Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    sice to bude nějakou dobu trvat, ale jsem zvědavej, co vytvoří lidi v pětce
  • ringmancz
    o záruku přijdeš, ale pokud je to jen SW úprava, tak není problém nahrát aktuální ofi firmware. a ne PS4, ale PS3. a Sony na to nepřijde automaticky, protože různý programy to maskují a nejde poznat, že tam máš custom FW
  • zvlastni jak na YT nekdo zminil ze to vypada jak pretahnuta trat z GRID2, ale i tak celkem .. pekny
  • Draken69CZ
    Odpovídat na otázku otázkou je nezdvořilé. Podle mě pod tím tlakem asi vydali/jí víc patchů než by jinak vydali, snaha se cení tak snad se jim to nakonec podaří.
  • Draken69CZ
    Já bych čekal že to má SONY ošéfovaný, jakýkoliv zásah do konzole (SW/HW), a nejenom že přijdeš o záruku, ale i že to je proti smlouvě kterou automaticky uzavíráš nákupem PS4. Moje domněnka budu rád když mi to někdo potvrdí/vyvrátí.
  • Francis
    Nič to nemení na tom, že to nie je dôvod na zabanovanie účtu. Človek si kľudne mohol kúpiť od niekoho flashnutú konzolu a hrať na nej len originálky. Prečo by sa mu do toho mal starať vývojár hry? Ak by zabanovali len hráčov čo majú pirátsku Destiny, tak to by bolo v poriadku. A ak sa nemýlim, sťahovať pirátsku Destiny asi nemá veľmi zmysel, keďže je to multiplayerovka.
  • Ne ze bych to konzoli vlastnil, ale docela casto se hrabu v ruzne elektronice i sw a to casto ne proto, ze bych v tom mel takovou potrebu, ale protoze me to bavi. Dost by me teda nastvalo, kdybych za to byl takhle strestan. Ale zase, asi prave proto nemam tu konzoli...
  • Ty kráso!
    https://www.youtube.com/watch?v=CWe_p2s6YNI

Každý den jsem chodíval na GTA4-Mods.com, ale tohohle jsem si já hlupák nevšiml...
    Holt je to nascreenované blbě. Já si myslel, že jde o nějaký prostý model autobusu.
    http://www.gta4-mods.com/maps/french-riviera-f30758

Taková povedená mapa. *8* *8*
  • Tilwaen
    Proč by sis Ty jako poctivý zákazník, který za hru zaplatil, konzoli modoval? Snad ne proto, abys nemusel za tu hru platit nebo v ní mohl cheatovat...
  • Francis

Bungie udeřilo banem na majitele Destiny, kteří mají upravenou konzolí.

To sú teda riadne ku.vy. Čo ich je po tom, akú má človek konzolu, keď za hru im tak či tak musel vysoliť peniaze?
  • Vrook
    Biduješ je v aukci.
  • cesky
  • Taky si říkám. Například za Wallpaper na Steam z CS:GO mi to nabízí 100 Gemů.
  • sony by to klidne i rozdavalo, se pak napakuje na naivnich konzolistech, co jim jako prostrednikum odevzdaj cast platby za hry
  • Pro hráče by bylo nejlepší kdyby obě ty čísla byly nuly.
  • http://steamcommunity.com/auction *5*
  • jindra.veliky

Gems na steamu

nevite k cemu slouzi ty Gems na steamu?
  • Pethulla
    a nemyslíš, že když se podívají na prodeje, že jim to bude šumafuk?
  • Draken69CZ

Neoficiálně: Přesná listopadová čísla prodaných konzolí v Severní Americe - PS4 800 tisíc, Xbox One 1,2 milionu.

No pro hráče jen dobře když se ten poměr bude vyrovnávat.
  • Draken69CZ

Assassin's Creed: Unity - patch číslo 4 v pondělí

Myslíte že to stihnou do vánoc aby to bylo už hratelný a finální hra?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit