-
Je normální, že se to někomu nelíbí (to máš jako u her), ale každopádně internet s tebou nesouhlasí :)
http://www.imdb.com/title/tt0816692/?ref_=nv_sr_1
(vzorek hodnocení slušný) -
Dobře TY poznal si to. Nebudeš takovej ..... jak sem si myslel. Ne kecám furt si to myslím.
-
Já to mám opačně. Gravitace fajn v Imaxu, ale jinak film o ničem, Interstellar mě bavil mnohonásobně více jako všechny Nolanovy filmy. Pokud chceš zklamání, zkus posledního Hobita....
-
Konzole *15*
-
2001: Vesmírná odysea *14* mě se líbil i Moon trochu lacinější ... Gravitace se mi líbil vizuál jinak je to taky trochu nelogický a škoda známých xichtů.
-
Interstellar
Ted sem dosel z kina a je to strasna kravina. Skoro tri hodiny nudy a logických nesmyslu. Konec v "knihovne" tomu nasadil korunu. Nikdy vice. Zlata Gravitace...
P.S. Koukam, ze je to i mysteriozni film. V tom pripade radeji doporucuji film: Borgman. -
Perlička pro dnešní den: Potřebujete účet na PSN, abyste si mohli stěžovat, že si někdo bez vašeho vědomí založil na váš e-mail účet na PSN. Teda pardon, druhá možnost je zavolat na jejich podporu a utrácet peníze posloucháním robota.
-
Zní to tedy velice nudně no...
-
Stejně jsi to šlohnul, tak neremcej už pořád.
-
Spíš než trochu tak trochu uplnou pravdu. *3* Milý V- ano a co? lol a ty si to ještě ani nedohrál a to si začal hrát jako první tady spamnit jak ti ten skřet nedá spát. *15* Co remcám? gzs.
-
Wargame: Red Dragon, udelal jsem si radost :D
-
Boj je dokonale okopirovanej batman a pohyb po mape a to jak mapa funguje je zase dokonale okopirovanej assasin. Zatim dobry ale bojim se ze jack bude mit tak trochu pravdu.
-
Triad Wars
Za chvíli končí closed beta. Byl někdo taky přítomen ?
Z mé strany zatím zklamání. Budování vlastní základny funguje na velmi zjednodušeném principu jako v budovatelských hrách na FB. Stavíte a vylepšujete budovy, které vám přínáší peníze nebo zboží, které můžete následně prodat na černém trhu.
Princip PvP je jednoduchý. Na mapě se vám objeví 6 ikon náhodných hráču a jejich základen. Ty můžete následně vybít. Pokaždé je na to časový limit, ten můžete prodloužit děláním vedlejších misí (chyť zločince atd). Samotné zabrání základny je jednoduché. Naběhnete tam a všechny zabijete a na konci i AI samotného hráče. Následně se vám spustí skoro 3h odpočet, než můžete na hráče zaútočit znovu.
A to je zatím vše. Čekal jsem přímou interakci mezi hráči a ne tohle. Uvidíme co přinesou další bety. -
Od Funcom 30 dní v The Secret World
-
This War of Mine, jinak nic
-
Paradox posílá registrovaným na email jako vánoční dárek Cities in Motion :)
-
BTTF jsem ještě nehrál, Vlka jo. Jako špatné to nebylo, prostě takový interaktivní film s poměrně zajímavou zápletkou a wtf koncem.
-
Telltale Games
Kdo mi poradí.. řekněme, že bych si musel vybrat mezi Wolf Among Us a Back To The Future (opomeňme, že nakonec možná koupim obojí *15* ). Jenom podotknu, že jsem fanoušek B2TF filmů, takže pokud by ideálně radil někdo, kdo obě hry hrál, tak ať to zohlední. Díky.. *15* -
Já jenom posledního Batmana za stovku. A Banished.
-
They're not holding a vigil, but waiting for some good loot to drop.