Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Jo tyjo, to mělo taky parádní atmosféru, na to jsem zapomněl... Jen jsi to napsal hned mi prolítlo hlavou pár "záběrů" :D
  • PS4 soutěž

Doufám, že vyhraju. Hned to půjde přes aukro do světa. *3*
  • Pokud je někdo dlouhodobě vystaven FPS pod 30 tak je jasné že mu to nepříjde. Nicméně to na 30 běží :)
  • WhySoSad
    Red Dead Redmption všema 20 !
  • A co tak úžasného si dal společnosti ty? *1* . Potěšení z tvého krásného těla?
  • Sic přes měsíc starý .... ale žije ! ;)
  • .

Článek zoufalého retarda, který ze sebe udělal ještě většího trolla. Konzolových a PC trollů je na obou stranách stejně. Nechápu, že se někdo kvůli tomu vzrušuje. Stejně to tady bude navždy.
  • Steam Holiday Sale 2014

Tak už se nám to chystá ... Na Steamu již jsou Holiday badges a uvidíme co vyleze z aukcí (při 45 minutovém intervalu a 100 kusech by to mohlo být od 15.12 i zajímavé ) , v každém případě Sack of Gems je teď totálně nedostupný *3* .
  • God-of-War

Iron Sky 2 trailer

https://www.youtube.com/watch?v=JKPwtDjzJMI
    Jednička byla slušně ujetá, ale tohle... tohle je už trochu jinej lvl. *15*
  • proboha, kdy jindy nez se soucasnou generaci si konecne budete ochotny pripustit, ze konzole je jenom derivat pc? osekany az na kost, dva cudliky, jeden na pohyb vpred a druhej na automatickej utok, protoze vic nechcete ani znevladnete...

pc a konzole, to je jako motorka a kolo... ano, ma to dve kola, a to je tak vsechno, co je spojuje *5*
  • Soutěž o konzoli Playstation 4

Nechce se mi registrovat tak to napíšu sem. Nevím proč bych se měla účastnit souteže o PS4, když mám doma PC za málem 40 tisíc korun. Navíc na tom šrotu ani není co hrát.
    Takže to klidně přenechám někomu kdo z toho bude mít nějaký užitek *3*
  • Mantor

Hrozne zly blog, kazdy kto berie parodiu na ludsku hlupost , ktorou PC master race je za vaznu, proste nechape realitu. Cela ta iniciativa vznikla , prave na parodovanie podobne stupidnych nazorov ako ten co splietal v tom clanku. Alebo si niekto snad mysli, ze niekto realne uctieva mocneho Gabena, stupa na novu uroven hw komponentami, mysli si, ze je nadrasa lebo si kupil iny druh elektroniky? Taky clovek si naozaj to oznacenie stupit dirty peasant zasluzi ;-)
  • ringmancz
    RPG obecně? Fallouty třeba
  • Larky
    Vampire: The Masquerade - Bloodlines
  • MrSanta
    Předpokládám, že už si to hrál, ale jistota je jistota: System Shock 2. Atmosféra jako kráwa. Jestli ti učaroval Rapture, tak z Von Brauna budeš uch*ávat *1*.
    Pak ještě první System Shock, taky ohromná atmosféra. Stejně jako ve dvojce je tam hráč v podstatě sám. Akorát je už dost starej a je to na hře znát.
  • oktavius66

Nové gameplay video z PS4 titulu The Order: 1886.

Hodně se mi líbí jak hra běží v pohybu. Nepřijde mi to ani jako 30 FPS. Ale už teď je asi jasné, že se ve hře budou objevovat v krátkých videích Quicktime Eventy... Aspoň nebudeme muset používat to zpomalené střílení pistolí. To mi přijde jako moc velké zjednodušení.
  • Pro mě jsou to obě sezóny Walking Dead, Max Payne, Alan Wake, Octodad, do jistý míry i poslední Dragon Age, ale tam je to díky těm MMO prvkům občas coitus interruptus.
  • Czech_NoOb

Brothers, Papers please, Deadlight, The Cat Lady, Anna, ...z velké produkce na mě fungoval New Vegas čistě atmosférou, tebou zmíněné Bioshocky, nebo nový Sherlock, co do zábavnosti.
  • zkus simcity
  • Miserius
    Do Mass Effectu i Dead Space 2 jsem se fakt vžil... Rapture ma zase bozi atmosferu a uplne me fascinuje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit