Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Walker Texas Ranger bude jenom ve 24fps
  • Damn... to je přesně to co jsem nechtěl slyšet *4* Ale dík za odpověď
  • WhySoSad
    Další 4GB určitě pomůžou, ale problém je spíš v grafice, 1GB VRAM už není na hraní nejnovějších her přiliš dostačující...
  • Ty na tom WC zrejme travis hodne casu vid? Protoze takove sr*cky snad muzes produkovat jenom tam. *3*
  • Zdravím, mám menší dotaz. Pomůže mi dokoupení RAMky když mám 4 giga? Zkoušel jsem FC4 a na střední detaily se mi to sem tam trhá. Grafiku mám GTX 560 TI 1GB. Je ta grafika už taky na odpis? thx za odpověď.
  • shefield2
    Jasně, kup mi to.
  • ucho

Leden či únor příštího roku má patřit Uncharted 4.

"We're making a new month called "Uncharduary" for the 2015 release!"

A podle čeho má jít přesně o leden nebo únor? Kvůli tomu, že se Uncharduary podobá January a February? Tak ono na March, April, May, June, July, August nejde slovo vytvořit, takže je možné udělat jen Uncharduary nebo Unchartember nebo něco na ten způsob. Každopádně na základě toho tweetu nechápu, proč by mělo jít o leden nebo únor, když mluví o novém měsíci... Navíc na release v lednu nebo únoru tu ještě nebyla moc velká mediální masáž...

edit: a tento obrázek se pak snaží říct co? https://pbs.twimg.com/media/B4N2L9CIQAAYwzg.jpg
  • WhySoSad
    Tak jsem si na Steamu koupil za pár šupů Psychonauts a Star Wars Battlefront 2, to bude nostalgickej večer :)
  • Kompletní kolekce Batmana za 9,79€ na Bundle Stars.Pokud má někdo zájem... *4*
  • al

to je sprava o ekon. vysledkoch 1c?
  • MEH tam je vždy když je článek o konzolích *1*
  • Nikoliv.
  • Na aukru ti lidi určitě koupí ...:) vtipné že k odeslání tohoto příspěvku jsem musel do captcha napsat "MEH" :)
  • Brummlo ty si úplně mimo...oni se třesou že vyhrají cennost kterou obratem prodají..pokud jsi tedy právě nevylezl z jeskyně což by tě omlouvalo.
  • Až budu chtít lacnotu s 30fps pustím si Walker Texas Ranger. K tomu nepotřebuju předražený toustovač v barevném provedení podobající se psychoscanu staré třistapětačtyřicítky. Přesto předčí tři sta šestačtyřicítku v mnoha ohledech. Je to malý zázrak, tři roky po sobě se stala Psychoscanem roku. Kvalita za pakatel.
  • God-of-War
    Dobře ty. *3*
  • Nejvtipnější jak zdejší "pc hráči" se třesou jen aby vyhráli PS4 *1* Tak se ukazuje že to jsou vlastne skryti konzolisti kteří hrají na tatínkově PC a konzoli si nemužou dovolit :))
  • Keyz
    Kdyby jsi vyhrál, tak by jsi to mohl v živém přenosu demonstrativně rozšlapat. Když pro to nemáš jiné využijí. Sledovanost by to určitě mělo *3*
  • seriem na tvoje moralizovanie, ide o moje peniaze, ak ich vydavatel chce, nech mi da produkt, za ktory som ochotny tie peniaze dat, nechapem tu novu dobu a vas primitivov, ktorym staci hocico, co vam vydavatelia podsunu a este chrochtate blahom.
    ked pred casom nebol problem robit ovladanie na k+m, nastavovat vsetko mozne v hrach a teraz to problem je, tak je nieco zhnite v na tom korporatnom trhu.
    a este horsie je, ze tebe Femto, a tebe podobnym to nevadi, a to preto, lebo si nevazite svoje peniaze(je na povazenie ci vobec ide o tvoje peniaze, a nie peniaze tvojich rodicov)
  • za mě rozhodně Gothic 2 a 3 - těma světama jsem fakt žil (ale to bylo taky tím, že jsem v tý době byl dost v řiti...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit