Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takový jako jsi ty a nebo soudruh Predátor si ale ty palce dolů pravidelně zasluhují.
  • i586
    Pokud udělali zdejší soudruzi chybu svázáním lajků s IP adresou a ne účtem (což by mě nepřekvapilo), tak žádnej konec trollů nehrozí. Nezmění se nic. 

Už jen to, že sem v nových diskuzích viděl anonymní a inkognito posty, přesto, že tam vyžadujou přihlášení, dává tušit, že je to tady z bláta do louže. Opět.

• 0011
    Já bych tu nelíbí nechal, ale tak aby hlasování nebylo anonymní. Tím neříkám že bys těch 20mínusů neměl, akorát tentokrát bys viděl od koho 😀
  • Jack1947
    Co se ti nelíbí že mi někdo nemůže naklikat 20 mínusek aniž by to přišlo divné ? Vždyt to bylo trapné, takže konečně maji trollové konec.
  • 0011
    Odstranění tlačítka nesouhlasím se mi taky nelíbí, ale moc se mi líbí že na hlasování musí být člověk přihlášený takže tu nebude naklikáno od trolů, teda alespoň od těch neregistrovaných😀
  • Draken69CZ
    Si magor no, když 🤮 pod každej článek i když nevíš která bije ono to pak naskáče.
  • Jack1947
    Toho se nedočkáme, aspon že dneska se dá normálně web prohlížet.
  • Draken69CZ
    Njn ale na větším monitoru i s reklamou tam je pořád dost volného místa, na 4K tu musí být vůbec labůžo screen. Ať je reklama od krajů a zbytek responzivní web.
  • Draken69CZ
    Jako ta nudle je fakt hrůza, ale to se asi jen tak nezmění, jinak mi to pořád ukazuje že tu jsou nové příspěvky i když už jsem tu byl několikrát a žádný nepřibyl. Chrome a neaktivní AB.
  • sleepless
    Ano, je to místo pro reklamní zóny, které ještě nejsou nasazené.
  • Lukyz
    Jen dotaz. <a href="https://imgur.com/yVXsFfl">Takhle</a> to má opravu vypadat? Esteticky mi to přijde dost zvláštní, prakticky je to nudle se spoustou místa okolo (na bannery?) AB na vašem webu vypnut. 
  • Jack1947
    Jo takhle už to vidím WTF se nedá upravit více než jednou. Slušná práce BTW to jsem fakt nečekal!
  • Jack1947
    Jo nevím co je k tomu vedlo ale vypadá to zatím dobře jen poněkud nepřehledne. Minulý design byl lepší zatím.
  • sleepless
    Ad rozbité fórum v Opeře - je to se zapnutým Adblockem, nebo bez prosím?
  • Jack1947
    Tak to je drsné lol :D Jsem slepý kde že to je ? :P
  • sleepless
    ¨Chvíli to trvat bude, ale samozřejmě na to mrkneme. Díky za info.
  • Tilwaen
    Vím, že chvíli bude chvíli trvat, než odstraníte porodní bolesti, ale poslušně hlásím, že v Opeře (v. 52) je celé fórum dost rozbité. Nefunguje automatický fade-out notifikací, při kliknutí na reagovat to automaticky nesescrolluje na konec stránky a nic neindikuje, zda zrovna na někoho reaguji, nebo píšu samostatný příspěvek; okénko pro komentář má podivný tvar a ještě podivnější barvu fontu.

Edit: Samozřejmě, že se tohle odeslalo jako samostatný příspěvek. Tolik k tomu, zda funguje tlačítko "reagovat" :-)

Edit 2: Palec nahoru za filtrování vláken jen s mou účastí. Palec dolů za to, že teď v přehledu diskuzí nejde vidět, zda někdo reagoval na můj příspěvek, stejně jako nejdou vidět poslední diskuze, kam jsem přispívala. Odstranění tlačítka "nesouhlasím" se mi sice nelíbí, ale chápu, proč jste k tomu přistoupili.
  • sleepless
    Časem to rozšíříme
  • cumpi3
    Bohužel
  • PanS
    Zdá se, že už nebude možné dát příspěvku palec dolů. Konečně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit