Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakubc
    Tank, tedy Cassandra nebo Blackwall
    Já - kouzelník
    DPS (nejčastěji Cole) - ono mít 1x od každého povolání v partě občas pomůže, protože se nemusíš vracet k těm zamčeným dveřím...
    a pak kdokoliv, kdo mi sedl k k plněným questům - nejčastěji další kouzelník (Solas)
  • rada

Poradil by nekdo nejakou tahovou strategii, kterou muze hrat aj noob jako ja, ktery nikdy strategie nehral? Pokud mozno tak neco novejsiho a ne Civ., dekuji
  • ucho
    To jsem nikdy moc nepochopil, že to lidem vadí. Já to prostě ignoruju. Mně spíš vadí ten jejich web, přijde mi příšernej. Něco se tam zdlouhavě načítá, pak filtrování obsahu je tam ne vždy fungující. Download list na PS3 mi přijde příšernej (není poznat, co je na PS3 a co ne), najít v něm něco taky není sranda. Tyhle věci by mohli zlepšit. No u PS4 už je alespoň ten seznam vlastních her lepší.
  • Někteří uživatelé PSN se opět potýkají s problémy.

To nic, ja už se potýkám třetím rokem se otravným, vnuceným a nesmazatelným Singstarem v PS3 a Sony to je absolutně jedno. Nějaké PSN mi nevadí.
  • ringmancz
    mě zaráží, že chodí na vysokou. jak asi vypadá závěrečná práce?
  • tak to si zahrajou i konzolisti a dokonce za to nemusi nic platit ani jednou natoz nekolikrat jak jsou zvykli, pani *5*
  • Tilwaen

Skoro 2400 MS-DOS her hratelných v prohlížeči

Některé sice padají a jiné mají stále DRM, ale jinak je to super věc.

Archiv MS-DOS her
  • Keyz
    Zkusím to tak nastavit jak píšeš. Snad se pak vyhnu tomu abych něco řešil přes ten divný "taktický" mód.

Je blbý, že předělání skillů stojí prachy. Klidně vyhodíš 1k za celou partu kterou používáš a to jsem neměnil na draka body u čaroděje který byl zaměřen zrovna blbě, protože byl ten drak na to odolný.
  • Muzes to zkusit bez toho, jen tam hod war cry a challenge (nevim presne jmena, jedno je plosny taunt a jedno na single target) a zkus je nastavit v behavior na prefered. Uvidis pak u nejakyho draka jak to davas.

Kdyz tam mas dva maguse tak tem warriorum muzes zkusit dat behavior na defend tech magu, ale obecne ten mag potrebuje fade step, aby trochu prezil.

Kazdopadne bych stejne mel v zakladu radsi Cassandru ci Blackwalla, Sera a nejaky magus.
  • Jack1947
    Ne měl 2 protože jsem měl obavy z lcd displeje, furt vysoké teploty no ale ten už má smůlu. Vypadli mu čidla a už ani nesvítí, dokázal se ale neotravovat. Hned jak stoupla teplota -pííp-píííp- pííp...

Hmm... to je pravda ale novej je modernější no... ale takto je na každým jestli bude taktovat nebo ne (např). *15*

Ty jo ale fakt ta grafika celkem topí, nebo jsem v místnosti kde je teplo? což je blbost když mám vyplé topení, tak je tam celkem i zima... no uvidíme no.
    Oto nejde že by nebyl kabel ale kabel je krátkej a navíc se to moc sere na jiné kabely ten větrák, druhej zas má pro jistotu nebo spíš nemá konektor na desce.
  • Miller a Moriarty končí v Ign? No to mě pos.... Ještě v posledním dílu beyond se tvářili jako by niic pohoda za tyden znova u mikrofonu...ups
  • Keyz
    To tam máš samej větrák? Pak není divu, že to vibruje apod. Jinak je často možné zapojit dva větráky přes jeden kabel když na to je konektor.

Zlatej starej modrej bios. Ten vypadal tak odpudivě, že tam nikdo neznalý raději nelez. Ty UEFI vypadají moc přátelsky, na to jak tam je možné vše přenastavit a pokazit.
  • Jack1947

Never, ever... (happily after... in hope :-P)

Tak jsem dostal desku, páral jsem se s tím celej den, no "páral" aby mne poté vypekli windowsy ( zdravím tě hnile zejtsi) ... po googlení jsem zjistil že musíte míít bůhví proč nastavené jako primární zařízení tedy disk z kterého instalujete, taková prkotina ale sám bych se zbláznil.

Hlavní je že už mám vše za sebou, tedy vše běží... jak má ATA jsem už oplakal. Vlastně i starou dvdpálku ( hádejte ? ata taky no) *15* , ted už se jen můžu těšit jak si zapařím. !!!

Zejtra si doinstuju blbosti no... ale jsem tak moc rád achjo škoda že je zejtra škola, zase den v trapu. Aspon si to užiju více o zkouškovém... no oplakal jsem i formát mého disku... *13* , tedy to že... nějaké věci už si neuvidím jinak super. Ten zdroj je parádní, tichej ale nejsem si jistej o zbytku to možná více topí no. Tedy poněkud na mé gusto hlasitěji ale to je o zvyk pak ještě byla celkem šátranina s kabely od vypínače, hdd atp... nic nadepseného, tedy pokus omyl. ( pomáhal mi kamarád, sice bych to zvládl sám ale on si už desku dával.) Na druhej pokus už to dal safra i ta grafika má víc prostoru, předtím by se tlačila na disk.

*4* *5* Mám radost, ta deska se s tou mojí srajdou srovnávat nedá prostě nová technologie i ten bios je hned hezčí. Dneska jsem se ke hraní nedostal. Jsem rád že mi to vesele vrní, spíše hřeje *2*

Má to i své stinější stránky, např větráček co jsem měl ze strany skříně by se hádal s kabely - tedy musel pryč, druhý co mám ve slotu uplně dole zase postrádá konektory ( nojo no, já čekal více možných připojení).
  • Jack1947
    Njn, ce to mechanickou myš když už sou ty klávesy nooo. *5*
  • ucho
    já ještě minulej rok jezdil kuličkovou a neměl jsem problém :D
  • dokud opticky mysi nemely aspon 1500 fps byla to pruda, dneska maj jeste daleko vic
  • ucho
    aha, to jsem nevěděl. v tom případě je to ale i tak podivný údaj k chlubení. je to zbytečně mockrát (každé 4 milisekundy). hráč přeci nepozná rozdíl mezi 4 ms a 8 ms (125x za sekundu).
  • Ty asi nerozumis tomu jak funguji pocitace, ze?
  • Na Vite jede hra z cartridge a ten kod pro ps3 byl pribalen uvnitr krabicky jako voucher. Ale mas pravdu, dam mu to a prinejhorsim to nebude u neho fungovat.
  • Keyz
    Hraji na normal jako běžně.

Měl jsem za to, že není nutné mít tanka když ten Guard může získat každý bojovník a dokonce musí aby něco snesl :(
    Tedy zkusím vyměnit jednoho 2h za toho tanka. Ten Blackwall je nejlepší proč?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit