Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny
    No hele já sem do vesmíru a těhletěch problematik velice dlouholetý fanda. Takže za sebe si troufá tvrdit že to je podložený jak to jen jde. Je samozřejmost že to co je uvnitř černý díry nikdo neví, ale ve filmu se s tim poprali docela fajnově
  • Johnny
    Aha no vidíš to díky! měli to tam říci trochu dukladněji... kdo se v tom má takhle patlat :D
  • *Dvou věží *15*
  • Mrkni na prodlouženou verzi Dvou verzí a bude ti to dávat smysl, v době bitvy o Hlmův žleb je totiž Aragornovi už 87, protože pochází z dávno ztraceného rodu dlouhověkých lidí *3*
  • Mne se teda Interstellar moc moc libil a to hlavne diky hudbe a atmosfere ale s tim vedeckym vypodlozenim to zdaleka neni takova parada i kdyz se mi libi jak tam pracujou s casem.
  • Johnny
    Hobit byla blbost, a hlavně konec nedává smysl!!! Legolas jde najít hraničáře...ALE Pán prstenu se odehrává až když je Bilbovy 111let, to by za tu dobu byl hraničář dávno, dávno po smrti
  • Johnny
    Nikdo nemuže za to že ten film nechápeš. Interstellar je vědecky velice, opravdu velice dobře vypodložen a víceméně vše v něm dává smysl... Insterstellar je film pro lidi co o červích dírách, černejch dírách, relativitě a časoprostoru něco vědí
  • Metal Gear: Ground Zeroes, Wolf Among us, Neverwinter Nights 2 s datadiskama na GOGu... jsem spokojen.
  • Draken69CZ
    Ale on nijak nezměnil kód samotné hry ani nijak do něho nezasáhl ani neměnil obsah samotné hry, takže *1* smutný trole nebo měl bych říci trotle?
  • takze ste podporovali zlocinca, ktory porusuje ten najvyssi zakon..AUTORSKY
    basu na vas
  • Draken69CZ
    Nemalá část lidí co používá DSFIX, včetně mě, poslalo nemalou část peněz autorovy fixu za jeho práci takže já jsme si tu kvalitu zaplatil.
  • dobre urobili, nech si pc hraci hraju v kvalite, v ktorej si zasluzia a zaplatili!
    ironic off
  • Draken69CZ
    No trochu bych to mírnil, ale je pěkné že si dali tu práci a je vidět že tam je něco na víc.
  • Inquisitor
    U Guardians of Galaxy jsem se hodně slušně pobavil, výborná sci-fi komedie. Ten horror z pařížskýho podzemí, taky nebyl špatnej, na to že nemám rád filmy točený roztřesenou ruční kamerou.
  • Johnny

Video: Grafické porovnání PS4 a PC verze Metal Gear Solid V: Ground Zeroes.

Tak PC samozřejmě opět bezkonkurenčně vede :)
  • Draken69CZ

Bandai Namco podal stížnost podle zákona DMCA na Durante

Člověk který zajistil hratelnost prvního Dark Souls na PC je pod tlakem DMCA nucen stáhnout oblíbený DSFIX z Dropboxu, takhle se Bandai Namco odvděčilo člověku který jim pomohl prodat Dark Souls na PC.

http://blog.metaclassofnil.com/?p=655
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=957469
  • Kozy
    V kině jsem z toho byl nadšenej ale vyprchalo to celkem rychle. Taková Odyssea pro masy. To se mi letos víc líbil Guardians of Galaxy a As Above, So Below. No a Hobit, ještě že jsem na tom byl ve 3D ale pořád lepší jak dvojka.
  • no, boli to dve hodky :)
    jj, bol to slusny fantasy akcny film, a kaslem na oscary, ako vacsina ludi :)
    Spolocenstvo je v tom jedinecne, pretoze bolo prve (btw, prvy hobit je robeny presne tak isto ako spolocenstvo - na minutu presne urobene sceny):)
  • mně v zásadě přišlo, že se za ty tři hodiny nic nestalo... řežba řežba řežba, konec :) ale tak jasný, když nebylo z čeho brát, už Jackson moc vymyslet navíc nemohl... slušná tečka, ale na dvanáct oscarů to fakt nebude (myslím, že žádnej)

mimochodem, nejlepší je pro mě furt první díl Společenstva, tam se furt střídaly prostředí, seznamovalo se, jak se dalo, ten si dám vždycky znova rád :)
  • mne sa hobit pacil, splnil to, co bolo v knihe, inteligentne vysvetlil par tolkienovych logickych kiksov v knihe(ako sa tak rychlo a nepozorovane mohla dostat goblinia armada k ereboru), a sadla mi tam aj tauriel a jej vplyv na legolasa --->preco sa vlastne skamaratil s gimlim

vesko, prezrad, cim ta vlastne sklamal hobit? ved od zaciatku bolo jasne o com to bude

btw, smutne na tom je ze je to posledne plnokrvne fantasy, ktore sa natoci..(warcraftu neverim, zda sa mi priliz infantilny)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit