-
Takový jako jsi ty a nebo soudruh Predátor si ale ty palce dolů pravidelně zasluhují.
-
Pokud udělali zdejší soudruzi chybu svázáním lajků s IP adresou a ne účtem (což by mě nepřekvapilo), tak žádnej konec trollů nehrozí. Nezmění se nic.
Už jen to, že sem v nových diskuzích viděl anonymní a inkognito posty, přesto, že tam vyžadujou přihlášení, dává tušit, že je to tady z bláta do louže. Opět.
-
Já bych tu nelíbí nechal, ale tak aby hlasování nebylo anonymní. Tím neříkám že bys těch 20mínusů neměl, akorát tentokrát bys viděl od koho 😀
-
Co se ti nelíbí že mi někdo nemůže naklikat 20 mínusek aniž by to přišlo divné ? Vždyt to bylo trapné, takže konečně maji trollové konec.
-
Odstranění tlačítka nesouhlasím se mi taky nelíbí, ale moc se mi líbí že na hlasování musí být člověk přihlášený takže tu nebude naklikáno od trolů, teda alespoň od těch neregistrovaných😀
-
Si magor no, když 🤮 pod každej článek i když nevíš která bije ono to pak naskáče.
-
Toho se nedočkáme, aspon že dneska se dá normálně web prohlížet.
-
Njn ale na větším monitoru i s reklamou tam je pořád dost volného místa, na 4K tu musí být vůbec labůžo screen. Ať je reklama od krajů a zbytek responzivní web.
-
Jako ta nudle je fakt hrůza, ale to se asi jen tak nezmění, jinak mi to pořád ukazuje že tu jsou nové příspěvky i když už jsem tu byl několikrát a žádný nepřibyl. Chrome a neaktivní AB.
-
Ano, je to místo pro reklamní zóny, které ještě nejsou nasazené.
-
Jen dotaz. <a href="https://imgur.com/yVXsFfl">Takhle</a> to má opravu vypadat? Esteticky mi to přijde dost zvláštní, prakticky je to nudle se spoustou místa okolo (na bannery?) AB na vašem webu vypnut.
-
Jo takhle už to vidím WTF se nedá upravit více než jednou. Slušná práce BTW to jsem fakt nečekal!
-
Jo nevím co je k tomu vedlo ale vypadá to zatím dobře jen poněkud nepřehledne. Minulý design byl lepší zatím.
-
Ad rozbité fórum v Opeře - je to se zapnutým Adblockem, nebo bez prosím?
-
Tak to je drsné lol :D Jsem slepý kde že to je ? :P
-
¨Chvíli to trvat bude, ale samozřejmě na to mrkneme. Díky za info.
-
Vím, že chvíli bude chvíli trvat, než odstraníte porodní bolesti, ale poslušně hlásím, že v Opeře (v. 52) je celé fórum dost rozbité. Nefunguje automatický fade-out notifikací, při kliknutí na reagovat to automaticky nesescrolluje na konec stránky a nic neindikuje, zda zrovna na někoho reaguji, nebo píšu samostatný příspěvek; okénko pro komentář má podivný tvar a ještě podivnější barvu fontu.
Edit: Samozřejmě, že se tohle odeslalo jako samostatný příspěvek. Tolik k tomu, zda funguje tlačítko "reagovat" :-)
Edit 2: Palec nahoru za filtrování vláken jen s mou účastí. Palec dolů za to, že teď v přehledu diskuzí nejde vidět, zda někdo reagoval na můj příspěvek, stejně jako nejdou vidět poslední diskuze, kam jsem přispívala. Odstranění tlačítka "nesouhlasím" se mi sice nelíbí, ale chápu, proč jste k tomu přistoupili. -
Časem to rozšíříme
-
Bohužel
-
Zdá se, že už nebude možné dát příspěvku palec dolů. Konečně.