když se podívám na GOG Heroes 3: Complete + Heroes Chronicles: All chapters vyjde na 16€.
  • U simulatoru? To si pis, ze sakra pozna.
  • Kings Bounty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit