Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všem Veselé Velikonoce, spousta vajíček apod. nesmyslů...
  • Inquisitor
    Taky všem krásné svátky a sílu všem kdo je tráví pracovně *5*
  • Veskoslav
    Tobě taky:)
  • gurus
    ta hra je spis jen teaser k phantom pain
  • oktavius66
    Přeji všem krásné nabušené herní svátky a šťastný nový rok *3* .
  • http://www.steamgifts.com/giveaway/vLlpU/galactic-civilizations-ii-ultimate-edition
  • A určitě to zvládá i 1080p.
  • Tilwaen
    Minor spoiler alert.

Mě poslední Hobit také celkem zklamal. Nevadí mi záležitost kolem Tauriel; co mi ale vadilo, bylo zakončení - které vlastně žádné nebylo. Co se stalo se zbytkem trpaslíků? Kdo je jejich dalším králem? Ani žádný náznak rozloučení s Thorinem, vážně? ...

Možná mi absence tohoto všeho vadí víc jako někomu, kdo četl knihu a ví, co se stane, než kdybych ji nečetla.
  • ty stroje vypadají že by snad i utahli novy operační system od ms
  • PC Master Race

http://pctuning.tyden.cz/navody/upravy-modding/32079-stroje-selective-fire-vykonne-elegantni-a-pekelne-drahe?start=1

Pěkné stroje.
  • Vrook
    >Ne.
  • No já mám takový pocit, že to až tak špatně není.. lokace jakožto oblast a lokalizace je přesně dané místo.
  • Tedy není tak dobrá když je ta krátká *3*
    Jo kdyby to bylo demo zdarma. To je jiná.

K čemu "super" zážitek, když za ty prachy máš prd. Navíc dávkování emocí...to je jak z něhajého filmu pro puberťáky *15*
    Klasické nadřazovaní absraktní věci jako "zážitek, emoce apod" nad tím co lze nějak jasně ohodnotit. Třeba právě ta délka. Minimálně to je na stejně rovině a ne jak tvrdí někteří praví "umělci" a vysmívají se praktickým částem.
  • Nevim jak tobe, ale me to teda behalo na tech mizernych 30 fps i bez jakehokoli fixu. To co hned bilo do oci, je prave to strasne rozliseni a uplne prvni verze toho fixu resila prave tohle.
  • nekromant33

Obrazem: Porovnání lokalizací z GTA V s jejich reálnou předlohou.

lokací*
  • Ronox
    Já Kojimu obdivuji. Líbí se mi jak si hraje s oznámením svých her, jak využívá her k pořádnému vyprávění a jak "správně" to kombinuje právě s filmovou tvorbou. Jediné, co prostě neumí uhlídat je příběh tím, jak skáče furt z jednoho období do druhého a upravuje tím některé i zásadní události. Každopádně Ground Zeroes mě velice mile překvapilo a vůbec jsem neměl problém s tou cenou na kterou ostatní prskali. Teď jsem to vzal znovu na PC a nelituji toho. To, že to jde dohrát za 15 minut? To je hereze *4* . Stejně, tak mě překvapil dabing Sutherlanda, protože jsem na Haytera víc než zvyklej, ale na Venom Snaka se hodí přímo božsky. Doufám, že ten rumor, že brzo oznámí datum vydání na konec února je pravda, protože by se tak pro mě jednalo o skvělou náhradu za odloženého Zaklínače. Jenom doufám, že se Phantom Pain bude hrát "víc" než Guns of the Patriots. Tam mě ty cutscény už někdy vyloženě štvaly.

"What took you so long?" Kudos Kojima-san.
  • já jsem tak trochu, tak trochu víc, fanoušek MGS, ale na tohle se dá reagovat jediným způsobem. Prostě http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6f/Kojima_Pro_Logo.png
  • MGS:GZ

No musím říct, že tak profesionální AAA hru jsem dlouho nehrál.Ozvučení, hudba, dávkování emocí vše naprosto špičkové, vše skvělé vyvážené. Ještě bych se chtěl zastavit u cutscén, to jsou prostě nejlepší cutscény, co jsme mohli ve hře vidět. Ta hra je moc dobrá, aby si mohla dovolit být tak krátká, animace Snakea špica, grafika, textury super. Trošku bych zvedl inteligenci u A.I a TPP bude mezigalaktický skvost..
  • braveman
    Jak píšeš - prý šlo o omyl a stížnost se stahuje *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit