Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Já tomu moc nerozumím, ale 2 po 12 je lepší než 3 po 8.
  • Jazz
    Aha, takže... 3 zásobníky po 8 nábojích je něco jinýho než 2 zásobníky po 12 nábojích?
    Řádek o Trainu nehodlám raději ani komentovat, snad ti jen doporučím návštěvu očaře.
  • Na pipboy nahoď stats, obrazovka status a koukni do efektů (EFF,EFE), tam je všechno vypsané
  • Ja bych teda rekl, ze kdyz ti nevadi hrat na low - medium, tak ta grafika je celkem dostacujici. RAMky bys ale mel dokoupit. Pokud je mas jako jeden 4GB memory stick, tak kup presne ten stejny co mas a zapoj je do dual channelu. Pripadne jestli mas kit 2x2 GB, tak udelej to stejne.
  • Fallout 3

cau.. u fallout 3 mně statistiky ukazuji u odemykani zamku hodnotu : 98 a v zavorce minus, pritom kdyz mam novy level tak me to ukazuje hodnotu u teto dovednosti 100 a uz nemohu dalsi body pridat..

otazka zni: co mně to muze ubirat dva body ? zavislost na necem? spatna karma ?

dik za odpoved
  • SalemCZ
    jako CZ75 alespoň že má víc zásobníků ty dva bylo málo
    Hele když to tak vezmu tak ten Train je skoro jenom přeskinovanej, maximálně ten posunutej plant a upravená short na A plant, jinak je to spíš textury
  • ucho
    prej chlapy... snad děcka, ne? :D
  • MidnighT91
    Btw chlapy, před chvílí mi došla pozvánka do closed bety Survarium, takže pokud budete chtít můžu sem pak napsat dojmy z hraní...
  • Kod WoT

Mam tady nejaky kod do World of Tanks ale hru nehraji tak kdyby nekdo mel zajem *3*
    VRT8Y-MB6BP-YGGFE-VAARM
  • Tilwaen
    Do budoucna, snadno to (na Windows) zjistíš přes Ovládací panely → Správce zařízení *3*
  • Vyměnil bych desku a procák. S Intel core i5 si s 560ti zahraješ ještě hodně dlouho (nevím, jestli konkrétně FC 4, ale každopádně z nového procáku budeš všeobecně těžit mnohem víc).
  • CZ-75 je konečně docela cajk, ale tec-9 je OP. Train má před sebou ještě hodně dlouhej vývoj než se z toho stane regulerní mapa pro turnaje.
  • Draken69CZ
    Bože ty si vocas :D
  • Jenže ty hry na tom enginu takhle vypadat nebudou. Jedna věc je rendrování předpřipravené scény a hra je věc druhá.
    Ale jako ukázka schopností enginu to je hezké.
  • CS:GO - Update

Co říkáte na nový update? Hlavní novinkou je asi modernizovaná mapa Train a oslabení CZ 75, což je škoda, zrovna jsem ji začal aktivně používat.

Jsou tu různé změny cen zbraní (přičemž je asi změna ceny M4A1-S na 3100 $ nejzásadnější). Dále tu jsou samozřejmě některé opravy a také nám update opět přinesl do CS:GO Vánoce.
  • Milý ovčí potrátku.

Jak na straně konzolí, tak na straně PC jsou vyšinutí bezpohlavní idioti, jako jsi ty. Naštěstí jsou tady i normální HRÁČI, jako já, co hrají hry a je jim jedno, jestli na PC, konzoli, či mikrovlnce. Dej si prosím facku, nebo dvě.
  • Draken69CZ
    Zas to můžeš vzít obráceně, že Bloodborne poukáže na přehlédnutou hru a lidi si místo PS4 pořídí Dark Souls na svou stávající platformu. Všechno to jsou jen dohady *3*
  • Malleth

V Bloodborne se nebude chválit Slunce po vzoru Dark Souls.

Právě naopak. Sony se určitě líbí představa že fanoušci dark souls z různých platforem si koupí PS4 kvůli jeho spirituálnímu nástupci. Krom toho pochybuju že by nějakej emote mohl někdo právně napadnout.
  • Draken69CZ
    *1* LoLek, spíš v tom bude licence *3* Jinak je to stejná vlezprdelka jako ostatní. Nehledě že SONY by asi nechtělo ve svém ONLY titulu odkazovat na multiplatformovou hru.
  • Malleth

V Bloodborne se nebude chválit Slunce po vzoru Dark Souls.

To je dobře, ale dalo se to čekat. Miyazaki naštěstí nemá potřebu podbízet se fanouškům

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit