-
Doufal jsem, že mi odpovíš.
-
No on na nich samozřejmě staví a samotná pětka v základu stejna, ale je to spíš jako kdybys hrál tutorialovej level. Z toho co v tomhle dilu ma byt novyho v GZ neni vlastne vubec nic... Budes si tam stavit vlastní základnu (doslova stavět), budovat svoji armádu žoldaku (proto posilas vojaky tema balonama pryc, kazdej ma jiny vlastnosti a pak urcujes kdo treba bude v jidelne makat, kdo bdue hlidat zakladnu a tak - tohle už bylo v Portable Ops a je to neskutecne navykovy :)) Máš tam pak ty partáky (němá sniperka, vlk a buhvi co jeste)
Jednou se jeste zminili ze bude moznost zautocit na zakladnu jinyho hrace a bojovat tam a ukrast co pujde... Jak se to bude blizit oznami vic a vic veci, uvidis, nevykašli se na to kuli GZ -
Čím se dá chlubit na tom, že jsem si jako socka vyčíhal 75% slevu? Já jen upozorňuju na zajímavé slevy, třeba jsou lidé, kteří nemají čas se v tom hrabat. Ale to bychom nebyli v Česku, kdyby za tím někdo nehledal něco jiného.
-
Pokuď nechceš spustit ani jedinej alarm, pak se celkem zapotíš. Nejjednoduší způsob je právě to vystřílení oblasti...
-
Skoda ze hloupych ovci je majorita a nechaji se zvesela oj*bat a jeste za to plati.
-
Přiznám se, že ne, nesleduji. Viděl jsem jen pár gameplay videí, toť vše a předchozí díly jsem nehrál.
Předpokládal jsem však, že prolog bude stavět na podobných herních mechanikách jako páty díl. Pokud tomu tak není, tak fajn, třeba té hře ještě šanci dám.
Ale prolog jako takový mě prostě nenadchnul upřímně. -
On je butthurt konzolefagot. Asi zas neunesl ze je PC ve vsem lepsi. *3*
-
V klidu to je převlečenej místní magor, ten hry ani nehraje jen tady všem nadává.
-
Pokud umíš číst, tak jsem psal, že jsem to hrál i na hard. Při prvním hraní mi to jinou možnost než normal nenabídlo, hard obtížnost se odemčela až po prvním dohrání.
A i u hard obtížnosti mi to přišlo hodně jednoduché a protivníci celkem hloupí.
A jen proto, že jsem hru zkusil na pc jsem hned pc-master race? Možná by sis měl vytáhnout hlavu z prd*le a uvědomit si, že né každý je vysazený na jedinou platformu, kterou bezhlavě brání.
Hraju na vícero platformách a nejsem fanatický zastánce žádne z ních.
Prej pc-master race, vážně si mě pobavil. Tvé dedukční schopnosti by jsem chtěl mít. *1* -
Samozřejmě jak píše Ucho, české titulky v AC:U jsou...
-
Ty asi nesleduješ info o tom co bude v MGS V co? Stavění základny a budování armády, spolupráce s AI a několikanásobně více "vymoženůstek", ktery pridaj spoustu moznosti jak tu hru hrat, než je v GZ...(to jsou věci co už v predchozich dilech byly, a treba vybornej system hladu/maskování/léčení z Snake Eatera tam nebude, kazdej dil ma neco novyho) Takže ano, prolog se diametrálně od předchůdců liší už jen díky tomu ze to je pidi mise ve ktery ti tezko ukazou vsechno. MGS hry totiz nejsou hry ala CoD, tady ti vse zpristupni klidne az po 20 hodinach
MGS Online do toho ani nepočítám -
Vaš slova každá hra/série má svoje FanaticBoye
-
Ano čekal, protože tak nejak předpokládám, že i tento krátky prolog staví na základních kamenech celé série. Pokud se pletu, tak mě oprav.
Jako hra je to pravdu kratičké, ale mohl sis všimnout, že na délku jsem nenapsal ani půl slova, protože to není podstatné.
Já navíc nic nerecenzoval a už vůbec jsem nehodnotil MGS jako takové. Pouze jsem napsal své dojmy z prologu, nic víc. Předpokládám však, že prolog se nikterak diametrálně neodlišuje od celé série, tudíž ano, čekal jsem od toho asi něco víc. Ale třeba se pletu.
Zápletku, postavy apod. logicky nehodnotím, na to bylo toto "demo" příliš krátké. -
Ty se rád chlubíš, co? Nechceš se taky pochlubit, co si měl dneska na oběd? *15*
-
hra roku! :D
-
Black Flag na Steamu za €7,49. Není to letních 5€, ale koupil jsem. Jediný díl AC, který mě zajímá.
-
No já používám DFX a přijde mi že na těch plasťákách to přidává hloubku/prostor a víc jakoby prokresluje/dokresluje zvuk, ale to je jedno. Ok dík trochu to pokoumu a něco pořídím, s místem si zatím hlavu nelámu nějak se to poskládá.
-
Bezpochyby. Jedná se hlavně o nedílné sociální funkce, cloud výpočty + cloud fotky, které se bezplatně a automaticky šíří po síti.
-
Tak u nás se prodává pokud vím hra s českou lokalizací. Buď se tedy lisujou extra BluRay disky pro Česko a nějaký region nebo už tam ta lokalizace je. Tipuju druhou variantu, tedy jedna verze disku.
-
Singl hry s nutnosti byt pripojen k velkemu bratrovi jsou lepsi, to uz nas naucil Blizzard a spol. ne? *5*