-
Myslím že pocitově to bude všude stejný, protože ta technologie je všude stejná, myslí akorát, že Razer používá nějaký svoje vlastní spínače, ale je to na 99% to stejný jako Cherry MX *4* -
Evolve si budete moci zahrát i bez připojení k internetu.
Je vůbec něco takového technicky možné? A jsou skutečně na tuhle revoluci dnes hráči dostatečně zralí? -
Je to na konzole, takže s češtinou asi nemá cenu počítat.
-
SteelSeries 7G, naprostá pecka, pocit z mačkání kláves je mnohdy příjemnější než samotné hraní. :-D Pokud hodně píšeš, zkus i ty takové skoro notebookové klávesnice, skvěle se na nich píše, já měl Enermax Aurora a to byla fantazie, jen jsou děsně neodolné, stačí jakýkoliv kontakt s vodou a už jde do kytek.
-
S posledni vetou souhlasim
-
No horší, no jako píše se mi na tom pomaleji, protože mám nastavené na 2 mm stisknutí klávesy, aby byla aktivovaná a než si na to člověk zvykne, že klávesy mají tužší zdvih, tak se ti bude psát hůř. V práci a jako "psací" klávesnici mám skoro plochou klávesnici, kde je minimální zdvih a stisk kláves, ale na hraní naprosto nevhodné. Takže horší je to ze začátku určitě, pokud nejsi zvyklý do klávesnice bušit od začátku a tlačítka tisknout plnou silnou:)
-
Už jsem toho načetl snad tunu a uznal jsem, že na hraní bude nejlepší mít ty MX Red, Po té co máš ty jsem pokukoval taky, nakonec jsem vybral ale menší a levnější CM Storm, na stole bude víc místa a navíc musím jít trošku budgetově, protože budu kupovat zároveň i myš.
Takže říkáš, že psaní je na tom horší než a klasické klávesnici ? Tomu se mi ani nechce věřit... -
Já jsem právě spíš koukal po těch Cherry MX Red, zkoušel jsem ty Brown s hmatovou odezvou v obchodě a nevím jak by mi to u hraní vyhovovalo ,věřím ale, že u psani je to super věc. Hlasitost kláves mi nevadí, ale ty modrý jsou už fakt jako psací stroj :D
Na membránových mi už hrozně vadí ta vůle kláves, že nejsou pevný a stisk není úplně rovnej, ale prostě se vyklají. Ta pevnost se mi u mechanických líbí ze všecho nejvíc.
Kterou konkrétní klávesnici máš ? -
Assassin's Creed: Unity - Special Edition PS4
http://www.zavvi.com/games-ps4/assassin-s-creed-unity-special-edition/10937613.html
za 27 liber slušná cena. netuším teda, jesli je tam i čeština, ale mohla by být. a navíc ne každého to zajímá :) -
Kde píše, že to hrál na easy?
EDIT: Ehm, zase nějaký klikací trollík? *7* -
brambora pc- guma?
To je dementt ten brambora co? Hraje na easy a stěžuje si, že to jde na Rambo stylem. Já hraju na nejtěžší a pár ran a konec, čili je stealth naprosto nucen... Stealh je navíc naprosto precizní, výborně se to hraje, skvělé animace, vše naprosto přirozené. Navíc žádné značky co dělat, musíš kouknout na mapu. Skvělý prolog ke hře, hraje se to naprosto samo...Typický PC- Master race, nastaví easy a stěžuje si, že tam všechny prostřílí. Věř mi, že to šlo i v nejlepším dílem SC a to Chaos Theory... -
mam spinace cherry brown. investice nelituju.. kdyby se nekdy neco stalo a ja si to mohl dovolit pujdu du mechaniky zase.opravdu hlasity sou jen jeden typ s klapacem myslim ze to sou cherry blue. na hrani a vseobecny uziti bych bral ty brown.. maj mirnej zobacek pri sepnuti takze mas odezvu kdyz to zmacknes (nic extra vyraznyho ale je to tam a citim to). hlasitost je u brown normalni- spis vyssi. ale v porovnani s membranou co sem mel predtim tak ty vymackany pismena jako wsad mlatili uz podobne *3*
-
Pises jak jsi cekal od MGS vic protoze to kazdej chvali... To si pockej na MGS V a uvidis proč *3*
Ale fakt mě fascinuje jak tu je najednou několik vláken kde to někdo recenzuje na PC, ale když to vyšlo na konzole tak se musela promazat skoro celá diskuze protože se pc hráči smáli že to je demo -
A kde tam hodnotim MGS V nebo snad celou serii? Pouze jsem napsal dojmy z tohoto "dema".
-
Prosimvás tohle je vpodstatě demo (dokonec to tu kazdej druhej pcčkář křičel když to vyšlo na konzole) a najednou chcete podle toho hodnotit kvalitu celýho Metalu... Počkejte si na PLNOU hru...
-
Neřeš kup, pořádně vyzkoušej a když bude problém do 14-ti dnů to vrať a je to.
-
tak s takovou klavesnici se snad uz dostaneš z te bronz ligy a možna i dokončíš školu. jestli ne tak už fakt nevim...
btw neni ti trapne naklikavat si ty minusy *7* -
A i když jsem hrál stealth přístupem, tak mi to přišlo strašně jednoduché a nepřátelé celkem na baterky.
Od jedné z ikon stealth žánru jsem fakt čekal něco jíného. Nevím jaké jsou předchozí díly a jaký bude MGS V, ale tohle mě fakt zklamalo. *7* -
MGS: ground zeros dojmy
Tak jsem si koupil MGS:GZ a jsem celkem zklamaný. Žádmé předchozí MGS jsem nehrál, takže po příběhové stránce nemůžu soudit, ale čekal jsem od MGS trochu víc, vzhledem k tomu, jak ji mnozí chválí.
Co se vizuální stránky týče, tak hra vypadá hezky, sice sem se z toho na zadek neposadil, ale jinak fajn. Optimalizace super, dali si záležet. Animace bych od Ačkové hry v roce 2014 čekal teda lepší, ale jinak doposud pořád dobré.
Ale ten gameplay mě teda vůbec nenadchnul. Na to, že se jedná o stealth hru, tak to lze přejít rambo stylem s prstem v nose. Hned při prvním hraní jsem při seznamování s ovládáním udělal blbost a spustil alarm, tak sem si řekl, že jich pár zkusím postřílet, než mě sejmou a pojedu znova, ale ono já nějak né a né umřít až sem takhle přošel celou hru. Na hard to nebylo o moc jiné.
Navíc z ovládání (absence myši v menu a dialogových nabídkách) byl cítít gamepad, ale to je detail.
Abych své dojmy shrnul, tak mě to dost zklamalo. Čekal jsem od toho mnohem více. Chápu, že velká deviza této série spočívá v příběhu, ale ten z takto krátké ukázky nelze hodnotit. Gameplay mě vyloženě nudil a troufám si tvrdit, že první 3 díly Splinter cell jsou mnohem zábavnější.
Takže místo aby mě to na MGS V navnadilo, tak mě to spíš odradilo. Škoda. -
Po pravdě klávesnice mi nikdy neodešla. Ale nic pohodlného to zase nebylo.
Osobně mám Tesoro Durandal G1NL eSport Edition Backlit Mechanical Gaming Keyboard. Samozřejmě CZ typ. Na to bacha, většina nemá české znaky a i když si už za ty léta pamatuji, kde co je a píšu bez toho, aniž bych se díval na klávesnici, tak je pohodlnější ty znaky mít.
Hlavně sleduj, jaký mají minimální potřebný stisk klávesy. 60 g to jsou pomalu jak rány z děla, 50g je klasický psací stroj a 45g se přibližují hlučností klasické klávesnici. A na hraní? Absolutní špička. To se nedá s membránovkou srovnat. Naprosto rozdílný zážitek a i přesnost stisku kláves je o něčem jiném. Co ale není úplně skvělé je když píšeš vícestránkové dokumenty jako já do školy. Není to "utpení", ale píše se na tom o něco hůř.
Ta tvoje není špatná, má kamarád, ale já osobně jsem mechanickou klávesnici vybíral podle toho, jaký má klávesnice nutný stisk (čím nižší číslo, tím lepší), CZ popisky, WIN lock, vytváření profilů a maker:)
Edit: Chlape, ty musíš mít tak nudný život a osamělý, že čekáš na Games jak pako a v 1 ráno jsi schopen naklikat -30 hlasů. Stále jsi nepochopil, že tím nic nezměníš i kdyby ses proklikal do trolího nebe;)