-
Dej to Drakenovy on chudák, nemá peněz a tak šmejdí kdy kdo se smiluje a dá mu... udělal bys mu radost. *4* -
Ten Steam mi kazí všechny kšefty, jste moc namlsaní,
už aby skončili ty výprodeje, počkám si na herní sucho *1* -
No kdyz vezmu uvahu co delala jedna modelka s kulmou, tak se neodvazim spekulovat ohledne mixeru:)))
-
Buď chlap a někomu to dej, nebo si takovej ten vychcanej pražák?
-
https://www.youtube.com/watch?v=EehqKcBuDmg
-
"promrhal" je dost relativní pojem. zkus hokejovému fanouškovi říct, že sledováním hokeje mrhá svůj život. zkus tohle říct nějakému automobilovému nadšenci k jeho koníčku. někdo prostě nemá potřebu běhat po skalách, po lesích a kochat se světem kolem sebe (to zase vnímá jako to správné užívání si života jiná skupina lidí). vždy jde jen o jedno, že člověk dělá to, co chce...
-
Dobře, tak já se ti ozvu, až bude za 10 *15*
-
Myslíš ty awesomauts, který jsou aktuálně na Steamu za 0,99 euro. Tak já tě někdy pozvu na jedno čepovaný a pak ti povím, že to s tebou vyměním za nějakou hru.
-
Tak mě tak napadá co není marnění života?
-
No, až budu umírat, taky asi zasednu k nějaké onlinovce, abych udělal trochu té reklamy a mohli mi vzdát úctu spousty naprosto neznámých lidí, s kterými jsem trávil spoustu času, ale s kterými jsem se nikdy nesetkal a vlastně vůbec netuší, kdo jsem / kdo jsem byl...
Nakonec ve výsledku ani nevím, jestli bych se měl zlobit nebo na sebe být pyšný...
BTW bylo mu 29 když umřel, kolik z toho času promrhal u té gamesky? -
Jsem ten kdosi, nešlo mi se přihlásit :)
No on je to vlastně takový hybrid - TV a monitor značka LG a mám je dva, v uhlopříčce 22 palců a 47, LCD obraz u obou je z blízka suprovej. Ale má to jednu nevýhodu, když moje polovička vypíná ovladačem velkou TV tak mi tím i vypíná monitor! *15* -
třeba jeho mamka ráda vaří :-)
-
prosím o dodání alespoň třetího písmenka,
předpokládam, že to slovo je na 6 písmen *4*
Pro ostatní: Dále na šmelení nabízím nádhernou plošinovku Awesomenauts, má i lokální splitscreen multiplayer a podporuje i gamepady! Nabídněte! *14* -
To by mě potěšilo dostat mixér jako dárek:-D To je ženský ekvivalent ponožek:-D
-
ty ses fakt po**** ty kluku.
-
No jestli si to přečte PC-Hráč tak ho raní XD Jaký je to monitor?
-
HDMI je v podstatě DVI se zvukem, ten zvuk u PC nevyužiješ, ale jinak je to fuk.
-
RIP
http://kotaku.com/ffxiv-community-holds-massive-vigil-for-a-dying-player-1673823454 -
ve skutečnosti ten procesor až taková brzda nebude, protože je většina her silně GPU orientována, ale do budoucna by to mohl být problém, takže víš, co upgradovat příště
-
Ja jsem to resil a zvolil HDMI, monitor má v sobe totiz kvalitni repracky... a umi i 3D ;-)