Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The Walking Dead sezóna 1 a 2.
  • x_ander
    No jenže styl článku je asi takový, že sice "PC master race" jsou gumy, ale autor sám je ta samá guma z opačného tábora konzolistů, kteří házejí špínu na PC. Takže asi tak :)
  • Star Wars Knights of the Old Republic,Bioshock, SpecOps the Line, Assassin's Creed 2, Silent Hill 2..
    Jinak já mám hodně rád FF IX, ale styl nemusí sednout každému.
  • Zapomněl jsem na Alpha Protocol.
  • Consortium (i když je pekelně krátký), Enslaved Odyssey to the west, Fahrenheit, Rise of Argonauts, Banner Saga, Metal Gear
  • Miserius
    Mass Effect? *4* Metal Gear Solid 4 pokud mas psko, epickej mi prijde i Dead Space 3, bohuzel uz to neni moc horor... A pak hry jako Uncharted no, vic epic to asi nejde *2*
  • Pff remcani zamindrakovanych deti. Misto toho, aby jako spravna 12 leta holka, psal jak desne trpi kvuli nenaplnene lasce, tak vyblije jak desne trpi, kvuli PC hracum.
  • ňáký Final Fantasy, budeš brečet jak nemluvně :)

jinak je super To The Moon
  • Nazzdar, nemáte někdo tip na nějákou hru s epickým příběhem a zvraty? Například Zaklínáč, DA jednička a tak podobně? Jedno zda rpg, fps či sandbox akce
  • a nevím, jestli je tohle to samé...
    http://heroesofmightandmagic.funsite.cz/?page=downloads
  • 3 second google ninja! :D

https://sites.google.com/site/heroes3hd/
  • EVE starter pack

PQYBB2QY2R43P3UYLHN7WQMUY

Kdo by chtěl vyzkoušet, má možnost ;)
  • nekromant33
    Jestli je demagogie a papouškování názoru puberťáků z diskuzí brána jako čistá pravda, pak asi jo.
  • lze, urazi a tupe hejtuje

Takhle se dneska definuje čistá pravda?
  • Autor nefilozofuje... jenom lze, urazi a hejtuje. Ale pocitam ze asi proto ze clanek nachazi v kategorii " Hry, Lži a zmrdi"...
  • O duvod vic proc necist blogy...

Chapu co se autor snazi vyjadrit ale obavam se ze to nakonec vyznelo uplne naopak. Zlatej Yatzee u toho se clovek zasmeje a to i kdyz zrovna nesouhlasi. Po precteni tohohle clanku mam pocit jako bych se mazlil s pokalenym bezdomovcem.
  • Nečetl si pořádně. Autor vtipně nefilosofuje o tom, co je lepší. Správně jen popisuje, co je pravda. Zdůrazňuje, že "PC master race" a jakákoliv guma, která se k tomu hlásí nebo uvažuje v podobných vymletostech, jsou naivní špínou celé normální herní komunity, kteří v názoru na funkčnost her a ostatní platformy jen mlží. Normální hráč pochopitelně nemá problém hrát na čemkoliv, zahraje si pohodlně a spokojeně na jakékoli platformně. Ale vykládej to kok*tům.
  • Lukas

To psal ten potap Olejnik? Jinak su rad ze muj koment pod clankem ho tak vytocil, dobra prace Lukasi:-)
  • Inquisitor
    Nevim jak je to mezi puberťákama, ale tam kde se pohybuju já, nemá nikdo tyhle "problémy". Takový starosti bych chtěl fakt mít :D
  • x_ander
    No vtipný článek. A vyplývá z něho, že jediná zamindrákovaná hlava (ať se držím terminologie v článku), je autor sám. Jinak já hraju na (dosluhujícím) PC a PS3, pokud by mě nekdo chtěl házet do "PC master race" pytle.

Ale jinak jsou to samozřejmě úplně zbytečné hádky, a jak píše kolega nade mnou, žabomyší války. V obou táborech se najdou trotlové (předpokládám především z řad dětí a puberťáků), kteří se budou donekonečna hádat, kdo je lepší.

Já jsem hráč a hraju hry, které mě baví. A je mi jedno na čem je hraju. A myslím (a doufám), že tak to má většina lidí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit