-
Aspoň víme, že Jack má 23438 příspěvků :D To je slušná palba.
-
😯asdd😐
hm, jiny emoji to nebasti, skoda.
-
Co se to stalo 😱
-
Já určitě taky, kromě akce to i podstatně prohloubí vnoření... *1*
-
Já jsem pro. Budou tam střelný zbraně a na to je first person prostě lepší. Máchání mečem je něco jinýho.
-
Farming Simulator 2019 E3 trailer
Svojho času najpredávanejšia hra v Česku a vy zabudnete na trailer...
https://www.youtube.com/watch?v=SKWR8B0LlhI -
Layers of Fear zadarmo
Na Steamu si můžete přidat do knihovny horror Layers of Fear zadarmo for a limited time (jak se říká na Střážnicku). -
Lukass: Se snaží spíše říct že dneska v pokřivené době se ale dává víc prostoru těmhle blbkám/ogarům než by se mělo to nemá s ženskýma jako takovejma zas tak společného - spíš zdroj problému leží někde jinde... nejsem si jist zda jak dlouho zde diskuze bude... tohle témo sice s hrami úplně nesouvisí nicméně se k nim váže čím dál tím více.
-
Lukass: Vždycky tady byly ženský, co se chovaj jako blbky. Stejně jako tady vždycky byli chlapi, co sou kikoti. Jen nechápu, co s tím má co dělat feminismus a rovnoprávnost. Kravka bude kravka, ať už je to feministka, subinka, nebo prostě normální kravka. U ogarů je to stejná věc. *5*
-
Draken: Vsechno co tim chcu rict ze cast zen si tu rovnopravnost vyklada po svym a ohyba jak se jim to zrovna hodi. Dalsi dusledek dnesni zvracene doby. Ale jinak rozumny zensky sou skvela vec, aby to nevypadalo ze su nejak na zensky vysazene :D
-
Není dobře aby ani jedna ze stran byla nadřazená ale nemuseli by to hnát do extrémů...
-
Jako priklad uvedu tu nanu co ju zatkli v USA na plazi, byla dost vostra a chovala se arogantne, az ji jednu pleskl, zacala vyrvavat sem zena me nemuzete mlatit. A to je ukazka toho jak vsechny ty dnesni rovnopravnosti, feminismus a propagace fungujou.
-
Kdyby se to ještě k někomu nedostalo (nevím, zda o tom kluci mluvili), ale Cyberpunk 2077 bude z pohledu první osoby.
Zdroje:
https://www.youtube.com/watch?v=16pY0EMdr3k
https://www.youtube.com/watch?v=i1Zym3v8tL4&t=357s
https://kotaku.com/cyberpunk-2077-is-a-first-person-rpg-1826775323
Mě to tedy od CD Projektu dost překvapilo... -
Já bych zas čekal, že herní komunita už je trochu dál a nebude hysterčit když ve hře je postava jiné barvy pleti nebo pohlaví nedejbože orientace, ale bohužel...
-
Odvedle, Jan narika: Jsem liný poslouchat celé komentované video. Raději bych měl bodově seznam novinek s odkazy na trailery. Popravdě z E3 mají jiné weby rychlejší zprávy. Trvá Vám hodně dlouho, než napíšete v nadpisech, co se oznámilo. Třeba HITMAN 2 jste měli snad o den později na webu....
Ales Smutny: Ahoj,
oznámení Hitmana 2 bylo několik hodin s odstupem po světovém, protože k tomu došlo v noci našeho času. Takže ne, nebylo to o den později.
Pokud nechceš poslouchat komentované video a chceš jen seznam novinek s trailery, jak říkáš, máš na to jiné weby. My nikdy nedělali a nebudeme dělat to, že vychrlíme jako RSS spoustu videí s jednou doprovodnou větou. Ubi jsme se raději rozhodli strávit dalších pár desítek minut diskusí, i s diváky, protože nám to přijde lepší a hlavně, jak říkáš, na rychlost hrají jiné weby. Ty ti tedy asi v tomto budou vyhovovat víc a je krásné, že máme svobodu rozhodnout se odkud a jak informace čerpáme :) Hezký večer
Jan: Ahoj Aleši, díky za reakci a vysvětlení. Já jsem proste zvyklý chodit hlavně sem, tak mě měnit zvyky bolí ;-).
Ales Smutny: Jasné, ale zase, když si ten článek teď rozklikneš, tak tam stručný seznam událostí už je ;) Jen prostě zpracovat všechny informace, zchroupat videa (právě teď máme ve frontě asi dvanáct videí), nnahrát obrázky, založit karty nových her, to chvíli trvá. A pak přijde Sony... :) -
Patrick Soderlund (EA): Pokud nerozumíte přítomnosti žen v Battlefield V, máte dvě možnosti - buď to přijmete nebo hru nekupujte.
To je poza tohleto, navíc od EA už by taky člověk čekal trochu více té sebereflexe! *11* -
Patrick Soderlund (EA): Pokud nerozumíte přítomnosti žen v Battlefield V, máte dvě možnosti - buď to přijmete nebo hru nekupujte
To je tak nádhernej slaměnej panák. -
Patrick Soderlund (EA): Pokud nerozumíte přítomnosti žen v Battlefield V, máte dvě možnosti - buď to přijmete nebo hru nekupujte.
no ale hlavně aby mezi nacisty bylo dost černochů. v Německu v té době už přeci žili. -
musí to dávkovat postupně, pak by jinak nebylo o čem spát a všechno by udělali během dne
-
Pro mě nejlepší oznámení na E3. Doufám, že se vrhnou i na Nemesis :)