Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Jinak souhlas s "Koupil jsem to ve slevě, jsem chytrej!!"

To je opravdu hovadina. Hlavně tedy překupování od nějakých šílenců. To tvůrce moc nepodpoří. To i když koupíš hru levněji díky proxy tak pořád jde stejné procento (i když z menší částky) do studia
  • V tomhle případě jsou fanatici spíše jen WCčkáři. S ohledem na místní diskusní pajzl je to z 99% nějakej mamlas pod nadřazeným praporkem, kdo zahájí držkovanou v místech, kde by měl z jeho pozice teoreticky jít do černýho kanelu a držet hubu. U konzolových hráčů se nedá mluvit o žádným fanatismu, z jejich strany je to jen spravedlivá obrana před lží a tupostí. A to posuzuju jako WC uživatel.
  • Inquisitor
    Tyhle žabomyší války jdou úplně mimo mě, takže to nijak neprožívám, ale fanatici jsou na obou stranách a ty vždycky stojí za velký kulový.
  • Keyz
    Nic moc tam bohužel nenapsal. Sice sranda ale to je celý.

Navíc tam píše, jak je hloupé když na PC máš FPS lock na 30 ale nadává na kecy ohledně jiných formátů rozlišení a nakonec i těch FPS :)
    Přitom snad to je o tom, že lidi nadávají když tohle není na PC kde to hrají. Tedy když tam není ta volba a to je blbě. A nebo si dělají srandu z toho jak je něco na konzoli stejně jako konzolisté z toho jak je něco na PC:

Navíc podle jeho logiky by nikdo neměl dělat podpory pro nové technologie které má pár lidí (4k, SLI atd). Protože to má pár lidí a nemá to cenu. To je pěkná debilita. Naopak pak vidíš, jak si daná firma dá práci navíc a udělá podobnou podporu a dává možnost užít si technologický pokrok. Na PC to bylo vždy o možnosti voleb a kolébka technologií tak proč to sakra rušit...

Tedy by to vypadalo tak, že by jsi na PC měl pouze běžné standardy a další podpory by skokově určovat nějaký mistr. Jako na konzoli.

Navíc by mě zajímalo kolik % lidí hraje opravu v obývacím pokoji a u TV sedí ve vzdálenosti 4 metry. To prakticky nejde když máš rodinu a chceš hrát v klidu nějakou hru. Tam pak ten kec o 30 FPS a malém FOV neplatí a vadí to. Možná pouze Olejník hrál nějakou hru na plátně přes celou zeď byl z toho celej vedle. Btw když jsem zapojil PC do TV a seděl tedy ty 3 metry daleko tak málo FPS bylo stejně na h*vno. Větší FOV bylo v pohodě, protože prostě vidíš víc. To je celý.
  • Není důvod. Já jako HRÁČ souhlasím s tím, co bylo napsáno v článku z odkazu. O konzolových hráčích se dá mluvit jen v superlativech. To skutečně nejsou takoví blbci jako jen WC prosazující magoři.

A doporučju i článek o Betakriketu, taky poučná záležitost.
  • nekromant33
    "Vtip je v tom, že zatímco majitel konzole si dojde do obchodu, koupí si hru a po vložení disku do konzole si ji zahraje, počítačová „Master Race“ nejprve hru brutálním způsobem strhá."

Zajímavá teze. Nijak neovlivněná zaujatostí samozřejmě.

"PC exkluzivní tituly zahrnují především vesmírné simulátory, umírající point-and-click adventury a realtime strategie." *3* Kvalitní záležitost.
  • Inquisitor
    Teď by to ještě chtělo článek z druhý strany barikády, konzolových fanatiků.
  • Teď se koukám že to má bát i na android....no ty vole, to bude přejetých zastávek *1*
  • Lukyz
    Hodil by se nějaký odkaz. Díky
  • Johnny

Heroes of Might and Magic III HD nebude obsahovat žádná rozšíření, jelikož pro ně Ubisoft nenalezlo žádná použitelná data. Aby toho nebylo málo, vývojáři nám ve screenu porovnávajícím novou a starou verzi tak trochu věší bulíky na nos.

HD verze Heroes 3 už dávno existuje a funguje fantasticky.
  • ringmancz
    ty obrázky na neogafu jsou super
  • Pěknej článek o PC master race, Steamu, slevách apod.

www.kyblmrkve.cz/dnes-o-tom-jak-si-pod-sebou-pc-hraci-podrezavaji-vetev-pilou-znacky-steam/
  • kostejnesmrtelny

Heroes of Might and Magic III HD nebude obsahovat žádná rozšíření, jelikož pro ně Ubisoft nenalezlo žádná použitelná data. Aby toho nebylo málo, vývojáři nám ve screenu porovnávajícím novou a starou verzi tak trochu věší bulíky na nos.

Wow. Retro-bullshoting *14* , to je perfektní *1*. Nassrat na Noobisoft, nassrat a rozmazat *5*
  • kostejnesmrtelny
    Furt lepší výkon než next-gen konzole...
  • http://xhamster.com/movies/2060372/gay_gay_gay.html
  • Tilwaen

Tetris hratelný na vyřezávané dýni

Sice se zde Halloween bůhvíjak nedrží, ale pokud už někdo máte potřebu řezat do dýní, můžete to příští rok zkusit jako tento borec, který na tom spustil plně hratelný tetris *1*
  • Jack1947

Hurt me plenty

http://radiatoryang.itch.io/hurt-me-plenty

Aneb sadomaso (mužské) i ve hře. *7*
  • Jack1947
    To myslíč vážně vždyt tolik těch vyhledávačů je lol, že nějaké tpb může bejt rok offline... je jen nejnzámější a možná nejnavětvovanější... rozhodně ne jediné. *4*
  • Veskoslav

Half Life 3 přichází! I Katarina se divila:-D

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=354264593
  • Problémy rozhodně jsou, i když ne tak zásadní jako u AC Unity. Problém je hlavně v akceleraci myši, která nejde pořádně vypnout a jediným jistým řešením je neoficiální mod, takže ti to může rozhodit coop.
    Další věc, která možná začala až s posledním patchem, je šílené sekání hry při rychlejším pohybu. Když hru zapnu, tak je všechno v pohodě, ale po 60-90 minutách se mi hra začne čím dál víc kousat při jízdě autem nebo letu a zhoršuje se to do té míry, že mi framerate padá na 1-5 FPS kdykoliv se pohybuju rychleji než normální chůzí.
    No a pak jsou tady věci jako nepřátelé, kteří vidí a někdy i střílí skrz pevné překážky, nebo bedny, které jdou otevřít jen z jednoho přesného úhlu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit