Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Martin Bach se na ČT24 rozpovídal o tématu, zda videohry patří na olympiádu.

Jasně, Ubisoft zaměřuje všechny své síly na získání přízně jednoho lokálního, z jejich pohledu východoevropského webu.
  • mistře, poradíš? stáhl jsem si na ofiko (snad) stránkách ten mod:
    http://www.icelaglace.com/mods/gtaiv/ice30/

ale má to jen asi 2 MB, a po instalaci to sice vypadá trochu líp, ale ani náhodou tak jako na videích s použitým modem... mám všecko ve hře namaxovaný, ale stejně je to ošklivý, takže stopro dělám něco blbě
  • Jack1947

Lidé zodpovědní za oblíbený iCEnhancer potvrdili přípravu vývoje módu pro PC verzi GTA V.

Jistě, když na to někdo má dělo. GTAV. bude ještě lepší...to nepojede pomalu nikomu.
  • Lidé zodpovědní za oblíbený iCEnhancer potvrdili přípravu vývoje módu pro PC verzi GTA V.

icenhancer byl pecka, GTA4 s ním vypadá líp než gta5 na nových konzolích. To není flame ale realita. *9*
  • Jack1947
    jen se pak musí trošku brát ohled na sousedy, jestli nebydlíš v rodinném domku

Tak to já bzdlím a ohled, jaksi jakob
    y musím hlavně např v noci kdy, v létě a je horko. Mám otevřené okno, ještě že jsou ty sluchátka no.

Každopádně, 40 je v dnešní době dost málo. 47minimálně si myslím šak ona se vleze. *3*
  • Neotravuj.
  • kennyB
    Stejné řeči se tu točí rok co rok jak na větrném mlýně. Don Quijote by z toho měl radost *7*
  • Dejte si Bacha

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/297135-souteze-ve-videohrach-se-blizi-sportu-olympijskemu-spise-ne/
  • To se nedivim ze Ubisoft nema prachy na QA kdyz musi podplacet vsechny herni novinare...
  • frag.ment
    V dnešní době si myslím, že je zbytečné kupovat plazmu, já mám LCD od Samsungu (před dvěma lety nejvyšší model za 32 tisíc, teď stojí něco kolem 20ti tuším) a lepší obraz jsem neviděl. A to jsem měl doma i plazmu. A na zvuk je nejlepší domácí kino s optickým vstupem a máš vystaráno. Se zvukem z TV se to nedá srovnat, jen se pak musí trošku brát ohled na sousedy, jestli nebydlíš v rodinném domku :-) Konkrétně mám tuto: http://3d-televize.heureka.cz/samsung-ue40es8000/
  • Veskoslav

Dumb Ways to Die - DayZ Standalone Edition

https://www.youtube.com/watch?v=6tRkUpHXPSM#t=158
  • Veskoslav
    Moc fetuješ. Omez to.
  • ringmancz

Steam umí ukazovat FPS

stačí mít betu klienta a nastavit si to v In-Game nastavení
  • Se divím, že to tady ještě někoho zajímá. Beztak bude nejlepší hrou něco od Ubisoftu, protože společnost zaslala redakci řekněme ... ehm *silný, dráždivý kašel* ehm ... takovou krásnou, hezky nadepsanou tučnou obálku. A nejhorší hrou bude nějaká méně známá (čti slabý marketing) hra, která má skvělý nápad, zpracování apod., ale "nenaplnila potenciál" (či podobný novinářšký kecy...), takže asi tak. *6*
  • ringmancz
    chystá. zaítm neřekli odkdy, ale loni byl první článek 8. ledna
  • Rozdíl je to jen v případě, kdy zkoumáš ty pixely zblízka. Pokud televizi používáš normálně, tak ten rozdíl postřehne málokdo. To máš jak s audiofily, kteří razí velmi drahé reproduktory, přitom běžný člověk rozdíl ani neuslyší. Nevýhoda plazmy je prostě ta, že oproti LCD žere pořád dost, i když se tu někdo snaží tvrdit opak. 2x tolik je prostě hodně. Hlas lidu rozhodl, co je pro něj lepší. Jde o to, jestli se ten rozdíl v kvalitě vzhledem k těm negativům vůbec vyplatí. Jak vidíš, tak nevyplatí a LCD poskytnou lidem dostatečnou kvalitu.
  • Best of

Ahoj,
    nevite jestli se chysta i letos vyhlaseni Best of jako minuly rok?
  • jakubc
    Co se týče kvality obrazu, tak opravdu jediné plazma. Ty rozdíly jsou tak extrémní, že je až s podivem, že LCD nakonec tenhle souboj vyhrály...
  • Jack1947
    Tv může mít tearing ne? nezaměnovat se stuttering , bohužel je to občas docela nepřijemné ale tak já jsem zvyklý je to vidět hlavně u HD-FHD filmů jestli to tedy není taky tím bitratem.

Při pomalejších jak jede kamera tak se obraz vlní jakoby nebyl bez vs, tjn monitory no ale ty co nejsou hnusy pak aby nebyli v ceně větší pomalu než ta tv. 15-20 v pohodě. G-sync to už je starší varianta nebo jsem otom četl bylo to dlouho.
  • Jack1947
    Ty jo to upřímnou soustrast s CRT, to jsem neviděl už dlouho *1*
    Vypalování obrazu je jedna věc, to asi plazmy budou mít vždycky no. Proto se moc nedoporučují, k pc atp.. prostě spořič by jim pěkně mohl zavařit no. Pak ještě u LED, lcd je problém s krvácením obrazu kdy i tv za 50k a více může být tímhle postižena. Potká to všechny tv ale pokud je to moc brzo je to na reklamaci - led to mají ještě horší u lcd se to dá i nějak s zatlými zuby opravit. Protože ccfl trubice a led jsou snad jen krystalky nebo co tam zářivky fakt nejsou tak je to horší.
    Tedy se jedná o to že začne prosvítat a je to hlavně poznat v noci a na černé ploše většinou z rohu obraz, možná to máš i na monitoru no.

Jinak docela lituji že jsem si pořídil LCD tv když jsem mohl mít LED,za pár měsíců za stejnou cenu. Hlavně koukej na konstrastní poměr to je důležité, spotřega u dnešních extra štíhlých monitorů snad ani nestojí za řeč tedy i tv. 3D je např celkem zbytečnost, předražené a bude člověku asi jen blivno.

40 atp to je málo při dnešních cenách ber aspon 47-50", ten zvuk to je trolling ne. Joa neber sasmsung smart tv má funkce naprd a ještě velice nepraktický interface LG ho má daleko přehlednější. TO repro je snad sranda ne? lol jinak dnešní tv mají myslím si solidní repro, i subwoofer *4* , tedy pokud nechceš jiné vystačil bys s ním. Hloubky basy tam jsou ale je to fakt jen nouzové.
    Tak snad si vybereš dobrou, možná nezaškodí i zkouknout pár testů ne? jak u čehokoli jiného, uživatelské reference taky nejsou k zahození.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit