-
Cos jako nestihl? Vždyť je to za 70 centů až do sedmi do rána. *1* -
EDIT: Steam spadl. Nestihl jsem to koupit. To mám za to, že se tady zdržuji psaním komentáře. *15*
-
Super Meat Boy za 70 centů
Když jsem to kupoval před rokem za 3 eura, tak jsem si říkal, jak výhodně jsem nakoupil, ale teď vidím, že všechno může být ještě lepší.
Každopádně kupuji do inventáře. Časem to někomu dám. -
V poslední době se tu často mluví o reprákách k PC. Kdyby měl někdo zájem o starší sestavu Desktop Theater 5.1 DTT2200, tak dejte vědět. Nejsou moc používané, už nějaký rok leží ve skříni a měly by být plně funkční (chybí pouze jeden nebo dva propojovací kabely, ale to není problém nahradit jinými, protože to je bez konektorů na svorky).
-
Základem je nekupovat to naprosto nejlevnější. Jako je bedna Eurocase a ta divná desky, s málo sata kontektory a ještě je má na jednom místě, kam zasahuje karta.
I když to by neměl bý problém. Máš placaté sata kabely které jsou na konci do pravého úhlu a ty se tam musí vejít.
Tento to je: http://www.czc.cz/premiumcord-sata-datovy-zalomeny-90-0-3m/64536/produkt?gclid=CIrxuuyG4cICFabLtAodfWQAHw
Tady zase píšou kolik kabelů karty potřebují a kolik je doporučený zdroj:
http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm -
Lol s velkou kvalitní PC skříní se to nedá srovnávat, design dobrej ale je to pořád plasťákovej bakelit to už ten XONE vypadá aspoň robustně a k domácímu kinu se hodí víc, ale ty máš svůj zaslepenej názor tak mě ignoruj.
-
nedavno mi tady nekdo tvrdil jak je skladani pc hrozne jednoduché, tak nevim... mel sis koupit na Vánoce radši PS4, tam nemusíš nic skládat jen hraješ
ale gz k novemu pc no... tedko budeš moct hrát to nový GTA5 snad (mi už to na ps mame davno dohrane ale tak co už) -
Teda, mel jsem problem narvat grafarnu do midi toweru, kdy jsem musel smontovat vetrak hdd a posunout to uplne do predu a nejsou ani prichycene, ale takovy porod to teda fakt nebyl. Kdyztak za tu fotku bych se taky primlouval :)
-
To jsou takoví věci který není marný pokoumat před koupí, ale hlavně že se podařilo, na CPU mám NOCTUA NH-D14 a zamiloval jsem se do ní hned při rozbalování *14*
Já bastlil napájení u 8800 GTX kde byli 4x molex na 2x4 na kartě, štípnul jsem 4x molex ze starého zdroje a narval to pod dva konektory u HDD, a pak jsem musel tu kartu lehce podtaktovat jinak to padalo kvůli zdroji *1* -
ad GK 2.0
Tak zapojit tu MSI byl docela horor. Ta grafika mi na zakladovce prekryla 3 z 5 sata konektoru, ty zbyle 2 mi vysli jentaktak, az mne ztoho orosilo, ze to nevyde...Dale uchyceni grafiky: zezadu jsem mnel pouze plastovy drzak na karty se zarezy, takze mi tam vubec nepasoval. Dirky mi tam taky nelicovaly a navic byly bez zavitu. Nakonec sem tu grafiku pridratoval *4* . Napajeci kabl jsem mnel pouze sestikolik, nastesti karta mnela redukce. Sice nelogicky z sestikolika na osemkolik, a z dvoch molexu na sestikolik. Toz asi tak. Predpokladam ze musi byt zapojene oba dva. Zatim sem skousel pouze B3 a je to rozdil. Akorat mi zas pekne huci origo vetrak na procesori, asi ho vymnenim...Podotykam ze mam bocni plech dole.
deska je: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H a skrin nejakej Eurocase *13* -
Dík moc za rady *4*. Jinak využití je jak na filmy, hry, tak i místy na hudbu jelikož k té yamaze mám připojenej Apple Airport a přes něj pouštím hudbu z telefonu/tabletu. Mám k tomu prostě připojený úplně všechno jen k PC mám takový ty sci-fi 2.1 HK. Ještě jednou díkec. Nechci to tu dál plevelit neherním tématem.
-
Členem Jackova klubu Chaosu a Lebeční prázdnoty?
-
Taky to tak dopadlo bylo tam nablito jen minimálně... i když nikdo ještě asi nevyluštil soutěž nic ti nebrání se stát členem.
-
Taky bych se ráda zoučastnila Vánočné diskuze, jen škoda že je jenom pro vyvolené (registrované). Nechápu tento krok redakce ale budiž.
-
Já bych šel do JAMO a podle peněz vzal na co máš, ale já jsem amatér počkej na PC-Hráč ten má víc zkušeností a bude vědět asi líp.
-
Když se tu poslední dobou hodně řešilo a místy i hodně řeší audio, tak bych měl dotaz k tomu. Vlastním audio receiver YAMAHA RX-V475 a sháním k němu nějaký použitelný leč ne úplně drahý subwoofer. Repro je k němu napojený z nějakého domácího kina od Sony, ale subwoofer z toho setu tam logicky nejde. Nepotřebuju aby mi v bytě skákal nějak šíleně nábytek, ale někdy to je hodně znát, že tam prostě chybí a rád bych to měl z krku. Máte nějaký tip?
-
Creative Inspire T3300
-
Co to je za repráky? Ten analog zkus povytáhnout a znova zatlačit, časem to stejně přestane neboj.
-
Když jsem kupoval z Aukra starý Xbox 360 (který jsem hned zase prodal), tak jeho oba dva ovladače byly po stránce funkčnosti lepší než to, co teď mám.
-
Nemáš kupovat křápy.
Nějaký konzolový ovladač vyrobený zotročeným činským dělníkem? Co jsi čekal....